• Daliban
    1.9k
    Ispadao je i na početku sezone. Ne kao u zadnjih par, ali ispadao je na jednako glupe načine. Samo nismo primali golove direktno iz njegovih gluposti pa se nije obraćala pažnja na to. Na početku sezone su također i naši protivnici bili pod dojmom atomskog Dinama. Sada su nanjušili krv, prepoznali slabe točke i napadati će nas preko njih.
  • Nevo7
    799
    Ja nista ne kužim oko njega. Kad je dolazio Vaha je govorio u superlativima o njemu, i kao igraču i kao čovjeku. Jakiru i Mariću su ispadali bomboni iz usta kako smo konačno dobili stopera koji može branit na širokom prostoru i kako nitko ne može vjerovat da smo ga uspjeli potpisat.hardek

Pa neće odmah ad hominem protiv čovjeka. U Fradiju je bio poznat po bahatom, prgavom ponašanju. Pogotovo nakon kaj mu je brat otišao iz kluba.
  • Noel
    6.8k

Nisu protivnici nanjušili krv nego se bacaju na glavu da sruše Dinamo. Protiv Dinama lete po terenu tuku nemilice bacaju se grizu pa kolo poslje Istra i Belupo gube bodove od Gorice i Šibenika.

Kaj se tiče Mmaea jednostavno ga boli ona stvar. Onaj koji ga je dovodio je glavni segment u skautingu igrača očito zaboravio. A to je igračeva displicina,ponašanje na terenu i izvan njega. Kaj se tiče cijelog transfer roka bio si djelomično u pravu. I zaslužješ isprike za neke stvari pa izvoli kaj se tiče s moje strane oko Mmaea. Ali i dalje mislim da je prijelazni rok dobar jer prvenstveno nitko nije prodan od nositelja a da su dovedeni igrači poput Pjace,Torrentea,Kačavende,Cordobe.. Velikog promašaja trenutno nema osim Mmaea. Mbuku nije dobio priliku. Najveći promašaj ovog roka je PRODAJA BRODIĆA. I nadam se da će od novinara netko postavit legitimno to pitanje Mariću. Ako Brodić govori istinu da su mu rekli da imaju u vidu nekog drugog kao trećeg napadača i da on mora otić to je veliki amaterizam. Gdje je taj napadač?
  • Daliban
    1.9k
    Nisu protivnici nanjušili krv nego se bacaju na glavu da sruše Dinamo. Protiv Dinama lete po terenu tuku nemilice bacaju se grizu pa kolo poslje Istra i Belupo gube bodove od Gorice i Šibenika.Noel

Ma samo smo kriminalni, nije nikakva zavjera. Treba posložiti koliko se može do zime, a onda dovesti nekoliko ozbiljnih pojačanja. U suprotnom ne vidim kako možemo obraniti titulu. Vidim da Perković može uletiti na lijevog beka i riješiti tu poziciju, vidim potencijalno i da se obrana nekako može pokrpati i možda na jedvite jade izgurati sezonu s Torrenteom i KTC-om ako nas zaobiđu ozljede. To je dosta negativna zadnja linija za obranu titule, ali mogu nekako vidjeti da se to desi. Ne znači da je vjerojatno, ali mogu zamisliti. Problem je, međutim, što je i Perković na popisu za otpis još od ljeta.

Ali i dalje mislim da je prijelazni rok dobar jer prvenstveno nitko nije prodan od nositelja a da su dovedeni igrači poput Pjace,Torrentea,Kačavende,Cordobe.. Velikog promašaja trenutno nema osim Mmaea. Mbuku nije dobio priliku.Noel

Problem je što nitko od njih, osim za sada Torrentea, nije donio neki značajan pomak. Pjaca je zabio neke jako važne golove, ali općenito gledano jednostavno to nije to. On može biti rotacija, ali ne vidim ga kao startera. Tu dolazimo do one moje proturječne izjave da je prijelazni rok bio dobar, ali nedovoljan. Dovedeni su neki solidni rotacijski igrači, ali jednostavno nije dovedena nikakva ekstra kvaliteta koja bi bitno unaprijedila udarnu ekipu. Fali mesa.
  • Noel
    6.8k

Nikakva zavjera nego jednostavno kriminalni smo i onda još takvi kriminalni idemo na noge likovima koji protiv Dinama dobe dozu agresivnosti i mržnje koju ne vidimo jučer kod Tramezzania protiv Gorice ili neki dan Belupa protiv Šibenika.

Obranit ćemo naslov bez problema jer je liga preslaba i nema ozbiljne ekipe koja u 36.kola može držat isti ritam. Da postoji takva ekipa u našoj ligi Dinamo nebi imao nikakve šanse za obranu naslova sa ovakvim načinom igre i pristupa..
  • Jurki
    12.2k
    za tintaru ima lijeka. Malo nek na suho trenira.. i tribina pa se nek onda kurci..
  • Marley
    1.9k
    Ja ne kuzim u cemu je problem sto neki protiv nas grizu kao da im zivot ovisi o tome?
    Zasto se to tako cesto spominje kao losa stvar? Tko je nasima kriv sto ne grizu protiv nikoga u HNL? Jel im netko zabranio, ili sto?
    Najbolje da se okrecemo toj kuknjavi, vidi kakvi su protiv nas, a kakvi protiv drugih.
    Ili sinoc, gle koji jadni klubic, slave kao da su Ligu prvaka osvojili. Pa mi njima i jesmo Liga prvaka, svima!

