• Marley
    1.9k
    Meni je samo jedna stvar bila malo zabrinjavajuca, a to je da mi se vec krajem prvog poluvremena cinio uzasno potrosen i umoran. U par trenutaka je bas izgledao kao da jedva dise.
    Mozda ja zabrijavam, ali tako mi je izgledalo. Je li to do kondicije ili sto...
  • Dudu9
    866
    To je znak da je puno trčao pokrivao pozicije itd, bolje da je tako pa u 60min ide van, nego da laganim tempom bude 90min na terenu
  • Marley
    1.9k
    ma jasno, puno se trosio. Ali mozda se moze jos malo kondicija dignut. Tim vise sto smo samo na dva napadaca.
    Sjecam se i onog videa s nekih priprema, kad ih je Jakir ubio onim jednim brutalnim treningom :grin:
    Kule samo sto nije umro, a Pero se jedva oznojio kak treba :lol:

Nije to kritika, samo primjecujem. Neupitno imamo odlicne kondicijske trenere... a Kule svakako radi jako puno, decko je ljetos i godisnji provodio radno :grin:
  • The Undertaker
    5.7k
    Kondiciju sigurno neće dignuti usred sezone kad igramo dvije utakmice tjedno. Čekamo pripreme.
  • ibro1986
    209
    Nije drama, samo je lik jedan od najgorih napadača Dinama u povijesti.Mali Zeus

Ovo je bio početak, a gdje smo sada dospjeli.
  • Patak
    2.9k
    Sto ljudi sto mišljenja. Ja sam već napisao da bi Kule mogao postati najbolji (ili najefikasniji) napadač Dinama u povijesti iza Draže Jerkovića ako ostane u Dinamu do kraja karijere. Vidjeti ćemo.
  • Mali Zeus
    14.1k
    ček ti si stvarno našao komentar star godinu dana. Svaka čast!
  • ibro1986
    209
    bezveze sam listao, ne zamjera ti se niš, samo općenito kažem nebitno tko je napisao. :grin:
  • Ali
    2.2k
    Kad smo ga hvalili za golove i prodorbost kada bi ulazio sa klupe
    Danas nazalost jako los.

Sad sam gledao u miru emisiju na maxrv i uocio da je u prvom poluvremenu Kule umjesto na 0:2 kad je pogodio golmana stao i u maniri velike zvijezde se cudio kako njje usla a loota je jos na petercu... to ga je nekad krasilo, nema odustajanja. Nakon toga kriminalnu povratnu loptu gdje gurne u for igraca Osijeka koji srecom to nije zabio, kod prvog gola mu je lopta prosla kroz noge u malu mrezicu, kod drugo gola.mu se odbila lopta opet osijekovom u for iz kojeg frajer zabija u prve raslje...
    Dakle Kule, nista vrati se na tvornicke postavke nema glumljenja zvijezda, poniznost i ici do krajansvaku akciju bilo prema naprijed bilo prema nazad...
  • ibro1986
    209
    care ako nisi znao i petko odigra lošu tekmu nekad znaš.
  • Ali
    2.2k

Odigra ih pregrst.

Ali sto sam krivo napisao danas za Kuleta?
    Nije bio unutra...
  • Maxova dijagonala
    992
    Kule da ne zabije nijedan gol do kraja sezone on je svoje odradio.
    On je igrač za 10 golova po sezoni i to je vec ostvario.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Kulenovic je razina za 3. napadaca Dinama koji radi dar mar u zadnjih 15-20 minuta i to je to. Nije najbolji u cuvanju lopte kao Petkovic, razigravanju, inteligentnim rjesenjima... Oke nazabijao se golova, ali tko ne bi kada bi bio jedina spica Dinama (gurnut u dobre prilike xy puta) ili imao Petkovica kraj sebe.

Eto da povucem paralelu. Kulenovic ove sezone u prvenstvu ima 6 golova u 660 minuta (od toga jedan penal ako se ne varam). Emreli je prosle sezone u 610 minuta imao 4 gola i 3 asistencije.
  • Str1nger Bell
    1.3k
    Fran Brodic je Ronaldo Luís Nazário de Lima za Kuleta.

Zanima me bas tko je odigrao kljucnu ulogu da se Brodic proda, a Kulenovic ostavi.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Jedan od glavnih razloga zasto nije doveden 3. napadac je Kulenoviceva forma koja vecinu nije ostavila ravnodusnima (pa tako nazalost ni klupsku struku). Sada vidimo na cemu smo, bojimo se Petkove ozljede kao vraga jer znamo da Kule ne moze ni priblizno pruzit.

Na zimu nam je potreban drugi napadac dok bi Kule trebao igrat rolu treceg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.