• Sibirski plavac
    2.1k
    https://www.transfermarkt.com/daam-foulon/profil/spieler/338637

Lijevi bek, 25 godina, igra za Mechelen, ima preko 80 tekmi u Italiji (Serie A i Serie B) za Benevento, prošle sezone kao lijevi bek imao 3 gola i 4 asista, a ove sezone u 10 tekmi 2 gola i 2 asista, ugovor mu ističe iduće ljeto a vrijednost mu je 1,5 mil.
  • LaznjakProsineckog
    819
    Bojim se da Jagušić fizikalijama neće moći odgovoriti na zahtjeve modernog nogometa. Manjak eksplozivnosti i brzine koji je teško nadoknadit na toj pozicijiCalello5

Točno zbog toga je i otišao iz naše akademije, procijenili su da ne može igrati nogomet na najvišoj razini, i puno sam ga i ja gledao s obzirom da treniram mlađe uzraste u jednom klubu, potez ima, istina, ali fizikalije jako štekaju. Rekao bi da to mora popraviti solidnih 40% da bi uopće pomislio na njega u Dinamu. Nažalost, mislim da su dobro u klubu procijenili...
  • Calello5
    43

Moram priznati da nisam znao da je bio u Dinamovoj akademiji. Slažem se sa svime rečenim.
    Kada smo kod tih juniorskih i kadetskih talenata iz drugih klubova iz Slavena bi prije probao sa lijevim krilom Patrikom Marićem. Probojan , odličnog driblinga, ima par kvaliteta koje se danas teže nalaze.
    Svakako vratar Grahovac iz Osijeka, po meni veći potencijal od Rajića...
  • LaznjakProsineckog
    819
    Da, do pionira na svim turnirima najbolji igrač i strijelac, nakon puberteta strašno pao...
  • ibro1986
    217
    zato je moj prijatelj Tubi pomoćni sudac :cool:
  • Maxova dijagonala
    1.1k
    Jedan trener koji je trenirao Morisa Valinčića mi je prije više od godinu dana rekao da je on potencijal za Dinamo.
    Protiv nas je neki dan odigrao maestralno,fizički je strašan,ima moć ponavljanja,čvrst pozadi,standardan u u21...definitivno ga treba imat na oku iako nam trenutno ne fali desnih bekova treba imat na umu da Ristovski lagano gazi u 33 godinu.
  • badjibadara
    3.6k
    Jedan trener koji je trenirao Morisa Valinčića mi je prije više od godinu dana rekao da je on potencijal za Dinamo.Maxova dijagonala

Mislim da je vec bio u Dinamovom sustavu.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Ni blizu razine za Dinamo trenutno niti ce ikada biti, pogotovo uzevsi u obzir da na toj poziciji ceka Mikic.
  • Omake
    3.2k
    bio u juniorima, li la igrao. Dobra polusezona u Širokom ga dovela u Istru, forsirao transfer, na kraju mu dali slobodne papire bez da samo dinara zaradili. I on i Rozic su impresivne atlete, ali tehničko taktički mi to djeluje tanko.
  • LaznjakProsineckog
    819
    On je više za Rijeku, Hajduk, Osijek nego za nas. Recimo, meni je on nešto kao Smolčić iz Rijeke, mogao bi čak i bolji biti s obzirom da je našu akademiju prošao, ali za Dinamo mu fali znanje i tehnika, zapravo najviše šteka kombinatorika i smisao za igru, atletski je odličan
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Očito je da nam u vezi fali još jedan igrač kao zamjena za Mišića. Vidim i dalje je bez kluba igrač koji ima iskustvo igranja Eredivisie, Serie A , Premier lige i reprezentativnog nogometa, vrijednost na TM mu je samo 750k i mislim da bi nam odlično došao. Pričam o igraču kojeg sam već prije spomenuo na ovoj temi, to je Marco Van Ginkel. Možda sam u krivu, ali iskreno mislim da za takvu cijenu i vjerojatno ne preveliku plaću, možemo dobiti dost dobrog igrača.
  • Mihaljević
    10.2k
    vitoria-sc.jpg?fit=1200%2C675&ssl=1
    1024
    GZYyKPRXwAAI8wD.jpg
    Pošto se kroz medije krenule vraćati priča kako smo željeli dovesti Raphinhu, a prije toga smo kod njih doveli Soudanija, a tamo je iz Dinama otišao Bouba Sare. Vitória Guimarães je klub koji godinama proizvodi strašno dobre igrače, koje prodaju za relativno smiješnu cijenu, možda je baš Vitória dobitna kombinacija za zimu, a i za budućnost.

Bruno Varela
    bruno-varela-copia_66df0def11c7f.jpg

Ugovor : 06/2026
    Godine : 29

Najpodcijenjeniji golman izvan liga petica, brutalan golman, mnogi će reći da se novci ne trebaju trošiti na golmana, moje mišljenje je da
    je golman pola obrane, Benficina škola nogometa, u najboljim igračkim godinama.

Miguel Maga
    img_476x268$2023_11_30_13_56_55_2196373.jpg

Ugovor : 06/2027
    Godine : 21
    Brutalan desni bek, protiv Tovara na Poljudu bio najbolji igrač sa 19g, Rile već ima dosta godina a Ronael non-stop igra lijevog beka, može ga se dovesti sigurno.

