• Dudu9
    875
    Primjer ti je Sučić kojeg njegov klub dobrano platio i čeka da se razvije u igrača, i igrača koje dinamo free dovede pa sta bude, primjer sučića u Dinamu je Stojković zna se da je talent i da je dobar zato ce dinamo i gurati njegov razvoj, a nije to sigurno junior Rome koji ni u kupu ne igra
  • ElDorado
    309
    Od svih dovedenih Mbuku ima daleko najbolji životopis. U problemu je jedino u Augsburgu, a i oni su stavili pravo prvokupa u ugovor znači da još uvijek računaju s njim.
  • Daliban
    1.9k
    Ja ne vjerujem da ti uspoređuješ Luku Sučića i Mbukua. :rofl:

Stari moj, da Sučke i Bati igraju zajedno u Dinamu osvojili bi LP. :fire: :fire: :fire:
  • Orc123
    8.5k
    si ti normalan digurno? ili ne znas citati? Potegnuo sam samo paralelu s igracem koji mi prvi pao na pamet a ne da sam uspoređivao igrace kvalitetom....usporedba ajde kvalitetom evo ti Torrente,pa je ispao da ipak vrijedi ali nije mogao to pokazati jer nije igrao.
  • blubach
    401
    decko nije dobio priliku....kad dobi onda mozemo pricati o njemu!Orc123

Da se još jednom ponovim - i on i Oliveras nisu došli da budu prinove i igrači koje ćemo čekat pa im naknadno dat priliku da vidimo od čega su satkani - dovedeni su da zaigraju za prvu ekipu (a ako nisu, onda je problem još veći).
    Jel nam trebao lijevi bek za prvu ekipu u ljetnom roku? Je.
    Jel nam trebao napadač za prvu ekipu (ako igramo sa 2 napadača) u ljetnom roku? Je.

Prinove i igrače kojima treba dati priliku imamo napretek. Hoće li on za pola godine eksplodirat i bit naš najbolji igrač? Super ako bude tako, ali mi smo zbog nedostatka kvalitetnih pojačanja u ovom trenutku na -7.
  • hardek
    3k
    Mislim dečko je igrao odlično u Primaveri i ja stvarno ne kužim da nije mogao dobiti 60, 70 minuta protiv Banjola. Vjerovatno u tih 60,70 minuta ga nebi ni mogli ocijeniti, ali bi barem znali da postoji i da je u bilo kakvim kombinacijama.

Ako su ga dovodili za razvoj, to jednostavno nema nikakvog smisla kada nemaš Dinamo 2. Di će se razvijati? Za juniore ne može igrat, Dinamo 2 nemaš, posudit negdje dalje ga ne možeš jer nije tvoj igrač
  • Orc123
    8.5k
    jedan i drugi dosli za 0 eura, Oliveras ima 100tis po sezoni a ti pricas o tome da su trebali odmah upast u 1. Momcad? Jesi ti prespavao jednog Cabraju, Sutala, Kastratija, Stefulja, Leskovica, Jurica i druge? Koji su btw placeni do 20 puta vise nego ova dvojica zajedno.....daj ne pricaj gluposti....da bi nesto pokazao trebao bi neki kurac i igrati ja mislim?
  • Dudu9
    875
    Radi takvih promašaja ko Oliveras koji su jeftini mi zaostajemo 7 bodova za hajdukom, baš nam je utjeha što smo jeftino doveli lika da sjedi na klupi
  • Droljo
    8.6k
    Radi takvih promašaja ko Oliveras koji su jeftini mi zaostajemo 7 bodova za hajdukom,Dudu9

Bravo! Da smo doveli za 5 miljona lijevog beka sad bi mi imali 17 bodova prednosti. I ja velim...
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Just to remind you, i Torrentea se smatralo promašajem sve dok nije odigrao par tekmi i dokazao da se ipak može računati na njega i da nije taraba kakvom ga se nazivalo.
  • Jurki
    12.3k
    ne zaostajemo mi na tablici zbog Oliverasa vec zbog kukavickog pristupa prvo bivseg trenera u utakmici protiv Rijeke i tovara, raspada sistema protiv Belupa, a onda i nonsalantnog pristupa kompletne prve momcadi protiv Istre i Osijeka (Baturinin promasaj zicera koji je imal za posljedicu izjednacenje).

Nisam ni ja sretan kaj nismo dopeljali konkretno i provjereno rjesenje na toj poziciji.. al jebajga kaj je tu je.

Svi u lancu.. sportski sektor, trener, stozer i igraci su zasrali.
    Ima jos dovoljno utakmica da to svi skupa popravimo.
    Decki moraju shvatiti ovaj krs od lige ozbiljno i poceti igrati jebeni nogomet kakav se od Dinama ocekuje. Trener mora standardizirati prvi sastav i posloziti obranu. Mi moramo biti jos brojniji na tribini.
    I sve bu doslo na svoje.
  • blubach
    401

Ne znam dal to namjerno radiš ili stvarno ne kužiš problematiku.
    Dakle, da se po stoti put ponovim, u ljetnom roku nam je bio prijeko potreban lijevi bek i špica. Možemo li se oko toga složiti?
    Doveden je Oliveras na posudbu. Sad tu imaš 2 načina razmišljanja i oba su katastrofa:
    a) doveden je za prvu ekipu da igra kao prvi bek jer boljeg nemamo (Ogi je maksimalno za klupu) ili b) doveden je kao prinova, kojeg treba čekat da mu se da šansa (jednako loše jer je em na posudbi pa ga nećemo moći do kraja dobro ocjenit em opet nemamo beka za prvu postavu).
    Doveden je Mbuku da bude (pretpostavljam) druga špica ili neki drugi oblik napadača. Opet slična priča kao sa Oliverasom: doveden je kao drugi napadač, a ispred njega je trenutno Kulenović koji, tu se sigurno nećemo svi složiti, nije dovoljno dobar, a opet ako je prinova, nemamo 2. napadača i ne možemo bez par utakmica odredit kakav je.
    Znači ja ne znam dal su to dobri igrači il ne, al ono što znam je da su nam do sada bili apsolutno BESKORISNI. I kao takve ih u ovom trenutku kategoriziram kao katastrofalne transfere.
  • emilperska
    6.4k
    Filipović sigurno nije ekstra klasa niti je vjv previse bolji ako je opce bolji od Zagija jer i NB i SJ tu djeluju po istom obrascu. Isto kao i Olivares. Sumnjam da su 2 profi HNL trenera takvi debili da ne vide nes i da im Hoxha igra lijevog beka, a ne Olivares..

Ista je stvar bila s malim Rukavinom. Prvo se napalo Čač mača da to radi namjerno pa onda Biščana da je isto debil i onda je dosao Jakir pa se zapitaš i kazeš sam sebi da mali nije za Dinamo.
    Ne znam sto ocekujete s Olivaresom i Filipovićem, da Bjelica dobije papire i dođe neki Francuz pa ce kod njega igrat.
    Nece se desit. Nisu igrači za Dinamo..
  • Crni86
    4.5k
    Mbuku je bas pravi misterij. Stvarno ima jako dobar CV. Cudno mi je da nije dobio neke vece prilike jer igramo na dva kolosijeka. Krila su nam u banana formi. Jako cudna cjelokupna situacija.
  • emilperska
    6.4k

On nije desno krilo. Igra iza napadača ili lijevo krilo ugl. Tamo ordiniraju Bati i Stojke, Hoxha i Pjaca i jbg. Vjv i ima nes u njemu, ali to gomilanje na pozicijama je glup potez SDa..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.