• Tongo Doumbia
    4.5k
    Čini li se i Vama na ovim slikama iz šetnje u Puli da su trenerke isprane? Možda optička varka samo.
  • dumitrumitu
    1.3k
    https://www.index.hr/sport/clanak/predsjednik-uprave-dinama-ekskluzivno-za-index-o-financijama-transferima-i-stadionu/2607823.aspx?index_ref=naslovnica_sport_ostalo_d_0
    Manenica kaže da se razmišlja o fanshopovima na istoku i zapadu grada. Baš sam mislio pitati jel se planira nešto na istoku.
  • Dudu9
    866
    Najviše ljudi na zapadu i istoku grada su posjetitelji city centra
  • Sajla
    5.4k
    Na zapadu najbolje CC1 West ili Z centar od posjećenijih, ali možda i u Pointu ili čak Shopping centru Prečko gdje ima lokala za najam samo što su s razlogom prazni. King cross je možda predaleko i van tramvajske zone ali kad završe obnovu bi moglo biti atraktivnih prostora. Možda bih radije išao na West Gate zbog Zaprešića i Zagorja.
    Ali gdje god ga na zapadu otvore, postat će mi redovna destinacija i jedva čekam :grin:
  • Dzoni
    747
    Nedavno sam bio u West gateu, poprilično pust i skoro bez ikakvog sadržaja.
    Jedini dućani iole vrijedni posjeta su onaj Halfprice(ako se tako zove) i ovi klasika muller, konzum itd, ali to se sve nalazi u Zagrebu posvuda.
    Stoga mislim da west gate nikako ne bi smio biti opcija za fanshop.
    Najbolje Z centar ili jedan od city centreova
  • NitkoBitan
    18.6k
    Novi web shop i novi shop na stadionu su po meni sasvim dovoljne investicije. Tko zeli uzet nesto Dinamovo naci ce nacin i uzet ce, valjda ce jednom bit u Areni, setat Ilicom ili otic na stadionu na utakmicu, a mozda se koristi i internet bankarstvom...

Nema potrebe svakome izgradit shop pred kucnim pragom. Kolega kaze West Gate za ljude u Zapresicu i Zagorju, kao da ti ljudi gotovo na mjesecnoj bazi ne idu u Zagreb...
  • Sajla
    5.4k
    Kolega prvo nabroji 4-5 mjesta na kojima bi prije otvorio novi fan shop, ali ako iz nekog razloga to nije moguće završi sa WG čime je bliže Zaprešiću i Zagorju. Ajmo čitati cijeli post i poštovati kontekst napisanog.
  • Jima
    1
    Da li je tko bio u zadnje vrijeme u Fan shopu?Zanima me da li imaju zimskih jakni. Idem u utorak prema Salzburgu, pa da ju kupim, ako ima.
    Hvala.
  • Jaki
    100
    Pozdrav ekipa zna netko jel ima još majica uvijek kontra Splita za kupit negdje?
  • Mislav
    15
    javi se @beliu3ne na Instagram, on ima taj dizajn, meni je odradia magnet i stickere sa tin dizajnon, a može i majice
  • Zoran
    43
    meni se isto trenirke čine jako ispranima... baš sam gledao na slikama iz Pule... a cijena je paprena za komplet...
  • Mali Zeus
    14.1k
    Pogriješili program u veš mašini.
  • Bruh
    979
    Koliko dođe ona ucl trenerka kaj je nosi baturina u videu jer na web shopu je na slici al je nema na ponudi
  • Sajla
    5.4k
    novost u ponudi:
    https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/gnk-dinamo-predstavlja-prvi-phygital-dres-u-ovom-dijelu-europe

GNK Dinamo s ponosom predstavlja svoj prvi phygital dres, donoseći spoj fizičkog i digitalnog iskustva u ovaj dio Europe. Ovaj inovativni dres simbolizira Dinamovu povijest, dok istovremeno donosi premijerni korak prema budućnosti sportske opreme.

Spoj tradicije i inovacije

Phygital dres Dinama objedinjuje najbolje iz povijesti kluba s modernim dizajnom. Njegova legendarna plava boja i ikonični elementi dizajna prizivaju sjećanja na slavne trenutke kluba. Svaki dres dolazi s integriranim NFC čipom, koji navijačima omogućava pristup ključnim momentima iz klupske povijesti i pregled puta GNK Dinamo u izgradnji statusa najuspješnijeg nogometnog kluba u Hrvatskoj. U doglednoj budućnosti kroz tehnologiju NFC čipa u možete očekivati ekskluzivan sadržaj i brojne tehnološke novotarije na koje će moći računati svi vlasnici phygital dresa.

Prekretnica u regiji

Ovo lansiranje predstavlja ključni iskorak za sportsku industriju u ovom dijelu Europe i postavlja GNK Dinamo kao lidera u modernizaciji angažmana s navijačima. Klub time potvrđuje svoju predanost inovacijama i težnju ka stvaranju nezaboravnih iskustava za svoju vjernu publiku.

Novi phygital dres od sutra će biti dostupan za kupovinu na našem Webshopu, a od idućeg tjedna i u našim fan shop poslovnicama.
  • Zoran
    43
    Što je to phygital dres ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.