• criticus
    2.5k
    da..cca 100-150. Bio sam kod prozora prije zatvaraBlWfl

A onda možemo il cmizdrit ovdje ili pisati dopis klubu. Svaki od nas godišnjaka može tražiti tu informaciju, a vjerojatno i svaki član.

Ja, ime prezime, vlasnik godišnje ulaznice xxxx molim za informaciju tu i tu. 5 minuta posla.
  • jedan u nizu
    8.8k
    zaslužili su oni koji idu na svaku tekmu i svuda s Dinamom, a ne samo na europskeLiks90

Ima nas tu dosta koji idemo na sve domaće i vecinu gostujucih tekmi pa opet odlucimo cekati po 6-7 sati u redu i desi se ovako nesto.
    Nisam u grupi, ali poznajem dosta ljudi iz grupe ali se ne guram tamo jer ne doprinosim samoj grupi ništa, pa ne zelim ici na popise, jer smatram da tamo trebaju biti ljjdi koji doprinose i grupi, osim sto idu redovno na utakmice. To sto na popisu grupe sigurno ima ljudi koji nisu redoviti, idu na tude ime, nemaju godisnju, to je stvar grupe i to mi nije drago, jer ima puno ljudi koji su 'zasluzniji', ali opet, kazem, onda neka se da grupi i neka oni dalje rijese.

Slazem se i da se grupi daju karte, pa cak i da se da cijeli kapacitet, ali ovo treba biti iskomunicirano.
    Da napisu ide 100 karata onda znas, ili doci puno ranije, ili ne doci. Jasno da onaj tko ceka 12 sati zasluzuje vise od onog koji ceka 6 sati, ali jebemu mater, doslovno sam bio 46.-a osoba u redu i izvisio sam za karte.

Takoder. Apsolutno treba staviti limit i na ove karte. Ako se u normalnoj ponudi za domace tekne moze jzeti max 6 karata onda mi je nejasno zasto jedan godisnjak moze uzeti za 50 godisnjaka ako ima njihove podatke. To takoder apsolutno nije u redu i treba ispraviti.
  • tigric
    331
    Bubnjeve i papire ne nosi 800 ljudi. Karte su većinski dali grupi, ali i podijelili frendovima šminkerima, kao i za Minhen.
  • Niko1986
    176

Ja sam rekao da takvi zaslužuju biti na popisu, ali takvih nema 1000, ni 900, ni 800, već maksimalno 400. Znači da je na popisu minimalno još toliko onih koji ne zaslužuju biti.
  • criticus
    2.5k
    Bez dolaska u ponoć ne znam čemu ste se nadali.Crusades1986

Po meni ovo nije problem, u budućnosti možda ne bude ni dovoljmo dan prije...

Ali ako je moguće bilo bi u redu da ljudi znaju koliko je to karata da sami mogu ocijeniti kada doći.. plus ova info da su neki ulazili preko reda na ticket point se isto treba provjeriti. Transparentnost uvik rješava ovakve probleme.
  • Vučko53
    224
    Ma nije problem da ae grupi daju karte, ali komunikacija prema ostalima mora biti jasnija. Da je jasno komunicirano da nema niti 100 karata, mozes si vec izracunati kad vidis red. Ovako cekas rcunajuci da ima barem 300tinjak karata u prodaji.
  • Tradicija bunta
    6.6k
    Kvota karata grupe je dobro ispod 50%.
  • Niko1986
    176
    Na što je onda otišao ostatak karata?
  • M77
    472
    Amen
  • tigric
    331
    Privilegirane.
  • don
    6.8k

po tome je onda klub poklonio svojim prijateljima ostali dio
  • NitkoBitan
    18.6k
    Mozda zaposlenici karatane imaju neki deal sa putnickim agencijama jer sam ja vidio recimo da jedna nudi odlazak na utakmicu u Bratislavu :snicker:
  • ivanzg
    169
    Apsolutno loša odluka kluba jer nije izašla informacija koliko će karata biti na blagajni, naravno i onda bi bilo nezadovoljnih i ogorčenih ali barem bi ljudi znali na čemu su. Ne znam koliko je ljudi bilo na popisu grupe ali vjerujem da nije ni blizu ovim brojkama kojima se barata, izgleda da klub stvarno ima "prijatelja" i sponzora kao da smo jedna od top10 ekipa u Europi.

Iskreno žao mi je svakog koji su satima čekali i na kraju popušili.
  • Sixthway
    485
    tak je i bilo.
  • bbb medimurje
    3.3k
    Nema boljeg nego čekati od dva ujutro, a onda vidjeti da ekipa na zadnja vrata ulazi u karatanu i izlazi s kartamaNiko1986

Ovo je sramota ako je istina! Uprava bi se o ovome trebala ocitovati ak je istina!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.