• Daliban
    1.9k

:up:

Jedna od rijetkih pozitivnih strana ove ekipe i treba mu prilagoditi kontekt što je više moguće. On ovaj tempo može držati kroz sezonu, vidi se da je sazrio kao igrač. Sve ovo traje efektivno još od prošlog proljeća. Cordoba isto ima jako dobre brojke po minutama. Kao i Kule, odlično napada dubinu i dobro prpoznaje prostor te se posljedično redovito nalazi u šansama. Sustav s dva napadača u kojem se Petko spušta da ili primi loptu ili povuče stopera i time otvori prostor za ovu dvojicu. Oko toga treba graditi, sve ostalo je trenutno promašeno i ne daje nam nikakvu dodatnu dimenziju u igri.
  • Patak
    2.9k
    Jedna utakmica bez gola i odmah kritike. Ima li tome kraja? Sumnja koja se baca na Kuleta rijetko je viđena, a ja sam siguran da će on svoje odraditi i ove godine i doći do reprezentacije. Evo ova utakmica, ne znam jeste li vidjeli šut prema golu u 36 minuti? Kule jednostavno ima tu sposobnost konverzije lopti koje idu prema njemu u šesnaestercu u šut u okvir gola. Ovog mu je Malenica obranio ali mnogi drugi neće. Za Brodića se slažem trebao je i on ostati.
  • Ivanmtk
    1.1k
    Kule je namjestio dva zicera, našao se u još dva. Jedini spomena vrijedan uz Pjacu.
  • Eduardo
    20.7k
    Majstore, kapa dolje za realizaciju ove sezone. Kule trpa k'o prava devetka - nema tu puno razmišljanja, samo je na prvu smjesti tamo di treba. I onaj jedanaesterac je pucan na doktorski način, ali baš onako frajerski i s mudima. Svaka čast.
  • Krizy
    45.9k
    Dvadeseti gol Sandra Kulenovića u 2024.
    Najviše od svih hrvatskih igrača.
  • Mihaljević
    10.2k
    Nije igrač po mojem guštu, ali epska sramota je da Kulenović nije bar na pretpozivu reprezentacije, nije ni 11mj, već je utrpao 20 golova, kakvi su bakrači bili na pozivu da ih sad ne nabrajam...
  • Noel
    6.8k
    Baš mi je drago za Kuleta da pokazuje klasu. Gade mi se komentari ovdje da je većinu lošeg u zadnje vrijeme u Dinamu kriva slučajna dobra forma Kulenovića na početku sezone i da nam je to zamaglilo oči. Bravo mali (veliki) Travnaš. Samo trpaj.
  • Keyser Soze
    10.4k
    Mi bi stalno u HNL-u trebali igrat 4-2-3-1
  • Jurki
    12.3k
    Paukova obitelj place veceras zbog nasilne delozacije.
  • Haza
    5.3k
    Mi bi stalno u HNL-u trebali igrat 4-2-3-1Keyser Soze

Danas je nadam se to svima jasno.
    Kačavenda odličan, Mbuku, mislim da je klasa iznad Cordobe.
    Rog i Pjaca onako šmekerski danas.
    Obrana, mislim da je ovo najbolje što imamo, iako je Ogiwara, Bože pomozi.
    Kule dokazao da je postao klasa.
    Iako, treba priznati, Šibenik je danas bio šaka jada.
    Koliko sam čuo, nisu od lipnja neki primili plaću, očito se to osjeti...
  • blubach
    401
    Kule dokazao da je postao klasa.Haza

Negdje sam već napisao, meni možda i najdraži igrač, al si ga ovdje zbilja pretjerao.
    Nadam se da će me do kraja sezone u potpunosti razuvjerit, ali on bi u pravom Dinamu bio granično 2. špica, najvjerojatnije 3.
  • Haza
    5.3k
    Gle, on je stvarno danas ozbiljan napadač, gol Salzburgu je bio top, protiv Qarabaga fantastičan, on je evoluirao, ovo danas što gledam, ovo je na pragu poziva u repku, i ne šalim se.
    Prije godinu dana je bio rupčaga, očito ga je i psiha sputavala.
    Ne bavim se statistikama, ali njegova realizacija je sigurno postotno skočila brutalno ove godine, on je meni trenutno korisniji u HNL od Petka. Neki će reći da pretjerujem, ali Petko je na 8 golova u HNL inače negdje oko travnja.
  • San Lorenzo
    16.6k
    Stvarno ne kužim šta Kulenović mora napraviti da ga se prestane degradirati, promjeniti prezime, nacionalnost, složiti si blackface i na TMu staviti da je u Dinamo došao za 5 milijuna eura?! :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.