I ja imam doma dva auta, ali na posao idem biciklom osim kada imam baš nekiji važan sastaank pa ne mogu u odijelu na bicikl ili moram usput voziti klince negdje. Problem je u glavama...da imaju tramvaj na minutu točan ispred stana išli bi i dalje autima i srali kak je gužva — ZGV
Sam si dao odgovor nije toliko do ljenčarenja čim ti nešto iskrsne si u autu a nisi "ljenčina" kako kažeš. Eto ja vozim klince u dva različita vrtića i nakon toga bi kaj trebao doma po bicikl ili na bus pa na posao kaj da se klinci dižu u 5 mrcvariti po busu da bi bio jedan auto manje na cesti... — serbus
goruce probleme ko prijevoz — Dino
Za sav javni prijevoz bi bilo najlogicnije napraviti posebne koridore koji se ne bi mijesali s auto prijevozom, ali to mi djeluje poprilicno nerealno jer se i uz koristenje zute linije guzve protezu u kilometarskim duljinama. — Dino
Maksimirskoj — Bosskovitz
Najbolje mi je kad vidim lokalnu birtiju prek put zgrade kad se ekipa parkira odmah do terase — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.