koja je 100% urođena osobina — GaijiZG
Ja nisam imao taj dojam dapače sigurnost je ista ko i pod Bjelicom, ali nastup nema boje. Ton glasa isti, Svaka misao jednako izgleda. Osim malog osmijeha ništa od njega nismo dobili u nastupu. Više sam ja dao na izlaganju na faksu neg on na presicama. Hrpu puta sam dobio kompliment i opis da sam teatralan u nastupu.dok Jakir je često ostavljao suprotan dojam. — Paggini
Ja nisam imao taj dojam dapače sigurnost je ista ko i pod Bjelicom — Majki2111
kompliment i opis da sam teatralan u nastupu. — Majki2111
Kad je bilo loše reko je sa sigurnošću: "Bit ćemo prvaci." Barem taj dojam je odavao. — Majki2111
Nije urođena, dobije se kroz ranu i kasniju socijalizaciju, do neke sedme, osme godine uglavnom, pričajući i komunicirajući sa što većim brojem ljudi o što većem broju tema i bivajući izložen "centru pozornosti"
To teatralan ovisi kako kome paše. Većina ekipe tamo kod mene je izlagala uštogljeno.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.