• Mr Anderson
    8.6k
    Ja sam mislio da će na poluvremenu ostaviti Mmaea u svlačionici, a spustiti RPG-a na stopera, to bi mi imalo puno više logike.
  • Jos-Optimus
    2.6k
    Možda da Zokija vratimo?
  • Mr Anderson
    8.6k
    Znači od euforije dolazi Bjelica fo katastrofe on je ispuhan trener. U koliko? Niti mjeseca dana?.ElDorado

Baš to, velika većina ga zaziva ne samo otkad je Jakir smijenjen nego godinama. Već sad je došlo do toga da je skupljač otpremnina, ispuhan itd, itd. Jedan sam od manjine koja nije bila za recikliranje Bjelice, no kad je već tu dajem mu podršku barem do proljeća, nakon što završi zimska pauza. Onda ćemo vidjeti jeli greška što je doveden. I Jakir je izvukao jako tešku situaciju, ne vidim zašto nebi mogao i Bjelica.
  • Chempers
    191
    Neki ljudi su stvarno komedija. Još nije prošla ni trećina prvenstva. Još igramo s tovarima tri puta. Imamo još jedan prijelazni rok.

Nisam nikako sretan s Istrom i Osijekom, al Monaco i Salzburg su svakako bile puno veće i bitnije utakmice. Imamo vremena i bit će to dobro I u HNL-u. Samo naprijed Neno
  • Paggini
    24k
    I Jakir je izvukao jako tešku situaciju,Mr Anderson

I brat bratu ju sam zakuhao...

Neni apsolutna podrška!
  • Mr Anderson
    8.6k
    I Jakir je izvukao jako tešku situaciju,
    — Mr Anderson

I brat bratu ju sam zakuhao...
    Paggini

A tko ju je sad zakuhao? Gdje su u toj priči igrači? I sad i prije godinu dana.
  • Yovitssa
    738
    Sad me zove frend iz Austrije i kaže da tamo na radiu ide vijest da je Bjelica dao ostavku... Ako je istina, stvarno šteta i glup potez... Nadam se da je fake news.
  • Paggini
    24k
    Sad me zove frend iz Austrije i kaže da tamo na radiu ide vijest da je Bjelica dao ostavku... Ako je istina, stvarno šteta i glup potez... Nadam se da je fake news.Yovitssa

Buraz, ovakve gluposti nemoj širiti po javnim forumima jer će neki lesički ili dnolivari vidjeti ovo i naštancati pet članaka o glasinama ostavke, daj razmisli malo prije ovakvih gluposti.

A tko ju je sad zakuhao? Gdje su u toj priči igrači? I sad i prije godinu dana.Mr Anderson

A mislim, kako se uzme - koja je odgovornost trenera? Da vodi ekipu, ne samo taktikom i odabirom igrača, nego i nabrijavanjem te svime što sljeduje. Glupo mi uopće gledati tko je kriv, zašto je kriv, ali prošlogodišnji period u listopadu i studenom pod Jakirom je bio katastrofa i u Europi i u HNLu.
  • Maxova dijagonala
    1k
    Nije trener kriv što Nevistić prima sve što ide u okvir,Mmaeea boli ona stvar,Baturina se zajebaje na terenu i tako skrivi 2 gola.
    Ako je stvarno ponudio ostavku Bože sačuvaj...
    Ma da sumnjam u to
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Ne vjerujem da je to istina. Bjelica mi ne djeluje kao lik koji bi tek tako samovoljno odlučio napustiti sve nakon par lošije odigranih tekmi. Vjerujem da će nas voditi i dalje prema novim pobjedama :strong:
  • don
    6.7k
    Ne vjerujem da je to istinaSibirski plavac

daj ne pišite gluposti, nema tu vjerovanja ili ne vjerovanja. Glupo je uopće i raspravljat o tome
  • Zagi
    8.2k
    Buraz, ovakve gluposti nemoj širiti po javnim forumima jer će neki lesički ili dnolivari vidjeti ovo i naštancati pet članaka o glasinama ostavke, daj razmisli malo prije ovakvih gluposti.Paggini

Ovo.
    Kao da nismo u dovoljno dubokim govnima, sada ćemo si samo kopati još dublju jamu?

Ekipi sada treba kakav-takav mir, naša podrška sa tribina, par pojačanja u zadnjim linijama i zimske pripreme.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Banirao bi za ovakvo neutemeljeno sirenje panike. Pa ima na forumu ljudi koji su vise unutra i znaju napisat nesto na tragu toga kaj se dogada u klubu, ali ne... frend iz Austrije i tamo neki portal znaju sto mi u Hrvatskoj ne znamo.
  • ElDorado
    300
    Možda čovjek ne zna dobro njemački. Fakat kolosalna glupost.
  • Olmic
    3.7k
    Problem je kaj veli da ima jednog napadaca i onda igra s 2 napada. Umjesto da igra s krilima kojih ima 6,7..

Sta se tice obrane dok smo ovako suplji igrali bi mi ista 4 svaku tekmu, nitko drugi sanse ne bi dobio
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.