• Schpatz
    502

Moj osobni dojam. Nije to neki znanstveni zakljucak, ali kako je momcad mlitavo izasla na teren u subotu i ta takticka priprema same utakmice, nisam bas dobio dojam da se previse vremena posvetilo utakmici u Puli.

Da se razumijemo, nisam protiv Bjelice, samo mislim da niti igraci a niti on nisu bili 100% u Puli jer su mozda glavama vec bili u Salzburgu. I Pula je to iskoristila. Sve super, sve 5, idemo dalje, osobno rade potpisujem pobjedu protiv Salzburga u LP nego sto bi potpisao pobjedu u Puli jer sam uvjerenja da mi prvenstvo rijesavamo u svoju korist kako god i da kada se igra na dva fronta, da mora doc tu i tamo koji kiks.
  • dinamozivivjecno
    2.1k
    ok znaci bili su glavama u Salzburgu, jel to znaci da ce onda biti glavama i u Bratislavi prije Sibenika ili ce misliti na Dortmund i Celtic prije utakmice sa Rijekom?
  • Zg123
    423
    Do kada ce se vise vaditi ta floskula da igraci nisu u glavi na tekmi nego da su glavama na tekmi za LP?
  • Dani Olmić
    363
    nek onda oni samo i dalje misle na tekme LP-a … dok ce konkurencija to koristit… al doci ce dan, kad ce bit kasno za hvatanje zaostatka
  • Dani Olmić
    363
    teška zabluda i najsmiješniji izgovor kojeg sam ikad cuo
  • Kruno Metkovic
    2
    Stojkoviću se nema kaj zamjerit, dečko je odigrao srčano i borio i asistirao za gol, ademi isto, kapetan uvijek srčan i uvijek da sve od sebe, problem je u pristupu ostatka ekipe, kule je krenuo u sezonu vrhunski, zabije 7 golova i onda ga se zacementira za klupu, dečko je izgubio samopuzdanje a i nadaleko se slazem da je pjaca ispod svakog nivoa koji se očekuje od njega, isto tako bez baturine nemamo kreatora igre, krenemo u tekmu sa 3 defanzivna vezna, i onda dva stopera koja nisu ni Šutalo ni gvardiol,nemaju takvu tehniku vode igru, jako loše postavljeno po meni, ali svejedno se očekuje puno vise od ekipe koja ulazi u rotaciju, moraju se trgnut, nama Belupo i Istra otkinu bodove( strava), fućka se meni za bodove ako smo mi igrali dobro, al kad igramo za kurac to je problem.
  • DiddyGuela
    2.1k

Ne razumijes.

Tekma iza reprezentativne stanke - igraci su se tek skupili, ne mozes tek tako ocekivat bodove protiv Istre ili Slavena.

Tekma prije LP - jebe nam se za neki tamo hajduk ili Rijeku, mi smi EU razina

Tekma iza LP - emocionalno praznjenje, teska muka protiv Lokomotive.

Sve ukupno - trebao nam je taj samar malo da se spustimo na zemlju... svaku drugu-trecu HNL utakmicu samar jedan.
  • Zagi
    8.2k
    Ili jednostavnije ... Imamo hrpu igrača koji su nekoliko puta osvojili HNL i nije im pretjerano interesantno te noge štede za europu.
  • DiddyGuela
    2.1k

I onda izađu protiv Bayerna i postave negativan rekord LP. :cool:

#9ospoda
  • Zagi
    8.2k
    A dobro, tu je nedostatak kvalitete u pitanju. Onog Musialu nisu mogli lasom uhvatiti.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    stari moj ne branim ja Bjelici,ali ne pravim ni paniku nakon jedne slabe tekme. Da je bilo dobro nije. Ali nije do bjelice da se pjaca vuče po terenu. Da mu prima gol zagorac onaj prvi bez veze. Bjelica u takvim utakmicama kao protiv Istre mora štedit igrače i vidjet na koga može a na koga ne može računati. Sjećaš se kako je bilo u prošlom mandatu kad je kemijsko i dao priliku igračima iz drugog plana protiv rudeša . I nikad više . Nema se šta odmah kritizirati i dizati panika. Svi znamo da nije bilo dobro. Ali ovdj svi vole srat kao da j dva čekaju da ima neki problem pa da pucamo negative. Covjek ima kadar kakav ima. Nije doveo niti jednog igrača ,i treba vidjeti i osjetiti momčad i igrače sa kojima raspolaže. Nemozemo očekivati čuda već nakon 2 tekme. Jakir je imao godinu dana da sve popravi pa lutao od prvog do zadnjeg dana
  • Krizy
    45.9k
    Gostujuća pobjeda nakon 26 godina u Ligi prvaka.
    Imamo trenera.
  • Crusades1986
    13.1k
    Može general nazad?
  • Jurki
    12.2k
    Covjek veceras otplatio svoj ugovor.
    Ajmo gazi dalje.. bravo za pripremu utakmice.
  • don
    6.7k
    čovjek iz sjenke.

IMG-4891.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.