• Jurki
    12.2k
    Nego mene zanima što on misli o igračima tipa Rog, Stojković, Kačavdnda, Cordoba, Pjaca, Mmae, Benrauer, Ademi itdSimpatizer

Nazalost nisam tak dobar sa Bjelicom da bih ga mogel pitati i da ti dam odgovor na ovo pitanje.
    Trazi akreditaciju od kluba pa mu na pressici postavi to pitanje.

Znam samo da bi svaki trener htel trenirati City i imati 300 kamiona eura za pojacanja da kupi kaj god hoce.. al zivot ne funkcionira na taj nacin.
  • The Undertaker
    5.7k
    Moj je dojam da je ekipa kvalitetna, puno kvalitetnija nego kad je Bjelica prvi put preuzeo klub, nije baš izbalansirana na svim pozicijama ali ništa strašno a da je glavni nedostatak da nije adekvatno fizički i taktički pripremljena. Na Bjelici je da to dovede u red jer smo ga zato i angažirali.
  • Nino Bule
    14k
    Ja bi se slozio s ekipom s tribine sta je pricala, dinamo mora bolje igrat, tu nema isprika previse, ALI ekipa ocito nije bas u dobrom stanju, ja protiv osijek sam ludio na misica koji obranu igra na 20%, pogledom samo ispraca svog igraca (i ne samo misic da ne bi bilo kritika samo njega, sucic nista bolji, a znamo svi nakon monaca da je obrana igra cijele ekipe) i onda stopere koji sami po sebi nisu top klasa dovodis u uzasne situacije di moraju loše reagirat.

Po meni bjelko mora hitno prec na igru s 4 nazad, ova ekipa je za to slagana i sve ostalo su gluposti i gubljenje vremena, npr pricaju na tribini da mmaee nije prakticki nikad igrao u ekipi s 3 iza i da mu najvise pase agresivna igra, visoki pritisak dinama di onda on fizicki dominatan, dobro iskace i prjeseca lopte, to smo sve vidjeli protiv istre i u prvim kolima, onda vidis kako ekipa stoji na terenu protiv slavena i osijeka i ako planiras tako pasivan i grogiran bit onda stavi klasicnog perica na stopera i bolje ce izgledat, naravno i do istrosenosti i kondicije je to sto veza ne odrađuje svoje ali vjerujem da je i do formacije, ekipa si misli imamo 3 stopera ne moram ja svoj posao odradit pa dobijes sta dobijes.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.