• don
    6.7k
    Luk ispucavanja je potpuno kriv, nijedan kvalitetan igrač u tom trenutku neće raditi toliko široki luk ispucavanjaPaggini

potpuno krivo. Luk ispucavanje je onakav kakav je jedino mogao i biti. Pogledaj opet kretnju lopte kako se pepka od pod i jedino ju je ovako mogao pravilno ispucati i da bude točna duga lopta. Tu se vidi tko je dobar igrač, a tko ne. Jer, neki prosječni igrač bi išao na najjednostavnije ispucavanje a to je "udari pa kud pukne da pukne".

Livi niti ne gleda Lewandovskog kako nailaziPaggini

nema ni potrebe da ga gleda, odnosno, Lewa je triba gledat njega i sam zaključit da ne postoji šansa da dođe prvi do lopte i da ide u rizik sa zabijanjem u njega.
  • Peškaman
    4.7k
    Prethodio faul na Perišiću, došao prvi na loptu,ide se 1na1 u kontru...
    Ne znam,ja ne vidim kako je on mogao drugačije imat pokret noge u trku poslije izbijanja lopte.
  • Maxova dijagonala
    993
    Piše Lesički da je Bati pao u nastavku,iskreno nisam stekao takav dojam odličan mi je bio svih 80 minuta.
    Vjerojatno je lesi ljut jer se mali zahvalio Zahori(čitaj Mamiću).
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Da je Livi bio neoprezan, jest, iako se dogodilo u milisekudni, sumnjam da je ista drugo mogao tu, da je za crveni, pa i nije, jer prvi je on došao do lopte pa onda Lewandowski.

E sad, nevezano za to, ono sto me najviše muči su iduće stvari.
    1. Matanović.. ima njuh za gol, osjećaj i stav napadača, može biti doktor peterca, ali duel igra mu je upitnog nivoa, bar večeras..

2. Budimir je kao i Pašalić, u klubovima svojima su glavne baje, a u repki ne mogu se saatat sa loptom.

3. Zlatko Dalić.... prvo fali mu malo kurčevitosti i nepodcjenjivanja vlastite ekipe, lige i svojih igrača, ono što su imali Bilić i i recimo Ante Čačić koji su sa slabije kvalitetnijim imenima imali složeniju i smisleniju igru nego što to ima Zlatko.

Šta Zlatko ima, ima tu neku sportsku sreću koju treba nadasve zaslužit i ovo držanje svega pod vinklom, tzv priča o "zajedništvu".

4. Igranje Ivana Perišića svih 90.minuta, isti Ivan Perišić koji nakon ozljede nije ni 50% nekadašnjeg Perišića, Perišić koji više nije brz, koji više nema onih bicikala i finti pa da može slat po ćevape igrače, odbrana mu je na nivou županijskih krila i bekova, uz dužno poštovanje gospodi iz županijskog nogometa koji igraju za cmizdravizu i termine. Bicikle ne izvodi vise, valjda i sam ima strah da neće mu koljeno završit na KBC-u.

5. Luka Modrić. 40 godina, i dalje je naš najbolji igrač, i očito da smo u banani kad se njega protivnici postave flasterom, jer nema ko iznijet loptu, naši stoperi, nemam riječi, jedan igra u Cityju, drugi u Ajaxu, a kod nas je igrao prošle godine i izgledao brutalan na lopti, a ovamo to im je misaoni pojam.

6. Otvaranje utakmica. Uvijek, ali skoro uvijek moramo primit gol da bi tek onda krenuli igrat ko parni valjak, uvijek se na 0-0 mučimo, ne sjećam se zadnji put kad smo poveli 1-0 i da smo nastavili nakon toga sa dobrom igrom, nego ili se povučemo i padnemo psihički pa štrepimo, ili primimo gol, i onda ih meljemo, stvar je ta da vise ne ni kad preokrenemo ne možemo držat rezultat( Albanija i evo sad Poljska i umalo Škoti)

Ima tu posla i mjesta za napredak, al sumnjam da možemo biti nešto prezadovoljni sa cijelokupnim stanjem prikazanoga, al ako ništa, već za vikend se Dinamo vraća.
  • Peškaman
    4.7k
    A onda trenirat nekog akrobatu da uleti golmanu nakon svakog izbijanja i da ga golman zakači po koljenu.
  • Mr Anderson
    8.6k

Čemu bacat biserje pred svinje?
  • ZrnTSCHeZ
    269

Totalno glupo i amaterski. Za nekoga tko je senator i donosi iskustvo

@Zagi
    Za Euro ga se nije previše krivilo makar je bio isti ovakav ali sada će krenuti lavina.

I na Euru protiv Italije je rekovalescent "pokazal iskustvo"...umjesto da u sudačkoj nadoknadi tamo kod zastavice korner izbori, napucava po golu iz mrtvog kuta...i znamo kak je to završilo akciju kasnije (umjesto da se u tim trenucima još namještamo za onaj korner koji bi rutiner na iskustvo pridobil).

