• duksy
    303
    To nije dete, to je kreten.
    Kao i roditelji.
    Nadam se da će prirodna selekcija odraditi svoje.
  • Dino
    2.8k
    Meni ova situacija djeluje nerijesivom. Da i dode do nekakvog pomaka u ponasanju, ostali ce ga namjerno izazivat da postignu nekakvu reakciju cime bi ga mogli okriviti, dosta je to daleko otislo sad.
  • serbus
    4.3k

Malo se previše fokusira na dečka, ima ustanova gdje idu takvi dečki pa "nikih problema."

Mene iskreno boli ona stvar kaj je uzrok to prepuštam Otvorenom da blebeću njih pet što i kako bi trebalo.
    Mene bi zanimalo kaj je jučer, danas, sutra u razredu i kaj se događa sa curicama i zakaj mi se recimo mali vraća sa šljivom pod okom. Možemo mi pričati o kako ministar kaže empatiji i sve je to super dok mali ne završi u razredu gdje su i vaši, naši klinci onda se ploča mjenja.

Mali debil i njegova HDZ partija je sredila već tri vrtića , par škola ljudi daju otkaze,klinci nejdu u škole i sad umjesto da plate liječenje malom uzmu onu mamićevu fukaru da zastupa malog, Sloković inače zadužena uz Ljubu za najveće krimose zemlje dobro je nanjušila zaradu do penzije.

AP bi vodio bitke po EU , Rusiji, Izraelu a doma mu ministri nemogu smiriti dijete od 9god. Svaki put kad misliš to je to dno uvijek se nađe koji metar za još dublje potonuti.

Baš me zanima kaj bi se dogodilo ako je mamica ta državna tajnica ili kaj god da ja recimo kopiram njezinog malog pa ju povučem malo za sisicu , prst u pak ili starog ukrasiti šljivom koliko bi trebalo da institucije rade svoj posao ?
  • Probirštift
    464
    Meni je fascinantno da se već preko mjesec dana razgovara o tom malom i kako to riješiti i da ga nijedno dijete njje pogodilo stolicom u glavu u tom vremenskom razdoblju i završilo priču
  • Mali dioničar
    15.9k
    Mali debil i njegova HDZ partija je sredila već tri vrtića , par škola ljudi daju otkaze,klinci nejdu u škole i sad umjesto da plate liječenje malom uzmu onu mamićevu fukaru da zastupa malog, Sloković inače zadužena uz Ljubu za najveće krimose zemlje dobro je nanjušila zaradu do penzije.

AP bi vodio bitke po EU , Rusiji, Izraelu a doma mu ministri nemogu smiriti dijete od 9god. Svaki put kad misliš to je to dno uvijek se nađe koji metar za još dublje potonuti.

Baš me zanima kaj bi se dogodilo ako je mamica ta državna tajnica ili kaj god da ja recimo kopiram njezinog malog pa ju povučem malo za sisicu , prst u pak ili starog ukrasiti šljivom koliko bi trebalo da institucije rade svoj posao ?
    serbus

:clap: :clap: :clap:
  • NKDZ86
    1.9k
    Jeste ljudi razmišljali da dva glavna mosta u Zagrebu nose imena po dogođajima iz totalitarnog režima?

most slobode (kod bundeka)-na tom mjestu su ušli '45 zločinci u grad i most mladosti (kod zapruđa) po obveznoj radnoj akciji mladih za izradu nasipa za vrijeme totalitarnog režima.

meni to nije normalno da u 2024. godini nitko nije potegnuo to pitanje i promijenio imena po dođađajima iz tog doba pogotovo kad znamo da su pripadnici tog režima činili masovna ubojstva u to vrijeme nad hrvatima i dr. stanovništvom našeg grada, bolesno, dokaz da su glave još u '45....
  • miro
    4.7k
    Fakat, treba ih preimenovat, jedan nek bude Jure, a drugi Boban
  • NKDZ86
    1.9k
    ne netreba po drugom totailtarnom režimu, ali ak je tebi to oke, onda...možemo negdje i zastavu juge objesit da se malo podsjetimo na tom području i neke slike iz tog doba
  • Mali Zeus
    14.1k
    Sloboda i mladost nisu pojmovi vezani striktno uz komunizam. Nije da se zovu bratstvo i jedinstvo.

Možda da i Jadranski preimenujemo, kaj jadranski usred Zagreba.
  • NKDZ86
    1.9k
    naravno da nisu, a šta bi bilo da markov trg nazovemo Antin trg ili zapadnu tribinu Zdravkova strana? zna se zašto je dano ime sloboda na tom mostu pa čovječe partizani su ušli preko njega u zagreb, pa očito je, ne smeta meni ime sloboda ni mladost, dapače
  • Dino
    2.8k
    Cinjenica je da je dodjela imena ulicama, trgovima i mostovima nedoslijedna. Eto, neki poduzetnik koji je djelovao u vrijeme NDH je nepodoban, ali je most slobode ful okej. Tak je kak je. Ima bitnijih stvari od tog.
  • Dudu9
    866
    Po tome i Dinamo treba mijenjati ime ako se želi maknuti prošlost
  • Sljeme
    2.5k
    Dobili smo i "blokove" umjesto kvartova. Od Zagreba rade Smederevo.

https://www.zagreb.hr/blokovsko-parkiranje-pitanja-i-odgovori/202821
  • DrawTube
    5.2k
    I američki, kanadski i australski gradovi imaju blokove pa nisu Smederevo. Imaju ih i Pešta i Barcelona. Ovdje se na blok valjda misli ili na 1 blok zgrada omeđenih ulicama s 4 strane ili na skup takvih blokova omeđenih prometnijim ulicama

Pa u Zg se govori o "blokovskoj gradnji" još od 19.st i Boléa i velika je šteta što nismo nastavili tako organizirati grad kao u AU jer ne bismo dobili ovakvu Donju Dubravu, Trnje, Blato, Klaru i Rudeš koji urbanistički zapravo liče na Smederevo
  • Patak
    2.9k
    Kakva Pešta i Barcelona, haha. Evo kak u Srbiji govore o blokovima u gradovima

https://www.skyscrapercity.com/threads/blok-naselja.1872680/
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.