• Jurki
    12.2k
    sve stoji kaj si napisal.. ali kaj misliti nakon kaj je bil reprezentativac Maroka, Vaha ga je nahvalio, bil dobar u Europi lani.
    Kaj je na kraju? jel moze, ne moze ili ne zna ili ne zeli?
  • Jaro
    7.6k
    Vaha ga je nahvalioJurki

A jbt, Vaha je neki svetac ili kaj?
    Jesi ikad igdje cuo da je neki trener kad ga pitaju o nekom igracu kojeg je nekad negdje trenirao "Ma taj je bas smece od covjeka, rupa od igraca i propala investicija"
    Nogometasi (i treneri i igraci) bacaju floskule. Zalomi se neki Boban pa popije pedalu u Milanu. To je svijet pretvaranja, lazne medjusobne podrske i floskula...
    Bio je reprezentativac Maroka - kljucno "bio je", bilo je to u razdoblju od 20.-22., odigrao 10 utakmica i od toga 4 prijateljske, nije bio u momcadi ili je prosjedio na klupi 27 utakmica u tom razdoblju... Maroko nije bas Spanjolska...
  • Pulfer
    113
    Odigro je fraer groznih par utakmica, a najviše frustrira kaj se s tribine čini da ga boli kurac. Ako je to stvarno tako, a NB će to najbolje vidjet jer je s čovjekom svaki dan, siguran sam da će bit na ledu dok ne promijeni pristup.

Al s druge strane unisono bi ga svi tjerali iz kluba nakon par loših tekmi, pa ne ide to baš tak. Čovjek je na početku pokazao da može bit vrlo pristojan stoper, nitko od nas ne zna koliko dobar u ovom okruženju u kojem je sad, možda može bit i vrhunski kakvim se činio na početku i kako je najavljivan.

Trener ima malo širu ulogu od odabira prvih 11 i formacije za svaku utakmicu. Nek vrati čovjeka u formu i mentalno i fizički, imao je ozljedu i pauzu par tjedana, sigurno nije na optimumu, možda se poljuljalo i samopouzdanje, ipak je u novoj sredini. Očito ima još 4 godine vrlo pristojan ugovor s klubom, pa nemreš ga nakon tri tekme izbacit van kroz vrata.
  • emilperska
    6.4k
    Dolazi mala skola nogometa by Livaja u prvih 20min, pol sata pa ga opet mijenja KTC, da bi ipak uapio kiksat ko junior kod gola.Jaro

Fkt mi se neda kopat po forumu, ali 4-5 štovatelja dugokose prevare me zvređalo kad sam ovo napisao. Pošto sam bio na utakmici, dozvolio sam si da smo si ja i moji pretplatnici utvarali da ga Livaja siluje, pa sam išao pogledaj neke dijelove utakmice još jednom. Ništa si nismo utvarali, silovao ga je par puta, kasnije je Teo uletio da spasi stvar, ali je ovaj svejedno zajebao gol usprkos lavovskoj partiji KTC-a..
  • Jurki
    12.2k
    Vaha je neki svetac ili kaj?Jaro

Naravno da Vaha nije svetac.. ali smatram da je covjek koji zna neki kurac o tom sportu u kojem je cijeli zivot.
    Isto tak smatram da Vaha nije neznalica jer priznato nogometno ime u Francuskoj.
    Nadam se da ga bu Bjelica zresetiral.. za dobrobit svih.
  • emilperska
    6.4k

