• NitkoBitan
    19.1k
    Usao sam relativno rano na tribinu pa sam promatrao igrace na zagrijavanju. Ne znam je li u pitanju neka ozljeda/umor ili bolikurcina, ali vidljivo je da nije 100% ni na zagrijavanju. Ako je glava problem... tuzno za profesionalnog sportasa.
  • Facke
    4k

Glava je problem. I to je vec bila u Ferencvarosu. Ja bi ga na zimu poslal cim dalje od Dinama. Takvi unosiju samo nemir u ekipu. Iste te probleme s "bolikurcinu" je imal i u Ferencvarosu.
  • FrenchMontana
    644
    malo je sramotno ako je istina da je takav “bolikurcina” tip, da se to nije moglo saznati prije nego sto ga se dovelo.

I meni se skroz cini ko da mu se ne da. Kao kad krene lose on umjesto da grize jos vise, stane skroz.
  • Facke
    4k

A to se znale da tu ima neke svoje musice. Cak i u temi "transferi" je dost ljudi tocno to napisale. Da zna imeti neke probleme i igrati ko da ga boli kurac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.