• Sajla
    5.8k
    Kelava kod Silvija Maksana na net.hr

Negdje oko 30:00 počinje priča o posjeti Kochu.
    "Bilo mu je jako jako drago kad me vidio. Predao sam mu poklon od kluba. Imao je on neku svoju crnu šiltericu i čim je vidio Dinamovu ovu je skinuo, stavio je Dinamovu i ogrnuo se Dinamovim šalom. Čitavo vrijeme se iz toga nije skidao. Dinamo je klub koji je njemu jako jako prirastao srcu. Kad me ugledao dočekao me s par eksplicitnih na tečnom hrvatskom. Bilo je onako dosta emotivno, malo i teško, ali tako je, kako je. On je pozitivac i borit će se dokle god može"
  • Omake
    3.4k
    Nikad više Tribina. Koje gluposti čovjek čuje, da je Hajduk bolji od Slovana i da suci štite Dinamo.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Hajahah jel moguce da su konacno izasli iz ormara? :rofl:
  • Omake
    3.4k
    Miho kao Winston Smith s kraja 1984, sve po partijskom nalogu.
  • vjeko1701
    9.4k
    Nisam gledao zadnjih par tribina. Zbilja su se na to spustili?
  • Sibirski plavac
    2.2k
    da je Hajduk bolji od Slovana i da suci štite Dinamo.Omake

Kad će epizoda o Ružomberočkim galacticosima? Siguran sam da su oni bolji i od Slovana i Salzburga a bome i od "splickog Reala". :snicker:
  • Dzoni
    771
    Otkad su rekli da je Pukštas bolji od Baturine ih ne cijenim, a otkad su govorili o Bjelici i "korporaciji" ih ne gledam. Ovo im nije ni prva, a siguran sam ni zadnja glupost izrečena.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Veliki stručnjaci su ti sa tribine nema šta...
    Kladim se da nijedan ne može ispepat loptu 5 puta na nozi a pričaju o nogometu :rofl:
  • Noel
    6.9k
    Već dugo pričam o njima kao mali dio velike mašinerije i velike medijske kampanje koja djeluje (neuspješno) godinama i pokušava od propalog i prosječnog HNL kluba napravit nekakvu veliku priču i kandidata za titulu. Ništa novo ni čudno od njih. Imaju svoju platformu gdje mogu radit kaj žele i pričat kaj žele. Mene više brine HRT javna televizija i Marko Šapit. Ako plaćamo taj servis svi u državi onda bi trebali imat javno neutralne i objektivne novinare. Razumijem da jedan Šapit navija za Hajduk i nemam problema sa tim ali imam sa tim da kao djelatnik javnog servisa sudjeluje u programu Hajduk TVa. Također da gura nekakve dokumentarce o Hajduku na programu HRTa gdje doslovno neki "čovjek" priča kako bi ubio sina da sazna da mu navija za Dinamo. Kao javna državna televizija da to dopušta je sramotno.
  • Progressive overload
    107
    Ma meni je najbolji dio kad seru da se ne sude prekršaji na Ratiću kao Mišiću. A Raketi je par žutih oprošteno ove sezone i penal u Koprivnici kojeg naravno da nisu pokazali Skomini jer je morao gledati našu "krađu" u Puli
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.