• jedan u nizu
    8.8k

Dosao je on tamo prije 10 i zapricavao, zicao, nudio travu, zapitkivao ljude koliko kosta bus do bratislave i to.
    I da, i ja sam ga vidio sa kartom u ruci. Osim sta se pregurao (jbg) sramota sto nije imao godisnju a dobio kartu.
  • NORTE
    12.1k
    Što se tiče agencija, vjerojatno je riječ o ulaznicama koje svaki klub dobije za ložu/zapad, a ne o ulaznicama za kavez.
  • BlWfl
    14
    Upit poslan na službeni mail. Nažalost odgovor ću čekati do pon/uto valjda, ali ga objavim čim dobijem mail. Opisao sam situaciju te se nadam konkretnom odgovoru, a ne u vidu: nažalost nismo bili u stanju itd. P.s. da, karte su išle i sa strane, onako pokraj kućice. Nisu ni svjesni koliko su ljudi bili ogorčeni, a ne pričam samo o mlađoj ekipi..bilo je tu svih uzrasta
  • Rocky1986
    266
    Imam frenda kaj mi je reko još prije mjesec dana kako zna nekog tko zna nekog u klubu i da bez beda može dobit karte za Bratislavu.
  • BBB Sibenik
    4.6k
    Razumijem ljutnju pojedinaca kad stojiš cilu noć na karatani i saznaš da je ostalo 100cca karata, izvisis. Al meni je zanimljivo da je histerija na forumu sa kartama samo i uvik prid europsku utakmicu. Da je bar ovakva histerija za svaku utakmicu u HNL, i da tad prozivamo klub na Zoni.
  • BlWfl
    14
    Zasto bi bila, kad se do HNL karata uvijek dođe "legalnim" putem.
  • NORTE
    12.1k
    Ne želim dolijevat ulje na vatru, nisam to htio prije ni pisat, ali ovaj put zaista ispada nekorektno prema kupcima pretplata za dinamo.
    Moj kolega s kojim radim već više godina mi je nedavno rekao da za svaku tekmu dinama (na Maksimiru, al ide i na europska gostovanja) ima štelu za karte i ne mora brinut oko toga kad će nešto ili neće bit rasprodano.
    Nema godišnju, ide povremeno na veće tekme.

U kontekstu udruge građana koja se diči održanim izborima, članstvom i pravima prednosti pretplatnika to nije za pohvalu.
  • Joza
    462
    Ocito smo svi zajedno bili naivni kad smo mislili da se takve stvari nece ponavljat sa novom transparentnom garniturom u klubu.
  • din
    461
    osobno znam za agenciju koja je vozila u Munchen, Salzburg i sad idu, koja je tražila samo da imaš članstvo, i dobila karte za gostujući sektor.
  • Niko1986
    182

Nema histerije kada sam za Varaždin, Šibenik i Pulu bez problema nabavio kartu.
  • Papastrumf
    12.8k

Nikakve agencije nisu dobile niti jednu ulaznicu za sva tri navedena gostovanja.
  • din
    461
    onda je samo ta osoba kupila više karata pa pretprodavala preko svoje agencije. Ne znam kako se osoba snalazila :)
  • Tradicija bunta
    6.6k
    Moj kolegaNORTE

I tu dolazimo do jedne zanimljive stvari di svatko uzima za ozbiljno nesto sto je cuo/nacuo i to se uzima kao gotova stvar.

Ljudi koji to procitaju ne znaju da li:
    a) je ovakva prica laz, tj taj covjek se hvali, a laze
    b) ima npr nekoga ko mu proslijedi kartu iz kvote sponzora
    c) ima nekoga ko mu proslijedi kartu iz kvote igraca i trenera koji takoder (nazalost i to je besmisleno) imaju pravo na mali broj ulaznica

Interes je 3, 4 puta veci od broja karata i nema tog sistema, kriterija i nacina prodaje karata kako da se karte prodaju po principu redovnosti. Ne-ma.

Da ima, sigurno bi bio primijenjen.

Online prodaja? Nije.
    Sve na TP? Nije. Sta cemo s momcima van ZG.
    Popisi? Nije ni to.

Znaci nema idealnog nacina.

Postoji dio karata koje je klub duzan osigurati sponzorima, dio povjerenicima i dio koji daje grupi koja isto tako jedan odredeni dio ostavlja ljudima koji nisu grupa, nisu ultrasi u onom klasicnom smislu ali su redovni i zna ih se s gostovanja.

Sigurno postoji dio ljudi koji su trebali imat prednost i dio koji to nisu zasluzili u odnosu na nekog koji je kupio kartu. Sto posto. Ali je u praksi nemoguce da se takve stvari do kraja izbjegnu. Moze se samo djelomicno smanjiti takve anomalije.

Postoji i dio koji se daje igracima.
    I dio, nekih 20-30 posto je zavrsio na TP gdje ne postoje ogranicenja kod kupovine karata.

Tehnicki, jedan covjek je ujutro mogao doci s popisom od 300 imena i pokupiti sve karte koje su ostale.

Hocu reci da ce uvijek u svakom scenariju dobar dio ljudi izvisiti, to je nazalost tako.

Ono sto treba je naci nacin kako da se izbjegne da netko cijelu noc ceka kartu i ostane bez nje.

Ne znam koji bi to nacin bio.
  • BBBaranja
    2.6k
    Svi koji trebaju biti u Bratislavi vjerujem da će tamo i biti..ostalo je sve bilo lutrija,razumijem da ste frustrirani vi koji ste čekali u redu i izvisili ali ima još hrpa utakmica :smile:
  • criticus
    2.5k
    Nikakve agencije nisu dobile niti jednu ulaznicu za sva tri navedena gostovanjaPapastrumf

Imaš li možda info o drugim pitanjima koja su se potegla danas?

Razumijem ako ne možeš ili ne želiš iznijet. U tom slučaju moramo tražiti odgovore iz kluba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.