• Dubbbrava
    640
    Sramota ako su se dopustili ulazi na karatanu na zadnja vrata
  • Tradicija bunta
    6.6k
    ....
    po tome je onda klub poklonio svojim prijateljima ostali diodon

Ne znam, o tome neka se izjasnjava klub i objasni matematiku.
  • IstokKa96
    746
    Sjećam se gostovanja u Plzenu, a vjerujem da nisam jedini ovdje na forumu s tim da se odmah ograđujem od načina prodaje za Bratislavu jer nisam pokušavao ni na koji način niti je itko od mojih prijatelja bez obzira kaj su i članovi i godišnjaci.

Po vašim komentarima dosta sličnosti ima, želim vjerovati da je i ovo kaj pišete samo 'plod mašte', ne i realnosti i da će Bratislava proći sasvim suprotno od spomenutog Plzena na svim područjima djelovanja.

Sretno svima koji idu!
  • Paggini
    24.1k
    Klub je u 11:30 objavio da je rasprodano sve sve.

Grupa, vjerujem Tradiciji, dobila je 400+- karata, znači da je ostalo brat bratu 725 karata.

A ni robot ne bi u manje od pola sata skucao toliko karata.

#DISUKARTE
  • Crta
    48
    Cura od 20-tak godina, nema 20kg, ide redovno na gostovanja(vjerovali ili ne), od 3 ujutro je čekala na jebenoj zimi i žrtva je ove nepotističke ekipe koja je ovo organizirala na ovaj podli način...
    U Sibeniku 400 ljudi, di je ostalih 700.
    Max 400 ljudi bi trebalo dobiti karte prije, i to je OK....ostala objašnjenja su sprdnja.
    Nemojte raditi budale od ljudi...
    Dijele se karte okolo, i to je istina...
    Provjereno znam da su neki negodišnjaci za Salzburg dobili karte prije ostalih....
    Ne bi popizdio, više mi se ide u Bjelovar nego u Bratislavu, al mi je višesatno drhtanje ove cure srušilo bilo kakve kočnice...
    Da mi je ući u glavu osobe koja zna da je samo 100 karata ostalo, a vani čeka hrpa ljudi satima na zimi i nitko ih ne doživljava........jebeno.
  • criticus
    2.5k
    Uprava bi se o ovome trebala ocitovati ak je istina!bbb medimurje

I ako nije istina demantirati. Znamo svi koliko ih jedva čeka ovakve stvari da kažu evo ih isti su ko i... nije isto i od ove uprave imamo pravo tražiti i dobiti transparentnost. Naravno u stvarima koje se nas tiču a ova nas se itekako tiče. Svak napravi grešku ali prešućivanje ili ignoriranje ovakvih stvari čini dugoročnu štetu. Već sam govorio zašto sam osjetljiv na ovo, al da ponovim. Jedan eminentni bivši skupštinar je redovno svojoj kliki osiguravao besplatne karte, ito nemali broj. Još bi mi posprdno govorili zašto kupujem godišnju il čekam u redu kad mogu to riješiti. Nemojmo davat sumnju da je i dalje nešto takvo moguće.
  • Frka17
    4
    Čisto jedan info za sve koji ste bili u redu, onaj lik što je žicao lovu je kupio kartu, bez godišnje. Toliko o svemu...
  • NitkoBitan
    18.6k
    I ako nije istina demantirati.criticus

Naravno da je istina da se karte dijele okolo... Ako je grupa dobila oko 400 karata a do karata u redu na karatani doslo 15-20 ljudi... Znaci da je 500-600 karata podijeljeno nekome tko nije niti dio grupe niti je cekao ko budala na karatani.

Meni je uopce smijesno da je misterij kako je toliko karata zavrsilo preko stele nekome a da nitko ne zna o cemu se tu radi. Alo pa to je pola tribine u Bratislavi, pa tko su ti jbni ljudi?!
  • Probirštift
    472

Pomozi sirotu na svoju sramotu :rofl:
  • NORTE
    12.1k
    Ako je sve ovo što čitamo od zonaša istina onda je to ogromna bruka za ljude koji vode klub.
    Očito podobni dobiju ulaznice bez ikakvog čekanja, dok drugi pretplatnici uzalud čekaju usred noći 10+ sati da se otvore blagajne.

Kako vas nije sram?

"Transparentan" klub ubuduće treba napisati u broj:
    Koliko ulaznica je dobio klub.
    Koliko će biti na ticket pointu.
    Koliko podobnih ima prednost (izuzev grupe).
  • Niko1986
    182

To mene najviše boli. Grupa je zaslužila svoj dio karata i to mislim da nikome ovdje ne smeta. Ali tko je ovih dodatnih 400-500 ljudi i zašto su oni ispred nas smrtnika...
  • Probirštift
    472
    A gle mala je tribina u Bratislavi barem će se lako prepoznati tko je tamo navijati a tko je tamo jer samoborček nudi penzionerski popust utorkom
  • criticus
    2.5k
    Meni je uopce smijesno da je misterij kako je toliko karata zavrsilo preko stele nekome a da nitko ne zna o cemu se tu radi. Alo pa to je pola tribine u Bratislavi, pa tko su ti jbni ljudi?!NitkoBitan

Nazalost od zalopojki ovdje nema koristi. Zasuti klub mailovima i čekat odgovor. Ako neko ima volje sastaviti upit (kulturan i gospodski) svi možeml slati. Mislim da je klub pokazao da je voljan odgovoriti članovima na upite i da ih briga što mislimo.
  • The Human Spider
    110
    Čisto jedan info za sve koji ste bili u redu, onaj lik što je žicao lovu je kupio kartu, bez godišnje. Toliko o svemu...Frka17

Ta pijana budaletina je i na Rujevicu došla bez ulaznice pa je utakmicu proveo u marici uz par dobivenih šamarčina.

Danas je na point došao u 10:45 i mrtvo ladno se prešetavao kroz cijeli red i žicao lovu.
  • blue heart 72
    1.8k
    Mozda zaposlenici karatane imaju neki deal sa putnickim agencijama jer sam ja vidio recimo da jedna nudi odlazak na utakmicu u BratislavuNitkoBitan

Ne mora nuzno znaciti da agencije dobivaju (kupuju), karte od kluba za navijacku tribinu. Bilo bi zanimljivo poslati upit toj agenciji za koju si vidio da nude put u Bratislavu, o kojoj vrsti aranzmana se radi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.