• Daliban
    1.9k

:up:

Jedna od rijetkih pozitivnih strana ove ekipe i treba mu prilagoditi kontekt što je više moguće. On ovaj tempo može držati kroz sezonu, vidi se da je sazrio kao igrač. Sve ovo traje efektivno još od prošlog proljeća. Cordoba isto ima jako dobre brojke po minutama. Kao i Kule, odlično napada dubinu i dobro prpoznaje prostor te se posljedično redovito nalazi u šansama. Sustav s dva napadača u kojem se Petko spušta da ili primi loptu ili povuče stopera i time otvori prostor za ovu dvojicu. Oko toga treba graditi, sve ostalo je trenutno promašeno i ne daje nam nikakvu dodatnu dimenziju u igri.
  • Patak
    2.9k
    Jedna utakmica bez gola i odmah kritike. Ima li tome kraja? Sumnja koja se baca na Kuleta rijetko je viđena, a ja sam siguran da će on svoje odraditi i ove godine i doći do reprezentacije. Evo ova utakmica, ne znam jeste li vidjeli šut prema golu u 36 minuti? Kule jednostavno ima tu sposobnost konverzije lopti koje idu prema njemu u šesnaestercu u šut u okvir gola. Ovog mu je Malenica obranio ali mnogi drugi neće. Za Brodića se slažem trebao je i on ostati.
  • Ivanmtk
    1.1k
    Kule je namjestio dva zicera, našao se u još dva. Jedini spomena vrijedan uz Pjacu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.