• Probirštift
    470
    To mi nije jasno zašto ne napišu koliko karata ostane nego napišu pušteno je x karata u prodaju kad je broj tih karata umanjen za preko 50%
  • ddklc
    6

Moji čekaju jučer od 9 navečer...
  • Paggini
    24.1k
    Ovo je ispalo sranje žešće i opet će se taticevci nahvatati i krenuti sa teorijama zavjere i urote. A to se dogodi kad se ne komunicira.

Bilo je sranje poslije Munchena i nije se ništa naučilo. Da se komunicira - "od 1200 karata za gostujuće navijače, 600 će biti u slobodnoj prodaji na TicketPointu" i sve je već jasnije svima.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    nisu stavili kad su ostavili cijelih 120 karata.
  • criticus
    2.5k
    Je li procjena od 150 karata za danas iz ljutnje ili je usitimu bilo 150 karata?

Ako je bilo cca 600 na to su se ljudi mogli pripremit, za 150 su trebali dat sve BBB i to je to... taman kad sam mislio da su pogodili sa svime opet iskoči problem :lol:
  • Niko1986
    177
    Liks nije to pravljenje pametnim, nego činjenica. Varaždin se također nije rasprodao, nije ni Pula. Ja sam išao na sve od navedenog pa sam ostao bez karte. Možeš branit ovaj potez kluba koliko hoćeš, ali nisi u pravu. Danas je bez karte ostalo jako puno ljudi koji su na praktički svakoj domaćoj i gostujučoj utakmici.
  • sebenico
    668
    Evo meni frend javlja, totalno razočaranje. Čekao skoro 3 sata, a možda je 30-ak ljudi uzelo karte. Sramotno.
  • Liks90
    2.3k
    ne branim potez kluba, napisao sam da je greška jer nisu napisali kolko ima karata za slobodnu prodaju. To je velika greška i nadam se da će bit pametnije za ubuduće
  • BlWfl
    11
    da..cca 100-150. Bio sam kod prozora prije zatvaranja. P.s. za neke.. redovito idem na sve tekme koje mogu: HNL, Europa, kup..
  • ksapi
    3k

Ne opravdavam nista, ali 2.5-3h cekanja za ovakvu tekmu je nista
  • Niko1986
    177
    Mi smo od četiri ujutro bili pa nismo došli do karte
  • Paggini
    24.1k
    Ne opravdavam nista, ali 2.5-3h cekanja za ovakvu tekmu je nistaksapi

I to bi bilo istina da je svih 1125 karata bilo u slobodnoj prodaji, a ovako bi zlobni jezici mogli reci da su ljudi cekali 2-3 sata vise nego 80 posto ljudi koji će ići na gostovanje. :)
  • Purgeri
    860
    Na čemu se temelje ovakve tvrdnje? Pa u Puli smo imali preko 1500 kapacitet pa se prodalo 800 karata. Za Šibenik se moglo prodati još maksimalno 100 karata pored ovih 495, i to je vrlo upitno s obzirom na dinamiku prodaje.

Pritom sam uvjeren, jer sam bio u Šibeniku, da barem 100-150 ljudi koji su bili nema karte za Bratislavu jer nisu vezani uz grupu. Moram rec da razumijem ljude koji su ogorčeni, ako istina da je samo 100 karata bilo na karatani onda se nije ni trebalo davat na karatanu. Po meni bi grupi trebalo ići između 33 i 75 posto ako je kapacitet veći od 500, znaci od trećine do tri četvrtine, sto manji kapacitet to vise. Mislim da je to pošteno i prema grupi i prema ostalima, a ovo bi bilo 90 posto ako je samo 100-150 karata bilo na karatani. Ako nije toliko išlo grupi onda se postavlja pitanje gdje je ostalo. U svakom slučaju stvara se razdor potpuno nepotrebno i dugoročno se radi šteta. Al neka drugi o tome brinu
  • Crusades1986
    13.1k
    Bez dolaska u ponoć ne znam čemu ste se nadali. Nama ni to nije bilo dosta.
  • Juznjak
    3.8k
    Danas je bez karte ostalo jako puno ljudi koji su na praktički svakoj domaćoj i gostujučoj utakmici.Niko1986

Da, ali zato nije ostalo jako puno ljudi (ili možda nitko) koji žrtvuju u životu puno više toga za Dinamo i grupu osim samo vrijeme za otić pogledat utakmicu. Ne vjerujem baš da je bez karte ostao netko tko prije i nakon svake utakmice slaže i nosi transparente, nosi bubnjeve, postavlja koreografije, itd. Tu priča o ovome završava.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.