• nemapredaje
    3.6k

Tak je.

A da se izabralo kajkavski ili čakavski onda bi imali još jedan razlog više za podjele i ratove na našim prostorima. Možda pretjerujem, ali vjerujem da nisam daleko od istine.
  • Sajla
    5.4k

Tih razloga nam nikad nije falilo, nažalost. Radije razmišljam o zabavnijim stranama alternativne povijesti, npr. kako svećenik u srednjoj Bosni vodi misu na kajkavskom :wink:
  • nemapredaje
    3.6k

Zanimljiv primjer si dao. Naime prvi župnik jedne župe iz Bosanske posavine je 1926. godine bio Izidor Poljak (rođen u Bednji).
  • Raul
    123
    Dobro jutro svima vama, igračima, stožeru i upravi iz kišnog Poreča, ali meni je osjećaj kao da je sunce.
  • masacusec
    3.8k
    [img]http://tonino.jpg pics of 8
    Tonino, ustašo!
  • nemapredaje
    3.6k
    Sjedim u firmi sada i došla čistačica počistit urede. Zvoni joj mobitel i javi se i komentira tekmu. Na kraju će: "ma jebem im mater tovarsku, samo seru. kad tolko seru zakaj onda ne odbiju lovu koju dobiju kad Dinamo uđe u Europu. jebo im pas mater" :lol: :lol: :lol:
  • Nolifer
    8.3k
    Fino je Tarik sprco tovara na kvizu... Hahaha :lol:
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    ne volim zmije vidjet ni na slikama..ShanKu

Vidis ovo me oduvijek zanimalo zasto. Znam dosta takvih, i u obitelji i ovako, svi okrecu glavu od zmije na TVu a nekakve zapravo gadljive slike gledaju bez problema.

Zasto bas zmije izazivaju toliku odbojnost i prema onima koji nisu imale neke traumaticne dogadaje s njima, jel postoji neko logicno objasnjenje?
  • Dzoni
    747
    Evo ja recimo sam imao kao mali blizak susret sa zmijom na moru, od tog dana ne mogu je očima smislit bilo gdje, na TV-u, uživo..
  • Imamo Dinamo
    3.7k

Ajde to cak mogu razumjet, trauma itd. Ali znam stvarno puno ljudi bez traume koji ih ne podnose ni na TV
  • ShanKu
    902
    možda od dosta filmova sa zmijama kad sam bil još klinjo, nemam pojma, ali moguče da je to.. :sweat: nagledam se bjelouški na Kupi, iako znam da nisu opasne ali bolje mi je kad ih ne vidim. Čak jednu imal pred nekoliko godina oko vrata u na nekom izletu, kad su svi probali pa sam ajd i ja, moram priznat zanimljiv trenutak to bil... Neka manja, crno-bijele pruge.
  • Droljo
    8.6k
    jel postoji neko logicno objasnjenje?Imamo Dinamo

Ne. Skroz ne logičan/ne realan strah. Bar kod nas na kontinentu gdje ti čak ništa ni ne može. Biblija, filmovi, poskoci valjda prometnuli zmijicu u neprijatelja No. 1. Poznajem lika koji je u stanju svoju mater nakautirat da mu proda foru sa gumenom zmijom, padne u nesvjest kad se, nenadano, pojavi u filmu. Skroz ludo...
  • Nolifer
    8.3k
    Ja nebum odgovorio na prijetnje.

No kolega nije shvatio šalu s moje strane, pa prijeti i vrijedja u inbox

Screenshot-20241027-202345-Chrome.jpg
  • Crusades1986
    13.1k
    Propjevao si prije nego ptičica u cvrkut zore
  • Nolifer
    8.3k

Ja nemam problem. Ako ga imas ti, na krivom si mjestu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.