Tomás Händel
    tomas-handel-vitoria-sc-2024-1710012964-131374.jpg?lm=1710012986

Ugovor : 06/2026
    Godine : 23
    Kapitalac od igrača kojeg će prodati za vjerovatno slabu cijenu zbog ugovora, nerealan je za nas, ali bit će top igrač.
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Napadač, 21 godina, igra za Cesenu i za Albansku U21 repku. Prošle sezone je bio najbolji strijelac Serie C sa 20 golova, a ove sezone u Serie B ima u 8 utakmica 4 gola i dijeli prvo mjesto strijelaca sa još trojicom igrača. Vrijednost mu je 3 milijuna, a ugovor do ljeta 2026.Sibirski plavac

Cristian Shpendi
    Ovaj dečko i dalje trpa i sad je na brojci od 6 golova u 9 tekmi u Serie B i prvi je strijelac lige, a ako dodamo i golove u kupu, na statistici je od 8 golova u 12 utakmica ove sezone. Šteta kaj mu je prema TM cijena narasla od zadnjeg puta kad sam ga spomenuo i sad je procijenjen na 4 milijuna te je samim time nama prilično nerealan. Ne samo radi cijene nego će ga vjerojatno i neki klub iz Serie A uzeti nagodinu ako nastavi zabijati u ovoj formi. Iako, nije zabranjeno maštati da ovakav igrač dođe nama. :cool:
  • Omake
    3.2k
    Jesus Angulo Tigres Lijevi Bek

Bio
    https://www.transfermarkt.com/jesus-angulo/profil/spieler/312568

DOB 30.1.1998
    Prošao omladinske rep Meksika
    16 nastupa za sen. Rep. Meksika
    Preko 250 nastupa u prvoj meksičkoj ligi
    Ugovor istječe 1.7.2025.
    TM vrijednost 6 mil eura
    Osvojio prvenstvo s 3 različita kluba
    Pro

Odličan pas igrač, visok volumen i uspješnost u kombinaciji s odličnom progresijom
    Najbolji igrač lige po recikliranim posjedima
    Agresivan igrač koji dobro čita igru i voli duele,
    Često fauliran
    Iako samo 178cm dobiva 57% zračnih duela
    Nula grešaka u zadnjih 365 dana koje su dovele do šuta protivnika
    Iskustvo igranja L Stopera u 3 i
    snažan šut prosječne preciznosti

Con

Preko prekršaj po 90min
    Loše izvodi prekide
    Ispodprosječan dribler za beka
    više progresor nego kreator

• Sibirski plavac
    2.1k
    Erik Janža, lijevi bek, 31 godina, na prošlom Euru bio odličan za Sloveniju (zabio golčinu Danskoj), ove sezone sa 5 asistencija drugi najbolji asistent Poljske lige. Vrijednost mu je 600k, a ugovor mu ističe 2026. godine. On bi mi bio među prvim pickovima za lijevog beka na zimu, pogotovo jer nije skup, a ima već iza sebe dosta iskustva i dobrih utakmica. Čak ima iskustvo HNL-a jer je prije par godina igrao za Osijek. Jedino je možda problem što je nedavno produžio ugovor do 2026., što znači da mu se baš i ne ide od tamo. No, tko zna, možda bi ga dobra financijska ponuda nekog solidnog kluba privukla. Našao sam članak na nekom portalu da mu je Celje prije ovogodišnjeg Eura poslalo ponudu koju je iz financijskog smisla navodno bilo "nemoguće odbiti", ali on im se zahvalio i produžio sa Gornikom na još godinu dana. Ne znam koliko mu je Celje nudilo, ali sumnjam da su u mogućnosti ponuditi više nego Dinamo.

Drugi sjajni lijevi bek u Poljskoj ligi je David Olafsson. Iako više igra kao lijevo krilo, pokriva i bekovsku poziciju na toj strani. U prošlom kolu čak i hattrick zabio. Povremeni Islandski reprezentativac, ove sezone za Cracoviu ima 4 gola i 2 asista. Ugovor mu također ističe 2026. , a vrijednost mu je oko 500k na TM. S obzirom na godine (29), a i činjenicu da je dosad igrao samo u Norveškoj, Islandu i Poljskoj, vjerojatno ne bi imao ništa protiv da dođe u klub koji je redovan u europskim natjecanjima, a trenutno u ligi prvaka.

Još jedan igrač koji je više na poziciji lijevog krila, ali pokriva i lijevog beka je Zsolt Nagy. Iskusan igrač (31), redovan Mađarski reprezentativac, trenutno igra za Puskas Academy. Prošle sezone imao 11 golova i 5 asistencija, a ove sezone zasad ima 2 gola i 5 asistencija. Ugovor mu ističe idućeg ljeta, a vrijednost po TM mu je 1 milijun. Također s obzirom na godine, mislim da bi mu Dinamo bio odlična prilika za iskusiti jaka europska klupska natjecanja, pogotovo ligu prvaka. Dobro je što pokriva i krilo i beka na lijevoj strani, a obe uloge radi dosta dobro. On bi mi kao i Janža, bio među prvim pickovima za beka na zimu, pogotovo jer nije preskup, a radi se o igraču koji je redovan reprezentativac jedne solidne reprezentacije koja na zadnjih par velikih natjecanja dosta često sudjeluje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.