Drugo, ovo gdje za onog klosara kaze da smo mi krivi koji ga nismo izbacili. Da, svi u redu su krivi, ali nije jedini koji se pregurao, svi znamo kako ide spika i kako se ljudi ubacuju i to je uvijek tako, ali mrtvi klosar nema ni godisnju.
Kao mogao je pokazati neciju drugu godisnju.
Ne, NIJE!! ako je prvokup za godisnjake onda mu nitko, ali NITKO nema pravo prodati kartu na tudu godisnju. Ako izricito pise da nema na drugo ime ili ne znam sta, onda se to ne moze desiti.
Da ljudi iz reda su krivi jer ga nisu trebali pustiti, ali radnik na karatani koji mu je prodao kartu je kriv jer to nije smio. — jedan u nizu
Prošli put ste mi ovo za Salzburg napravili, sad opet.
Sram Vas sve skupa može bit!!! — Dubbbrava
Jel ti kupujes ulaznice za dinamove utakmice? Uvijek si mogao kupiti ulaznicu za bilo koga ako imas njegovu osobnu i godisnju/clansku (fizicku ili pofotkanu). 100 puta sam valjda kupio ulaznicu za nekog drugog. — Papastrumf
za drugog da.
Ali ne mogu kupiti sebi kartu na tudu godisnju.
Da pokazem drugu godisnju, a dam svoje podatke na ulaznicu. — jedan u nizu
Nemam problem s tim da zica, ili da se pregura, mislim realno imam, ali to nema veze s klubom ili bilo kim drugim.
Ali da uspije uzet kartu za sebe a nema godisnju, za vrijeme prvokupa za godisnjake, e to imam problem, kao i vecina ovdje. — jedan u nizu
Sto se tice ostatka posta, nije bilo nikakvog prljavog posla samo sto je dio ulaznica osiguran upravo za one za koje ti pises da nije. — Papastrumf
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.