• Zoran
    62
    Momci kako taj Phygital funkcionira? Evo jucer imao srecu pa ulovio igracki dres na tekmi pa da isprobam. Ili su igracki dresovi iz pocetne garnitura koja nije imala taj phygiral cip ili kaj vec.
  • ZgDLions
    496
    Zakaj nema onih anti stres loptica?
    Pitam u Petrovoj za Dinamo loptice i nikad nemaju, da barem imam svoju za donijeti.
    To rade i naše firme, samo logo odštampaju.
    O sjedalicama za tribinu nebum jer sam dosadio.
    02-AED2-DD-E517-44-D5-A5-CA-7-F608-C1-BACF8.jpg
  • NKDZ86
    1.9k
    Baš sam gledao i usporedio naš i hajdukov web shop i to je sramota koliko malo stvari mi imamo, žalosno i ne kužim to da se neko ne može zabaviti time i napraviti što bolji web shop i stvari za sve prilike i prigode
  • Nolifer
    8.5k

Mogli bi i mi imat onakvu gaming stolicu npr i podlogu za miš u znaku Dinama za ured npr...
  • miro
    4.7k
    Podlogu za miša tražim i znam da smo prije imali čak i više verzija, a sad i u nekim poznatim IT shopovima nalazim samo Hajdukove podloge i to u Zagrebu možeš bez beda uzet, ali mi svoje nemamo. To zbilja jest sramota
  • BlWfl
    15
    Podloge za miš, tepisi, mirisi za auto, tenisice/papuče..ima toga kaj bi išlo kao ludo
  • superhik
    11.2k
    zadnji post ti je izbrisan. Ne reklamirajte na forumu one koji zarađuju lovu na imenu kluba
  • Bosskovitz
    12.4k
    Baš sam gledao i usporedio naš i hajdukov web shop i to je sramota koliko malo stvari mi imamo, žalosno i ne kužim to da se neko ne može zabaviti time i napraviti što bolji web shop i stvari za sve prilike i prigodeNKDZ86

Ajde da nisi dnevno aktivan na Zoni, ali već je mali milijun puta ovdje ponovljeno da je novi web shop u izradi, a asortiman u klupskom shopu raste gotovo na tjednoj bazi. Više se stvari ne rade tako da se neko "zabavi time" nego se radi smisleno, održivo i kvalitetno kako se ne bi moralo svakih godinu-dvije raditi ispočetka, a to inicijalno traje malo dulje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.