• Sajla
    6.5k

Tih razloga nam nikad nije falilo, nažalost. Radije razmišljam o zabavnijim stranama alternativne povijesti, npr. kako svećenik u srednjoj Bosni vodi misu na kajkavskom :wink:
  • nemapredaje
    4k

Zanimljiv primjer si dao. Naime prvi župnik jedne župe iz Bosanske posavine je 1926. godine bio Izidor Poljak (rođen u Bednji).
  • Raul
    124
    Dobro jutro svima vama, igračima, stožeru i upravi iz kišnog Poreča, ali meni je osjećaj kao da je sunce.
  • masacusec
    4.4k
    [img]http://tonino.jpg pics of 8
    Tonino, ustašo!
  • nemapredaje
    4k
    Sjedim u firmi sada i došla čistačica počistit urede. Zvoni joj mobitel i javi se i komentira tekmu. Na kraju će: "ma jebem im mater tovarsku, samo seru. kad tolko seru zakaj onda ne odbiju lovu koju dobiju kad Dinamo uđe u Europu. jebo im pas mater" :lol: :lol: :lol:
  • Nolifer
    9.1k
    Fino je Tarik sprco tovara na kvizu... Hahaha :lol:
  • Imamo Dinamo
    3.8k
    ne volim zmije vidjet ni na slikama..ShanKu

Vidis ovo me oduvijek zanimalo zasto. Znam dosta takvih, i u obitelji i ovako, svi okrecu glavu od zmije na TVu a nekakve zapravo gadljive slike gledaju bez problema.

Zasto bas zmije izazivaju toliku odbojnost i prema onima koji nisu imale neke traumaticne dogadaje s njima, jel postoji neko logicno objasnjenje?
  • Dzoni
    952
    Evo ja recimo sam imao kao mali blizak susret sa zmijom na moru, od tog dana ne mogu je očima smislit bilo gdje, na TV-u, uživo..
  • Imamo Dinamo
    3.8k

Ajde to cak mogu razumjet, trauma itd. Ali znam stvarno puno ljudi bez traume koji ih ne podnose ni na TV
  • ShanKu
    1.2k
    možda od dosta filmova sa zmijama kad sam bil još klinjo, nemam pojma, ali moguče da je to.. :sweat: nagledam se bjelouški na Kupi, iako znam da nisu opasne ali bolje mi je kad ih ne vidim. Čak jednu imal pred nekoliko godina oko vrata u na nekom izletu, kad su svi probali pa sam ajd i ja, moram priznat zanimljiv trenutak to bil... Neka manja, crno-bijele pruge.
  • Droljo
    11.1k
    jel postoji neko logicno objasnjenje?Imamo Dinamo

Ne. Skroz ne logičan/ne realan strah. Bar kod nas na kontinentu gdje ti čak ništa ni ne može. Biblija, filmovi, poskoci valjda prometnuli zmijicu u neprijatelja No. 1. Poznajem lika koji je u stanju svoju mater nakautirat da mu proda foru sa gumenom zmijom, padne u nesvjest kad se, nenadano, pojavi u filmu. Skroz ludo...
  • Nolifer
    9.1k
    Ja nebum odgovorio na prijetnje.

No kolega nije shvatio šalu s moje strane, pa prijeti i vrijedja u inbox

Screenshot-20241027-202345-Chrome.jpg
  • Crusades
    14.3k
    Propjevao si prije nego ptičica u cvrkut zore
  • Nolifer
    9.1k

Ja nemam problem. Ako ga imas ti, na krivom si mjestu.
  • NKDZ86
    2.6k
    bome, nervoza se uvukla, ne znam zakaj, ja sam potpuno miren, bit će dobro sve, tek je 11. kola prošlo.
    neki su rekli padamo, slavili naslov prerano...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.