• Georg Koch
    4.8k
    On bi mi bio među prvim pickovima za lijevog beka na zimu, pogotovo jer nije skupSibirski plavac

S.D. Maric likes this :lol:
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Pa istina je :rofl: , nije skup, a solidan igrač koji je i reprezentativac svoje zemlje i mislim da bi nam bio pojačanje.
  • The Undertaker
    5.8k
    Očekujem Selahija prvi dan prijelaznog roka. Neka Mišić malo odmori.
  • Mihaljević
    10.2k
    Dinamu treba nova okosnica ekipe, već 3-4 sezone se samo krpaju pozicije sa nekim poluproizvodima, iz sezone u sezonu se stagniralo , prošle sezone nas je samo Bog pogledao, a ove sezone se moraju zasući rukavi. Ne možemo više dovoditi strance za 2 kune i naše bivše igrače što su 4 puta lomili koljeno pa ih nitko drugi u Europi ne želi pa su došli ovdje. Ne zamislivo mi je da se Vidović ne otkupi, naš dečko, 20g, odlična prva sezona, profiliran na krilo, ma neka je i 5 milijuna, isplatiti će se više nego pola igrača koje smo doveli ovaj prijelazni. Na zimu se mora početi trošiti, nema više pojedinac lijevi bek, desno krilo, vezni, nama treba okosnica koju nemamo.
  • badjibadara
    3.6k
    Vidim da je Zekic u Sarajevu dao kapetansku traku 18godisnjem Nimalu Celiku, 192cm visokom branicu.
    Da li ga je netko gledao i treba li obratiti pozornost na njega, ili se samo forsira prodaja?
  • Peškaman
    4.7k

Mislim da kapetanska traka ima više s tim jer je jedini 'domaći' dečko u prvih 11.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.