• BBBaranja
    2.6k
    Opet ću reći samo ono što sam i govorio kad je dolazio..po informacijama koje imam iz Mađarske solidan stoper,ali nije upitno toliko njegovo znanje koliko njegovo ponašanje i pristup..dugo vremena ja nisam vidio govor tijela nekog našeg igrača poput njegovog..
  • hardek
    3k
    Ja nista ne kužim oko njega. Kad je dolazio Vaha je govorio u superlativima o njemu, i kao igraču i kao čovjeku. Jakiru i Mariću su ispadali bomboni iz usta kako smo konačno dobili stopera koji može branit na širokom prostoru i kako nitko ne može vjerovat da smo ga uspjeli potpisat.

U prvih par utakmica djelovao je solidno, ali bilo je situacija di je ispadao i to pogotovo na tim širokim prostorima. U zadnjih par utakmica stvarno izgleda spor ko blato, još kad na to dodaš taj njegov body language dobiješ jednog prosječnog stopera Mađarske lige, a izgleda da smo upravo to i dobili.

Još bi dodao da je u tih prvih par utakmica bio jako siguran u dodavanjima, uz solidan broj rizičnih dodavanja s kojima smo otvarali igru, a danas protiv Osijeka bilo me strah kad je dodavao suigracu na 2 metra. Sve u svemu totalni misterij i nebi se zacudio da je došlo do nekog pucanja meduljudskih odnosa u svlačionici
  • Dinamosaur
    1.6k
    Kad se vraća Dino Perić?
  • Zambatine škude
    2.8k
    Ja nista ne kužim oko njega. Kad je dolazio Vaha je govorio u superlativima o njemu, i kao igraču i kao čovjeku.hardek

Po onim Qarabazima i tom dijelu sezone kad je igrao rekao bih da je naš daleko najkompletniji stoper. Ali očito je potpuna bomba u glavi jer pola grešaka koje napravi su posljedica čiste bolikurčine.
  • Dinamosaur
    1.6k
    jedina nada je Neno, ako ih ne posloži u glavama onda ne znam tko bude.
    Znači, posložiti će ih
  • luka modic
    633
    Čovjek je sporiji od pravde
  • Danko
    1.2k
    Ja jako dugo nisam vidio lošiju utakmicu nekog našeg igrača. Gospodina odmah danas udaljiti iz kadra prve ekipe. Sasvim sam siguran da bi neki junior bolje odigrao.
  • ElDorado
    298
    Možda nema veze ali primjetio sam u Salzburgu dok su svi slavili pred navijačima on je stajao sa strane i igrao džepni biljar. Ne treba zaboraviti da je i njegov gol, gol Livaje protiv Hajduka kad je otplivao u dubini isto.
  • dbut
    37
    u tri zadnje utakmice u kojima je igrao primili smo 18 golova... lijepo ga poslat na tribinu i neka razmisli da li se zeli bavit nogometom... perkovic je za njega cudo, ako nista barem se decko bori
  • Mr Anderson
    8.6k
    Preveliku plaću on ima da bi se ovako ponašao na terenu. U zimi ga stavit na transfer listu, nek ide u Katar ili Arabiju.
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Ovaj dečko je zalutao u Dinamo, tu nema ni najmanje dileme, ono što sam vidio jučer nije samo problem pristupa, on nema ni kvalitetu da bude ni treći stoper Dinama a kamoli kapitalac.

Mađari su nam uvaljali pravog mačka u vreći, a svojim pristupom je degradirao i klub i navijače.
  • Paggini
    23.9k
    Dečko ima kvalitete, nemojmo se lagati, na početku sezone je bio jako, jako dobar, a i ovo što Jakir priča da su se oduševili klasom na treninzima je istina, stvarno je bio na treninzima i utakmicama klasa, ali šta se s glavom dogodilo, pristupom, "voljnim momentom", nemam jebenog pojma.

Ajmo Luka Bjelica, vrijeme je da zasjaš!!!
  • Tongo Doumbia
    4.5k
    I dalje tvrdim da je bolji igrač od Torrentea recimo.

Druga je stvar što ga očito boli ona stvar, pa onda ispada kao kadet u velikoj većini situacija. A za takve situacije postoje sankcije, slanje na treninge s juniorima, a na kraju krajeva i raskid ugovora. Nikakav problem.
  • Jurki
    12.2k
    a na kraju krajeva i raskid ugovora. Nikakav problem.Tongo Doumbia

Jbg ima ugovor do 2028. To je 4 jebene godine.
    Iskreno ne znam kaj bi mislil o njemu.
    Vaha je rekel da je pravi profic, tu na forumu se za njega pisalo da je odlican na treninzima.
    Mozda je samo problem njegova tintara koja se moze srediti individualnim razgovorima.
    Jebemu pa imamo stozer i trenera nek rade s njim.
  • Tongo Doumbia
    4.5k
    igrački je sigurno dobar, to je stvarno evidentno..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.