Ali meni nije jasan Luka Modrić. Toliko energije ulaže, na Batijev gol najsrčanije slavi, znači i dalje mu toliko znači to sve. Ako je on tata mata u toj svlačionici, koji pimplek ne pojasni neke stvari Perišiću, a i Daliću na kraju, mislim nije da ti senatori ne žele pobijediti. Nije Modrić glup, pa vidi on Perišića, vidi koliko je grešaka napravio, ne kužim kak ga to ne jebe. — GaijiZG
2. Budimir je kao i Pašalić, u klubovima svojima su glavne baje, a u repki ne mogu se saatat sa loptom. — Navijač Dinama
Samo Dalić zna zašto stalno mijenja jednog stopera, pa bemti kak će ih uigrati tako. Gvardiol za repku već neko vrijeme jako loš, Šutalo kiks po tekmi, a Erlić isto nesiguran.
Takodjer mislim da nije problem u pojedincima ovdje, a u cemu li je onda. — Marley
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.