• Dinamosaur
    1.6k
    naravno da je odlican golman.
    Nisi zadnju recenicu procitao, mozda je pametnije prodati ga sad
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    jesam, ali sam mislio da trolas pa sam ocito krivo shvatio sto si mislio, moje isprike.
  • Dinamosaur
    1.6k

Neva je naša jedinica, ne bi volio da karijeru provede kod doktora. A ti se nemas ispricavat kaj
  • Draž
    1.4k
    ali ljudi moji prihvatite da nemamo više Livakovica na crti.CastAway1986

Da, stvarno treba prihvatiti da više nemamo Livakovića na crti i da je potpuno uobičajeno dobiti gol u prvu stativu.
  • Maxova dijagonala
    1k
    Neva treba bit pragmatičniji na golu i nekad obranit loptu nogom,ne znam jeste li skužili ali on na svaku nisku loptu ide rukom umjesto da je ponekad obrani nogom kao Malenica Kulenoviću ili što Lučić i Zelenika često rade. Dok se on spusti na lopte Vrbančića,Jakupovića ili Pršira one lagano uđu u gol. Ne treba sve bit školski treba malo i ulični stil branjenja imat...
    Druga možda i najveća mana mu je samopouzdanje pri istrčavanju,par puta stoperi zagrade loptu i čekaju ga da je pokupi a on stoji na crti.
    U proljetom dijelu sezone sam bio spokojan sa njim na golu a sad imam osjećaj da će uć sve što ide po golu.
    Nemojte mi sad spominjat obrane nogom protiv Monaca ili Lokomotive na proljeće jer su to udarci sa 3 metra jer mislim na ove udarce sa desetak metara.
  • Jos-Optimus
    2.6k
    Da, stvarno nikad ne brani nogom...samo možda najbolja obrana ikada na Maksimiru, protiv Monaca, ne računajući Ladaru protiv Partizana.
  • Maxova dijagonala
    1k
    mislim na udarce sa desetak metara kao što sam i napisao u zadnjoj rečenici.
    To sam vidio u dosta golmana(Lučić,Zelenika ili ako ćeš gledat globalno De Gea,Stegen,Neuer...)
    Djeluje puno brža reakcija nego dok se baci na nju
  • Draž
    1.4k
    jer su to udarci sa 3 metra jer mislim na ove udarce sa desetak metara.Maxova dijagonala

Da neki od mojih vratara (trener sam vratara u jednom klubu) udarce sa desetak metara brani nogom, dobio bi kažnjenički trening sa sto lopti u njega, a smio bi braniti isključivo rukama.
    Napišeš da ne brani nogama, ali da ti ne spominjemo velike obrane upravo nogom.

Bolje ne napisati ništa nego ovo kaj si ti napisao.
  • Crni86
    4.4k
    Neva je imao problema sa ledima. Ima i dalje, vidite da je i sam Bjelica rekao da se situacija sa njim mjenja iz dana u dan. Nije to neka izlika, ali svakako moze utjecati i na psihu i na fizicko stanje. Svakako njegovo losje izdanje, ali ne zasluzuje sad svo ovo drvlje i kamenje.

Od svih golova jedino mu mogu zamjeriti onaj gol Jurisica. Na svim ostalim golovima je ostavljen na cijedilu.
  • jakov1
    231
    Od svih golova jedino mu mogu zamjeriti onaj gol Jurisica. Na svim ostalim golovima je ostavljen na cijedilu.Crni86

Kad Yamal zabije u prvi kut, onda je on fenomenalno savladao odličnog golmana. Kad Jurišić zabije i bolji gol, onda je golman kriv.
  • Marley
    1.9k
    Komentari po drustvenim mrezama, ja nemam rijeci, kakav odvratan linc.

Doslovno ne mogu vjerovati da se ovo OPET dogadja :cry:

I totalno me strah sto ce na kraju izaci iz svega ovoga.
  • Crni86
    4.4k
    ovisi iz kojeg kuta gledas. Navijaci kluba koji je primio taj gol ce vrlo vjv pricat o postavljanju golmana. Dok ce se ostatak svijeta divit yamalu.

Ponavljam, meni je neva u dobroj formi, normalno je i da on ima slabiji dan. Decko ima problema sa ledima sto isto tako moze utjecat na performans. Cupao nas je ove sezone vec u nekoliko utakmica i ljudi su to puno pre lako zaboravili.
  • scooniepenn
    3.4k

Prije bih rekao da je mogao kod 2. gola. I tu ne mislim na šut Jurišića kojem je lopta otišla preko noge i to je bilo jako teško braniti. Mislim na akciju prije toga, gdje je Bernauer zagradio Jakupovića i vikao mu da pokupi loptu, a on se nije maknuo sa crte. To sam sa Zapada jako dobro vidio. Nakon toga, kad je vidio da Neva ne ide po loptu Max u nastavku defanzivne akcije izbija loptu naprijed. Općenito mi se čini da u nedjelju nije bio fizički spreman jer je i kod 3. gola (ne umanjujem brutalan šut Hernanija, ali tu vratar mora izaći i skratiti mu kut) i kod penala bio nepomičan ili je kasnio u izlasku. Sve ovo govorim u najboljoj namjeri jer mi je drag i cijenim ga.
  • nemapredaje
    3.6k
    zagradio Jakupovića i vikao mu da pokupi loptu, a on se nije maknuo sa crtescooniepenn

To mu se u zadnje vrijeme sve češće događa.
    Prošle godine mislim da nije imao problema s izlascima, sada kao da je zaljepljen za crtu. Kao da se pretvorio u Livakovića. Ne znam u čemu je stvar.
  • Paggini
    24k
    mislim da nije imao problema s izlascimanemapredaje

Imao je, imao, ili ostane na crti, a nije trebao ili se dvoumi treba li izaći ili ne, pa i tu pogriješi, ali nas nisu koštale te situacije toliko bodova ili je on iskopao dva tri zicera pa se nije spominjalo.

Spomenuo sam i poslije utakmice, jako loš osjećaj za izlazak ima, često su mu znali dati i grozno dodavanje nazad pa se i tu znalo zakomplicirati, znao je i ubačaj krivo procijeniti...

Mora se fkt poraditi na tom aspektu, ne znam iskreno koliko veze s tim ima komunikacija s obranom jer nisam bio golman niti sam igrao nogomet na takvoj razini.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.