• NitkoBitan
    20.8k
    Usao sam relativno rano na tribinu pa sam promatrao igrace na zagrijavanju. Ne znam je li u pitanju neka ozljeda/umor ili bolikurcina, ali vidljivo je da nije 100% ni na zagrijavanju. Ako je glava problem... tuzno za profesionalnog sportasa.
  • Facke
    4.5k

Glava je problem. I to je vec bila u Ferencvarosu. Ja bi ga na zimu poslal cim dalje od Dinama. Takvi unosiju samo nemir u ekipu. Iste te probleme s "bolikurcinu" je imal i u Ferencvarosu.
  • FrenchMontana
    695
    malo je sramotno ako je istina da je takav “bolikurcina” tip, da se to nije moglo saznati prije nego sto ga se dovelo.

I meni se skroz cini ko da mu se ne da. Kao kad krene lose on umjesto da grize jos vise, stane skroz.
  • Facke
    4.5k

A to se znale da tu ima neke svoje musice. Cak i u temi "transferi" je dost ljudi tocno to napisale. Da zna imeti neke probleme i igrati ko da ga boli kurac.
  • Kreten
    144
    Jedna situacija od jučer. Došla su mi dva prijatelja Mađara oba navijača Ferencvarosa. Kaže jedan "Vidili smo da je Dinamo doveo Mmaeea, jel dobar" kad je ovaj to pitao drugi je puknuo od smjeha. Po onome kaj su mi pričali on nije baš ni briljirao dok je igrao u Ferencvarosu
  • Mali Zeus
    14.6k
    Sva sreća da se vraća Perković, ovaj Mmae mi se čini da će nestati u bespućima povijesne zbiljnosti.
  • Captain America
    18.7k
    Lagani ugovor 4 godine blizu milijun eura+provozija za potpis+premijice za koje će ostatak momčadi odraditi posao... Da je Boško Šutalo ili neki domaći dečko u pitanju, tema bi gorila.
  • Nino Bule
    14.8k
    Bosko sutalo je dobio nemjerljivo vise utakmica od mmaee-a da pokaze sta zna, sammy ima valjda 5 nastupa i mi bi ga trebali na temelju toga otpisat ?
  • Droljo
    9.8k
    Strašno. Dok je dolazio svi su bili sretni, gledali se hajlajtsi, kontaktirali se mađari (koji su ga hvalili), citirao se vaha i sve je bilo super. Ajmo pričekati malo ljudi.
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    Boško koliko god da je bio loš pokazivao je da mu je stalo...umalo se rasplakao kad je kikso za gol Sparte za 4-1.
    Ovaj lik je teška bolikurčina,u tome je razlika između njih dvoje.
  • Captain America
    18.7k
    Bosko sutalo je dobio nemjerljivo vise utakmica od mmaee-a da pokaze sta znaNino Bule

Boška se sahranilo zbog greške koja je dovela do Mierezovog gola u 3. utakmici nakon pauze od godinu dana. Ostatak povijesti se sveo na orgijanje nad (tada se mislilo) gotovom karijerom jer su zlatne ribice zaboravile ko je bio stup obrane u pohodu na Ligu prvaka godinu dana ranije.
  • Nino Bule
    14.8k
    Mozda su ga sahranili navijaci al je bome boško u kriminalnoj formi igrao cijelu zimu pod jakirom, kad se sjetim balkanija u gostima i sta su radili bošku, izgledao je kao veteran na terenu i svejedno dobivao konstantno startove, jedan max bernauer ga je izgurao iz ekipe, sve jasno

A i te igre u standardu su vise bajke nego da ga je itko gledao, koliko vidim trenutno su osmi u belgijskoj ligi
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    Meni ne ide toliko na živce Sammyeva nekvaliteta nego stav na terenu.
    Npr Max isto nije igrač za europski Dinamo ali dečku je stalo,bori se,protiv Slavena je bio jedini naš igrač sa energijom i zbog toga mi se sviđa.
    Ono što sam vidio kod Sammya protiv Belupa i Osijeka je dovoljno za otpis...možes pogriješit ali onako spuštat štucne i okrećat stražnjicu kad protivnik puca je izrugivanje nas navijača.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Mozda su ga sahranili navijaci al je bome boško u kriminalnoj formi igrao cijelu zimu pod jakirom, kad se sjetim balkanija u gostima i sta su radili bošku, izgledao je kao veteran na terenu i svejedno dobivao konstantno startove, jedan max bernauer ga je izgurao iz ekipe, sve jasnoNino Bule

Mora on dati kontru, kužiš.
  • Paggini
    29.5k
    Boška se i platilo 4 milijuna, uz ugovor koji je skoro pa jednak Mmaeeovom, tako da su i očekivanja bila utoliko veća, da se ne zaboravi i to napomenuti kad već pričamo o navijačkom tretmanu.

Dodatno, problem kod Mmaeea je glava i upitan decision making, obje stvari koje se mogu korigirati. Kod Boška je problem bio ekstremna teretnost i gubljenje svakog igrača na širokom prostoru, što su stvari koje se ne mogu baš ispraviti.

Boška se sahranilo zbog greške koja je dovela do Mierezovog gola u 3. utakmici nakon pauze od godinu dana. Ostatak povijesti se sveo na orgijanje nad (tada se mislilo) gotovom karijerom jer su zlatne ribice zaboravile ko je bio stup obrane u pohodu na Ligu prvaka godinu dana ranije.Captain America

Mmaeea se sahranilo zbog greške koja je dovela do Hernanijevog gola u 7. (?) utakmici nakon što je došao u Dinamo. Ostatak povijesti se sveo na orgijanje jer su zlatne ribice zaboravile ko je bio stup obrane u pohodu na Ligu prvaka par mjesec ranije.

Možemo mi to i ovako sročit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.