• NitkoBitan
    18.6k
    Podcast Utakmicu po utakmicu se moze pogledat od ponedjeljka navecer na gol.hr, a od utorka na youtube kanalu cini mi se Nove TV. Uglavnom Ljubino videnje situacije od 57:30 do 1:10:00.

Dobro je Ljubo pri kraju rekao na to da je i dio Dinamovih navijaca "priznao" pristrano sudenje. To je dokaz kapitulacije i manjka integriteta. Nemas se ti kaj ispricavat ni pred kim i nit pred kakvim pritiskom.
  • vjeko1701
    8.9k
    Treba uzet sa dozom rezerve "komentare" po socijalnim mrežama. Tamo je sve puno plaćenih bot farmi koje uvijek guraju kojekakve narative.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Gdje ste gledali taj podcast i gdje se moze pogledati?Orc123

Gol.hr.

Ljubo je baš bio ljut. :strong:
  • Marc
    136
    Veliki ali bas veliki Respect za Ljubu. Svaka mu čast, tako reagira netko tko voli Dinamo!
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Koliko je čovjek odlično objasnio cijelu situaciju, dovoljno govore komentari ispod zadnje objave jedne stranice kojoj ću staviti samo inicijale (CK). Nijedan konstruktivni i smisleni komentar nego samo vrijeđanje da je "plaćenik plave zvezde",a da je klub za koji navija zločinačka krimnalna organizacija. Uglavnom tipični komentari jugaša kada im netko u eteru kaže nešto što se ne slaže sa njihovim narativima.
  • ElDorado
    298
    Ne znam otkud vam da je taj tupavi tzv Zizi navijač Dinama? Svi sa Tribine su tovari i uglavnom glumataju veliku pamet a sve je to prazno baljezganje. Ne znam ko je onaj Paušić? Lik je kao zagrepčan a mrzi Dinamo iz dna duše. Najljigavija je bila rasprava oko povratka Bjelice i oko izjave o korporaciji.
  • ElDorado
    298
    Ljubo je jedini deklarirani dinamovac od svih jacih podcasta i svaka mu cast.
  • gledatelj
    621
    Pašić nije zagrepčan
  • ElDorado
    298
    A kaj je?
  • Dinamosaur
    1.6k
    Svaka čast Ljubiću na javnoj obrani dinamove časti.

Usput, sad je rekao da će Valinčić biti prvi desni bek lige, uskoro.
    Još ga je prošle sezone znao isticati. Vidli bumo kakav je Ljubo scout.
    Nisam ni znao da je Valinčić iz dinamove škole..
  • Omake
    3.1k
    Svaka čast Ljubi. Barem netko ima muda ne samo da stane na stranu Dinama nego na stranu stvarnog, zbiljskog svijeta.

Naivno preliti komentare većine ovih većih podcasta. Mikroskopom ne možeš naći komentare koji nisu tovarski. Nadam se da su botovi jer kako mogu sve na temu Dinama pogledati i poslušati. Vjerojatno su kao onaj Božo što je ove sezone na 90 day fiance, skoro 40 godina, bez dana radnog staža.

Ne vjerujem u karmu i gadi mi se kao koncept, ali kada vidim ovakvo ponašanje tovara i potovarica nadam se da je vrhovni zakon svemira.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Ne znam otkud vam da je taj tupavi tzv Zizi navijač Dinama? Svi sa Tribine su tovari i uglavnom glumataju veliku pamet a sve je to prazno baljezganje. Ne znam ko je onaj Paušić? Lik je kao zagrepčan a mrzi Dinamo iz dna duše. Najljigavija je bila rasprava oko povratka Bjelice i oko izjave o korporaciji.ElDorado

Zizi jest za dinamo, ali to skriva. Ne bih se složio da Paušić mrzi Dinamo, a i nije iz Zagreba.
  • ElDorado
    298
    Mislim da je taj Zizi prije svega glupav lik a pogotovo ak pored svih tovara skriva da je Dinamovac. Ali zapravo ne znam otkud uopće podatak da je. A Paušić je bio najglasniji kad je srao o korporaciji i bezobraznom ponašanju Dinamove klupe. Meni je zapravo najiritantniji onaj Miha koji je kao objektivan i nešto kao strašno pametan a iz svake riječi izvire tovarska filozofija. Kordu još možeš popušiti iako je stalno neka cinična zajebancija na Dinamo.
    Možda smo mi samo osjetljiviji na sva ta sranja ali ovo u Puli je kulminacija tog narativa.
  • Omake
    3.1k
    Zizi je Zmaj iz Šipova sa završenom srednjom školom. Taj nivo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.