Nema tu nikakve teorije zavjere i ne znam cega, sasvim normalne mentalne igre u glavama su to. Motivacija itd.
    Okrenimo se malo vise sebi, a malo manje svima ostalima.

Da su nasi cesce na razini na kojoj bi po mogli/trebali biti, koga bi bilo briga za tudju nabrijanost i zelju? Ovako to zvuci kao prelose opravdanje.
  • Maxova dijagonala
    993
    Traži li Polissya Zhytomyr stopera?
    Volio bi ga vidit sa Bogdanom u istoj ekipi bar jednu utakmicu.
    Braća po energiji na terenu.
  • Dinaminjo
    1k
    Cemu drama tolika?

Dosao je za 0 odstete, 700 k naknade.
    Prodas ga u krajnjoj liniji za 500 k i nisi fin puno izgubio

Nije da smo ulupali 7m niti 4m u njega
  • blubach
    400
    Ja sam izgleda jedini koji misli da bi od njega u budućnosti moglo biti nešto ako popravi glavu...
    Da se razumijemo, najviše sam ljut na njega zbog govora tijela i najviše ga krivim za golove u zadnjih x utakmica, ali ne mogu se otet dojmu da u njemu leži igračina dostojna Dinama...
  • miro
    4.7k
    Zato i jesmo ljuti, jer se vidi koliko može, ali vidi se i koliko mu (nije) stalo
  • marcio amoroso
    37.2k
    Dosao je za 0 odstete, 700 k naknade.Dinaminjo

Znaš ovo ili nagađaš?
  • Jaro
    7.6k
    plus ugovor od 4 godine medju vecima u momcadi. Skuplji je on nego ce jedan Baturina ikad biti...
  • emilperska
    6.4k
    Dobio je sigurno neku značajniju naknadu za potpis, a ugovor mu je među top u svlačionici.

Teški promašaj sportskog direktora kao što je dio nas upozoravao odmah nakon hajduka kad smo vidjeli da ga je Livaja par puta pomeo u duelu pa je SJ pozvao Tea da on preuzme Livaju i boksa se s njim jer ovaj nemre, ali vele glavni štovatelji ovdje na zoni da se to nije desilo i da ga Livaja nije pojeo nit je jakir mijenjao pozicije i da smo si mi svi skupa zabrijali :) pitajte jakira jel ga popapao Livaja par puta..

Čeka nas zanimljiva zima kad general NB iznese konačnu listu želja za zimu, a na njoj nijedan free agent iz Ligue 2, a zmija u džepu radi..
  • Jaro
    7.6k
    Livaja par puta pomeo u duelu pa je SJ pozvao Tea da on preuzme Livaju i boksa se s njim jer ovaj nemre,emilperska

Yep, Livaja ga je pojeo ko kakvog juniora. Nakon sto su ga prosle godine maltrali Rile i KTC - ovaj put je dobio postedu...
    Vele neki pocetak je odigrao vrhunski? Realno - Istra, Osijek, Sibenik ajmo rec OK, ali je i tu bilo plivanja i kasnog vracanja pa je bila mantra "tek je dosao, mora osjetiti momcad".
    Qarabag doma - realno tu je obrana bila uzas i ovi su mogli zabiti 4-5-6 komada. Protiv Gorice, ajd OK, u Rijeci izlazi zbog ozljede, protiv Qarabaga uzvrat OK, makar je tu general KTC sve propuste veznog reda i ostatka obrane poispravljao.
    Dolazi mala skola nogometa by Livaja u prvih 20min, pol sata pa ga opet mijenja KTC, da bi ipak uapio kiksat ko junior kod gola.
    Bayern - broj primljenih golova sve govori, protiv Slavena jos gori, dolazi do ozljede pa ga mijenjaju kikser Max i toljaga Torente pa obrana na nekaj lici u utakmicama protiv Lokomotive, Monaca, Varazdina, Salzburga...
    Vraca se "nas Van Dijk" i eto opet 4 komada od Osijeka...
    Naravno da on nije iskljicivi krivac za rezultate, pogotovo Slaven, Bayern i Osijek, ali on se pikazao kao super protiv drugoligasa kojem je to bila treca tekma nakon dolaska u HNL, prvo kolo i Istre koja je jos eksperimentirala s nacinom igre i Osijekom koji je imao najgori start u sezonu ikad...
    Ni u tim tekmama on nije pokazao zasto je najplaceniji nas stoper (i vjerojatno najskuplji stoper lige), ali slabost protivnika i dobri rezultati su ga pokrili. Nije bezveze iz domicilne belgijske lige privukao samo odlazak u Madjarsku gdje se takodjer nije pretjerano naigrao zadnje dvije sezone...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.