Btw.jel se sjeća tko da je Perisic u 12 tekmi HNLa koji puta probil i prošel najobičnijeg HaEnEl beka?

Nije mi jasan Gvardiol sa svom svojom klasom od igrača...zakaj nede u blok protivniku već ih elegantno promatra s par metara...u subotu kod ubačaja unutar 16m za gol Škota i danas opet kod trećeg poljskog
  • jakov1
    231
    Da je Lewi ostala noga stajat na podu puca mu na dva dijela...Crusades1986

I? Da je Sulejmani nagazio Simunica, Simunicu puca noga. Da se bilo koji igrac na terenu baci glavom u noge protivniku, izac ce krvav. Jel to znaci da napadaci prvo trebaju pitat jel netko blizu pa tek onda igrat nogomet?

Ovo u sto se pretvaraju nogometna pravila je ludost, ali jos mi je gore sto izgleda da puno ljudi pod krinkom dubokog razumijevanja nogometa prihvaca kriterije koji su subjektivni i variraju od situacije do situacije.

Oduvijek se zna da ako ides na skarice i udaris igraca, nema veze tko je prvi na lopti jer si isao na opasan potez. Medutim, u ovoj situaciji najnormalnijeg izbijanja lopte, prosudivati je li kretnja trebala biti ovakva ili onakva je glupost ravna onoj ruci Cucurelle gdje se ulazi u sferu citanja misli i 3d saha da bi se opravdalo zasto ruka zapravo nije ruka.
  • Efes Pilsen
    8.5k
    Ne razumijem kako je Petkovic opet treci napadac u hierarhiji. Ne razumijem odavno da izbornik ne koristi uigranost u klubovima. Ne razumijem odakle toliko minuta za Maria Pasalica, da igra u Bochuma ne bi ga ni zvao. Ne razumijem forsiranje Perisica po cijenu rezultata. Ne razumijem manjak reakcije na poluvremenu kad na istu stranu primis 2 gola.
    Stadion brutalan, atmosfera solidna, Varsava hladna. Bili smo u Poljskoj za vrijeme EP i usred ljeta nosili duge rukave. Drugi put u Varsavi opet smrzavanje, mislim da mi dosta Poljske.
  • rioda
    5.1k
    Ako mislite da je Livaković nešto trebao, onda je to Lewandowski trebao dvostruko više. I najvećem optimistu od napadača bi u ovoj situaciji bilo jasno da loptu ne može stići ni u kom slučaju, prema tome nije ni trebao ići u duel s Livakovićem.
  • Zagi
    8.2k
    I na Euru protiv Italije je rekovalescent "pokazal iskustvo"ZrnTSCHeZ

Ma tragičan je od ozljede. To nije više niti prvoligaška HNL razina. Samo mu se gleda kroz prste na račun zbilja velikih zasloga iz prošlosti.
    Al nemreš tak u sportu, dobar si koliko i tvoja zadnja utakmica.

Ovo vraćanje u formu igrača koji je rekovalescent križnih ligamenata na pragu 40te je do sada najveći Dalićizam. A skupilo ih se kroz godine...
  • GaijiZG
    1.5k
    Ali meni nije jasan Luka Modrić. Toliko energije ulaže, na Batijev gol najsrčanije slavi, znači i dalje mu toliko znači to sve. Ako je on tata mata u toj svlačionici, koji pimplek ne pojasni neke stvari Perišiću, a i Daliću na kraju, mislim nije da ti senatori ne žele pobijediti. Nije Modrić glup, pa vidi on Perišića, vidi koliko je grešaka napravio, ne kužim kak ga to ne jebe.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Trka, trka i samo trka. Svakome tko malo vise kuzi nogomet je jasno da ne mozes drzat istovremeno na terenu Modrica, Kramarica i Perisica. Prva dvojica savrseno funkcioniraju u svojim klubovima jer drugi trce i za njih, a Perisic... ma smijesno.
  • Jos-Optimus
    2.6k
    Za situaciju kod sudara je isključivo kriv Lewandovski i nije mi jasno kako nekome može biti kriv Livaković. Lewa svjesno nastavlja trčati u Livakovića, iako nema šanse stići na loptu, ovaj u punom šusu izbija loptu i onda ga zakači. Apsolutno komična odluka
  • Mali Zeus
    14.1k
    Prema naprijed na Dinamov pogon, imali smo šanse i za 4:1 i 4:2, ali u obrani propuh. Imao si osjećaj da je svaki poljski napad opasan. Obrana počinje od napada, tj. nitko nije bio dobar u obrani, prelako su nam prolazili kroz sredinu pa je onda i obrana bila na vjetrometini. Samo Dalić zna zašto stalno mijenja jednog stopera, pa bemti kak će ih uigrati tako. Gvardiol za repku već neko vrijeme jako loš, Šutalo kiks po tekmi, a Erlić isto nesiguran.

Crveni sulud. Ako je zbog nastavka onda daš žuti, nikako crveni u situaciji di je Liva prvi na lopti i izbija ju. Znao je Lewandowski što radi, stručno se postavio pred Livija da ga ovaj može zakačiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.