• Crni86
    4.5k
    okej iza napadaca se slazem. Al realno i lijeva krila nam nisu u nekoj formi. Nekako sam dojma da je trebao svakako dobiti vise nekih prilika s obzirom na cjelokupnu situaciju s rosterom i formom ostatka momcadi.

Nije doso iz znj lige. Decko je igrao njemacku i francusku prvu ligu.
  • emilperska
    6.4k

Očito nije klasa da odskače od ovih. A kad je sve u par deka ili gore, ne bi ga nitko stavio nego bi nastavio s Pjacom i Hoxhom..
    A i u LP igramo bez krila pa je i to problem..
  • Dudu9
    875
    problem je bio lijevo i desno krilo, lijevi bek, stoper i na kraju i nakon dolaska 6,7 igrača, mi i dalje iste probleme, to što SD dovede besplatne igrače, pa se time hvali kako smo jeftinije prošli, neće dinamovom navijaču puno značiti ako ne osvoje prvenstvo, bolje da je spržio 10mil za 3 igrača pa pomete konkurenciju
  • Orc123
    8.5k
    Kako moze se znati jel odskace ili ne ako ne igra....ajd mi nek neko to objasni!?
  • Str1nger Bell
    1.3k
    Mozda jer ga trener gleda svaki dan 2-3 sata na treningu.

Mozda mu tamo svaki put pobjegne igrac, mozda katastrofa obavlja defanzivne zadatke…
  • emilperska
    6.4k

Onda ni Jakir ni Bjelica ne znaju.. Da dovedemo trećeg? Mozda ce on znat? Ili da maknemo SDa koji je nakrcao 3 pozicije, a nekoliko njih praznim ostavio?
    Ili da novi rener bude Francuz pa ce onda Mbuku, MMAe, a vjv i Cordoba propjevat u svlacionici..

Ne znam sto točno zelite s Mbukuom ako mu Bjelica neda šansu kroz 2-3 tekme?
  • Praskaton
    2.4k
    Na prvu ne izgleda obećavajuće,siguran sam da ne može paletu podić s jednom rukom.
    Al dajmo mu šansu.
  • Orc123
    8.5k
    da dobi jebenu sansu! Ako trpimo Spiku 5 godina, ako se nekim odtalim antitalentima davala prilika onda se valjda i njemu treba dati? A ne na osnovu nicega donositi zakljucke....nije li to deja vu sa Torrenteom bio?
  • emilperska
    6.4k

Torrentea je Šef odmah prepoznao nakon 1 treninga. Za ovog mu ni 20 nije dosta..
  • Dzoni
    749

Jedva čekam pročitati ovaj komentar za sezonu ili dvije ili čak 6 mjeseci.
  • Jaro
    7.6k
    Torrentea je Šef odmah prepoznao nakon 1 treninga. Za ovog mu ni 20 nije dosta..emilperska

Ajmo realno, kao i Max kod Jakira protiv Betisa, Torrente je dobio sanau jer Bjelica nije imao koga drugog staviti u tom trenutku...
  • emilperska
    6.4k

Djelomično se slazem.. Mogao je ici u one varijante da Rile igra stopera. S tim da mu je Torrente u prvoj tekmi (Loksa) bio odmah ispred Maxa.
    Znaci odmah nakon 1 treninga je stavio njega ispred Maxa i nije se odlucio kombinirat s Riletom. Nije bas da nije imao alternativa..
  • Orc123
    8.5k
    torrente je igrao jer su nam ostali bili ozljeđeni, tako da je usao silom prilike i pokazao da vrijedi...
  • Daliban
    1.9k
    Na krilima nemamo senatora, kao ni na lijevom beku. Ako tamo igrači ne igraju, onda možemo biti poprilično uvjereni da je do kvalitete.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.