Vaha ga je vodio prije 3 do 4 godine. A novi izbornik ga nije stavio u kadar od 26 za Katar 2022. Niti je poslije participirao tako da i to nesto govori..
  • ElDorado
    298
    Sve tekme di je igrao smo visili ili su nas natrpali. To je činjenica. A opet nemreš sad reći lik je za kurac ajmo novi. Neki sad hvale kak je Šutalo prejeben u Belgiji. A kad je bio kod nas užas nisam ga mogao očima vidit. Koliko je tog tek on zajebao. Drugi pak zagovaraju naše juniore. Raspisalo se bilo o Gurlici a di je on? Nemre u Gorici minute dobiti.
    Iluzija je očekivati da će se u zimi nekaj posebno dogoditi oko dolazaka. A ja sam uvijek za to dofuraj 2 igrača ali da su vrh a ne 7 a uglavnom sve zakurac za rotaciju. Možda smo se trebali izut za Galešića.
  • Beowulf112
    339
    Ma tu nema dvojbe...torrente i ktc su space shuttle...perkovic se uskoro vraca i on bi trebo biti prvi pick rotacijski
  • Droljo
    8.6k
    Obranu je naj teže uigrat. Najte pljuvat sam da se pljuje. Možda dok se malo skuži sa ekipom, dok mu se objasni kak se gine za plavi dres bude naš Maldini. Polako. Ove fore sa mrš iz dinama i sl. su osnovnoškolske i nepotrebne. Ajmo dalje
  • rakurs
    315
    Baš sam jučer gledao jer me interesiralo, u četiri najlošije utakmice Dinama ove sezone (Bayern, Slaven Belupo, Istra, Osijek), dakle u 360 i kusur minuta od igrača u obrani najviše je igrao Mmaee (270), slijedi RPG s 244 minute, Bernauer i Torrente 180, Ogiwara i KTC su tek na nešto malo manje od njih dvojice, a najmanje je igrao Ristovski (135 minuta).

Ne bih izvlačio zaključke iz toga, no činjenica je da je Mmaee od te četiri utakmice u tri odigrao svih 90 minuta i da je Dinamo u te tri (Slaven, Bayern i Osijek) obrambeno izgledao jako loše.

S druge strane, igrao je i na početku sezone sve utakmice gdje je Dinamo do utakmice u Munchenu, dakle u osam susreta primio četiri pogotka te je tad Mmaee izgledao kao pojačanje. Ne znam kaj mislit o njemu, stav na terenu je loš, to je vidljivo, no nadam se da će Bjelica to sredit s vremenom jer se vidi da dečko zna igrat.
  • marcio amoroso
    37.2k
    Mmaee je došao nakon priprema i to je problem. Naravno da Dinamo ne može imati kompletiran kadar na početku priprema, ali sa dovođenjem igrača nakon priprema svjesno uzimaš rizik da dođe do ozljeda i da igrači izgledaju kao strana tijela u momčadi.

Kad na to nadodamo da je na početku igrao svaku onda je jasno u čemu je problem.

O njegovom voljnom momentu neću, ali ono što sam vidio u nedjelju nije nikako dobro i stvarno se nadam da će se vrlo brzo promijeniti.
  • emilperska
    6.4k

Te prve utakmice su vas sve zavarale. Bio sam i na Istri i na Šibeniku, imao je tamo kriminalnih paseva koji su mogli svakako završiti, ali su u tom trenutku su Istra i Šibenik bili preloši da bi to iskoristili. Bio je protiv Istre točno jedan pas gdje je kao zadnji igrao dijagonalu i predao loptu igraču Istre koji se u nastavku akcije sapleo i nije se ništa desilo, a većina je nosila ružičaste naočale opijene s tih 5:0 protiv nekompletirane Istre, a mi svježi bez Europe bili..
  • Facke
    3.8k

S dobrim i kavlitetnom radom Dinamo moze bez problema imati kompletan kadar na pocetku sezonu i tijekom priprema. Samy Mmaee je stigel u Dinamo 17.07.2024. Prvu sluzbenu utakmicu je Dinamo imal 02.08.2024. Samy Mmaee je bil u momcadi i igral je protiv Sahtjora prije pocetka sezeone. Dovoljne je duge tu da se uklopi, da se uigra. To je vise od 3 mjeseca.
  • Maxova dijagonala
    993
    Imao je on par ozbiljnih kikseva i kad smo dobijali...
    Na 0-0 sa Istrom Lawal ga otreso u sprintu ko prime Bale
    Protiv Šibenika ga neva spasio duplom obranom kad je zaluto u obrani al aj tad je vec bilo 3-0
    Protiv rijeke ga VAR spasio jer je on bio krivac za Komnenov poništeni gol
    Problem je što smo svi mi bili opijeni primjerom RPG-a pa smo zažmirili na sve greške i greškice.
    Ubuduće svakog novog igrača Dinama sudim tek nakon pola godine.
  • marcio amoroso
    37.2k

Nije prošao bazične pripreme. Dok su drugi šuftali u Sloveniji i Austriji on je odmarao i kupao se. Koliko su bazične pripreme važne za sportaša valjda ne moram objašnjavati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.