• Draž
    1.4k
    Phygital je integracija fizičkog i digitalnog (physical + digital = phygital)
  • Bosskovitz
    12.4k

Ajde pročitaj komentar prije svog, Sajla je doslovno zalijepio objašnjenje.
  • Probirštift
    464
    Sjebe li se čip od pranja :lol:
  • Zoran
    43
    i kaj bum ja s tim čipom ? kaj ako me netko ukrade kaj me buduu lakše pronašli ili budem s mobitelom ga skeniral pa učitaval nekakve podatke sa čipa !? Poluzafrkancija, ali stvarno ne kužim kaj bude na tom čipu ? ja do sada barem koliko znam nemam doma nikakve obleke sa čipom pa sam valjda zaostal.
  • Sajla
    5.4k
    i kaj bum ja s tim čipom ?Zoran

ne buš se više moral cijepiti ;)
    zafrkanciju na stranu - i meni je to novost. skeniranjem čipa otvaraju se razne mogućnosti, od pristupa online sadržaju do toga da takav dres može poslužiti kao ulaznica ili propusnica za utakmice, VIP zone i sl., da može poslužiti za cashless plaćanje i tko zna kakve još novotarije nekome u marketingu mogu pasti na pamet. bumo videli!
  • Zoran
    43
    hvala ti na pojašnjenju... evo ja iskreno prvi put čujem za to... nisam baš tip osobe koji je ful u informatičkim novotarijama ( i da me zanimaju previše tehnološka dostignuća )pa eto prvi mi je ovo glas o tome. Hvala ti :-)
  • Maxova dijagonala
    991
    Preporučujem kupnju šorca na čijim rubovima piše Dinamo Zagreb.
    Došao mi danas iz Zagreba,odličan omjer cijene i kvalitete(nešto kao RPG :wink: )
  • Nolifer
    8.3k
    Kupaće za ljeto, bi bile pun pogodak :ok:

985de21370991f3202fc2fd855b889e0.webp

Ovo od Schalkea je perverzija... :love:
  • Maxova dijagonala
    991
    sa tim NEMA NAMORE!!:rofl: :lol:
  • rioda
    5.1k

Ja ne bih ovo nikad stavio na sebe. Više bih volio samo decentni natpis Dinamo na desnoj strani pri dnu nogavice...
  • Nolifer
    8.3k

Pa o ukusima se ne raspravlja, nebi ni ja stavio na sebe recimo neke stvari koje su aktualne, ne sviđaju mi se, pa sad nikom ništa, ali poanta je u pravo u tome, da možeš izabrat što ti se dopadne. Recimo da stave jednu i drugu verziju pa ko voli nek izvoli, bitno da je u ponudi.
  • Dino
    2.8k
    Dobre su hlace sam mi se ne svida kaj je Schalkeov grb monokromatski
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.