• Izet Hajrović
    2.3k
    u derbijima i Europi je Petko daleko korisniji. Nema potrebe da se vraćamo na rasprave o Petkovom stilu nogometa. Pa i u manjim HNL utakmicama kada ne ide opet Petko mora spašavati.
  • Haza
    5.3k

Ciljano sam zato i napisao u HNL, svjestan sam ja da je Petko u Europi korisniji, tehnika građenja Petka je top, to Kule nema i to smo vidjeli protiv Salzburga.
    Zato sam i napisao generalno u HNL, u ovakvim tekmama, iritira kad Petko ide dodati 2 metra od gola, nama je falio baš ovakav tip igrača kao Kule u HNL.
    I ono bitno, on za razliku od Drmića i sličnih, gine 90 minuta i ne bježi od duela.
    Nisam htio upisom reći da je Petko loš, da ne bi započeo neke nepotrebne rasprave;)
  • jedan u nizu
    8.8k
    Kule je odlican drugi napadac. Ali kao sto sam napisao, ne drugi kao u hijerarhiji svlacionice, nego na terenu, da je drugi napadac u formaciji sa dva napadaca.
    Njemu Petkove kopacke jednostavno ne pasu, i ne igra najbolje kada je sam napadac i kada igra ovisi o njemu. Nije u stanju primiriti loptu, uposliti druge igrace, pokrenuti napad ili nesto. Ali je itekako u stanju zabijati golove i to nam treba. Napokon jedan golgeter koji ima dobar nos za gol i koji je pozrtvovan.
    On je napadac kojeg trebaju hraniti loptama, a ne onaj koji gradi napad i radi asistencije.
    Bio bih najsretniji kada bi igrao u paru sa Petkom, koji se ipak spusta dublje, zavlaci protivnike i jednim potezom izbaci dva igraca. Mislim da bi tu Kule nastavio sa golovima.
    Ovaj drugi gol je tocno ono kakav treba biti, trcati u napad i cekati loptu, usput oslobodi mjesta drugima, veznjak mu da asistenciju a on odlicno finisira.

Zato je i podlozan kritikama, kada ne odigra Petkovu ulogu onda je ču-ču Kulenović, a kada zabije dva ovakva jednostavna gola, onda je topcina.
    Treba biti strpljiv s njim, i hraniti ga loptama, a ne pustiti da bude 'nositelj' igre.

Nadam se da je konacno igrac sa 20+ golova u sezoni
  • blubach
    401
    Stvarno ne kužim šta Kulenović mora napraviti da ga se prestane degradirati, promjeniti prezime, nacionalnost, složiti si blackface i na TMu staviti da je u Dinamo došao za 5 milijuna eura?! :lol:San Lorenzo

Ima ljudi koji ga degradiraju baš, slažem se.
    Ja ne, ali nekako mislim da sam realan po pitanju njega. Daje uvijek koliko može, apsolutno, al valjda je svima jasno da to često nije dovoljno za klub kao Dinamo, odnosno ne dovoljno dobro da bude prva špica. 2. špica u ovom trenutku, 100%, ali samo zbog nedostatka boljeg.
    Zna dati i bitne golove (oni koji ga degradiraju će to zaboraviti), zna promašivati i ono što ne bi smio (2 zicera protiv Osijeka recimo, oni koji ga hvale će to zaboraviti).
    Sljedeću kada loše odigra, ne treba zaboravit dobre partije, i obrnuto naravno.
    Na kraju krajeva, nadam se da će biti sve bolji i bolji i da ćemo na kraju sezone zahvaljivat Bogu šta nije došla druga špica.
  • Sajla
    5.4k
    u Dinamu u kojem je špica glavni igrač koji nosi igru, kojem je zadano da stvara šanse sebi i drugima - Kule je igrač za ulogu druge/treće špice i ulaske s klupe.
    ali u Dinamu koji je podmazan stroj u kojem veza radi k'o urica, gdje krila rade dar-mar, a špica je egzekutor koji se treba naći na pravom mjestu i rješavati stvari jednim dodirom - e, to bi za ovakvog Sandra bila idealna uloga. sad kad je uvjerio sebe i suigrače da može, sad kad zabija iz skoro svake šanse u kojoj se nađe, vrijeme je da mu se oda priznanje i prestane sumnjati.
    bravo, Sandro, ti jesi igrač za Dinamo.
  • deda
    33.7k
    Gospodin Sandro Kulenović je najbolji strijelac HNL-a u ovom trenutku. Ne znam jel drugi, treći i stosedamdesetiosmi naš napadač, ali znam da najboljeg strijelca prvenstva nismo imali od Soudanija 2018. godine.
  • Dubbbrava
    640

Samo da se nadovežem kolega da je Kule na 10 golova ove sezone, 2 Qarabagu na Maxu
  • deda
    33.7k
    Kule je na 12 golova gospodo.
  • Daliban
    1.9k
    Ide Kule na 40.
  • Maxova dijagonala
    1k
    Sandro velik si!
    Od igrača kojeg su "navijači" Dinama podjebavali sa "Kule nazad u loksu ćuu ćuu" došao je do toga da mu tribine skandiraju kad izlazi iz igre,uvodi nas u ligu prvaka i zabija u tom istom natjecanju...
    Uz to najbolji je hrvatski strijelac u 2024!
    Njegovu životnu priču svi moramo uzet kao pouku da se ne trebamo nikad predavat nego samo radit i vjerovat i sve će se vratit višestruko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.