• CastAway1986
    1.6k
    Nevistica pljuju samo oni što grčevito brane strane igrače ovdje po forumu..Možda je mogao kod prvog malo bolje reagirati ali ljudi moji prihvatite da nemamo više Livakovica na crti.
  • Marley
    1.9k
    i obozavatelji Cavline :grimace:
  • Stara garda
    3
    Definitivno zadnji gol njemu na dušu. Krenuo je, stao, pa se povukao i napravio penal. Jako nesigurno izgleda
  • Ali
    2.2k
    Nije los golman, ali mora poraditi na samopouzdanju. Jednostavno preziheraski brani.
    Kao da ima logiku bolje da ne izlazim sa crte jer ak kiksam onda ce vredjat i maknuti, a ak ostanem na crti svi ce reci da nije njegov gol i da nis nije mogao...
    E to je dinamova vratara po mom misljenju nefopustiv pritup...
  • Paggini
    24k
    Njegov osjećaj za izlazak je apsolutno kriminalan, svaku utakmicu ima dvije ili tri potpuno krive procjene putanje i brzine lopte i dodje do sranja.

Jebiga, obozavam ga, ali ne znam jel se u ovoj fazi njegove karijere to može korigirati ili koristiti zadnje u obrani da mu vicu kad da izlazi ili nešto peto... Nemam pojma više.

Ne znam koliko je drugi gol njegov, jer mi se ne da gledat sazetak, ali penal je glupo napravljen
  • Mladi Starac
    211
    tako je.
    da je odradio do kraja bio bi faul van 16erca.
    ili ideš ili stoji na crti.

Nije los golman, ali mora poraditi na samopouzdanju.Ali

da. ali do kad mora poraditi? koliko još ga čekat...
  • Mladi Starac
    211
    Njegov osjećaj za izlazak je apsolutno kriminalan, svaku utakmicu ima dvije ili tri potpuno krive procjene putanje i brzine lopte i dodje do sranja.Paggini

užasno je nesiguran.
    i meni je drag, ali nemre ovak dalje...

mislim da na zimskom roku treba gledat nekog golmana.... neznam.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    budimo realni penal je cisti kao kuca, ali ja mu nista ne zamjeram jer nas je toliko puta izvlacio iz ponora da stvarno nebi bilo korektno srati po ponajboljem igracu ove sezone.
  • Dino
    2.8k
    Nevistic je zadnji koji zasluzuje kenjalicu
  • San Lorenzo
    16.6k

Ja ga se iz Varaždina sjećam kao golmana koji je istrčavao na 30 metara od gola, na kornerima je bio kralj...zašto se od njega postupno stvorio crtaš nemam blage veze...dojam je da se radi o jako dobrom golmanu koji ima problem kad mora donijeti neku odluku u trenutku...napisao sam to i nakon Salzburga i više puta prošle sezone, pretih je, loše komunicira sa stoperima.
  • BBBaranja
    2.6k
    Gol Jurišića mi je najveća njegova greška danas,iskosa u svoj prvi kut..
    Iako je tu par igrača loše reagiralo prije toga i udarac je bio dobar ali na golu je da obrani nešto..
  • Maxova dijagonala
    1k
    Ma možete me napadat ali Neva nije golman za Dinamo.
    Užasan tajming za izać,stoperi grade loptu i tjeraju ga da izađe sa crte on stoji ko prikovan za nju. Ponekad izleti bez ikakve logike kao protiv Monaca i kod onog penala danas.
    Svaki udarac po podu mu ulazi u gol 1/1.
    Ima problema sa hvatanjem lopte na centaršutu stalno mu lopte ispadaju iz ruke kao da krumpire lovi.
  • Zg123
    425
    Ljudi vi morate shvatiti da golman ne moze imati samopouzdanje i dobro braniti kad mu je obrana smijesna, to je jednostavno tako. Iako po mom misljenju covjek nista nije mogao kod golova i ne vidim uopce potrebu da ga se proziva
  • Dinamosaur
    1.6k
    budimo realni penal je cisti kao kucadinamozivivjecno

Napadac isprovocirao penal jer je truba izasla van bzvz
    Kvalitetan je golman, za prodaju
    Mozda je branio pod blokadama danas..onda nije kriv sto je uopce na terenu
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    ok napravio je pizdariju i pogrijesio je, ali ja ponavljam necu vrijedati igraca koji nas je ove sezone spasio vec bezbroj puta da nebi bilo fer da ga se toliko proziva i tjera iz kluba radi jedne greske, po tome Livakovic nikad nebi bio 8 godina u klubu koliko ga se znalo tjerati nakon koje lose reakcije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.