• Mali Zeus
    14.1k
    Ali meni nije jasan Luka Modrić. Toliko energije ulaže, na Batijev gol najsrčanije slavi, znači i dalje mu toliko znači to sve. Ako je on tata mata u toj svlačionici, koji pimplek ne pojasni neke stvari Perišiću, a i Daliću na kraju, mislim nije da ti senatori ne žele pobijediti. Nije Modrić glup, pa vidi on Perišića, vidi koliko je grešaka napravio, ne kužim kak ga to ne jebe.GaijiZG

Pa i sam taj Modrić radi poprilično grešaka svaku tekmu. Što je razumljivo jer ima 39 god.
  • Mali Zeus
    14.1k
    2. Budimir je kao i Pašalić, u klubovima svojima su glavne baje, a u repki ne mogu se saatat sa loptom.Navijač Dinama

Budmir iz nekog razloga malo igra, a svaki put kad igra je dobar. Jučer u ono malo što je igrao je imao udarac, a na Euru skupa sa Sučićem okrenuo tekmu protiv Albanije.
  • ShanKu
    902
    Mi imamo samo 4 stopera na popisu, a igramo s 3 stopera u prvih 11 :sweat:
  • Marley
    1.9k
    Samo Dalić zna zašto stalno mijenja jednog stopera, pa bemti kak će ih uigrati tako. Gvardiol za repku već neko vrijeme jako loš, Šutalo kiks po tekmi, a Erlić isto nesiguran.

A sad je mijenjao stopera silom prilika. Caleta Car je bio iznenadjujuce dobar i siguran zadnje vrijeme. Ali ako se covjek ozlijedio, jbg.
    Logicno je bilo ocekivat da ce Erlic to pokriti bez problema. Suprotno tome, odigrao je najlosije sto sam ga ikada vidjela. A gledala sam ga ama bas svaku tekmu prosle sezone.
    Sutalo jucer isto nije bio svoj nazalost.
    Gvardiol manje tragican nego protiv Skota, ali to sto kazes, vec duze vrijeme za repku on ne igra na svom nivou. U cemu je stvar, ne znam. Ne zelim vjerovati u one teorije "stedi se za klub".

Kako god, pred kojih godinu i pol bih dala ruku u vatru za nasu zadnju liniju. Sve jedan bolji od drugoga. A sinoc mi se plakalo dok sam ih gledala, Josko prosjecan, a ova dvojica ne znas koji gori.
  • Mali Zeus
    14.1k
    A sad je mijenjao stopera silom prilika. Caleta Car je bio iznenadjujuce dobar i siguran zadnje vrijeme. Ali ako se covjek ozlijedio, jbg.Marley

A nisam to znao, onda ok. Ma oni su sve redom dobri igrači ili sjajno poput Joška, ali nešto tu ne štima i to jako.
  • Zagi
    8.2k
    Kad se sjetim kako je Kekova Slovenija igrala timsku obranu na Euru i usporedim sa ovim jučer...
    Teško da je problem u pojedincima.
  • Marley
    1.9k
    pa jesu, da. Zato je jos i sokantnije da ovako izgledaju. Moze se dogoditi i najboljemu da "nije njegov dan", sve pet. Ali da bas svoj trojici nije dan, ne vjerujem.
    Takodjer mislim da nije problem u pojedincima ovdje, a u cemu li je onda.
  • Mali Zeus
    14.1k
    Takodjer mislim da nije problem u pojedincima ovdje, a u cemu li je onda.Marley

Taktika, sustav, formacija. Obrana nije izolirani problem. Nemaš više Brozovića, igraš s 2 centralna vezna i jednim ofenzivnim, miksaš, a nijednom obrana nije forte. Protiv Portugala i Poljske doma je to prolazilo jer imaš Kovačića, al zadnje dvije tekme ne.
  • Jos-Optimus
    2.6k
    Ma prefini su, eto što je. Izvrsni igrači, ali treba jedan biti koji će im sve po spisku derati i tjerati sebe i ostale...to je bio Lovren, to je bio Čarli...ovdje to možda može biti Šutalo, ali baš nedostaje malo krkanluka, premekani smo
  • mali M
    5.5k
    ma sve si rekao! tome se i ja čudim.. pa daj nek malo neko zauzme stav gorile, mrko gledaj, napravi par ljutih koraka prema napred, nešto bar, razbudi vojsku, povedi... baš smo mlitavi i mlaki nekako
  • Jos-Optimus
    2.6k
    To je problem kad imamo stopere koji svi briju na finu igru, paseve, zaista vrhunski igrači, ali...nije slučajno Lovren čak i u Katru bio ponajbolji defenzivac...kad je stani-pani onda nema finjaka. I da, Gvardiol mi je bolje igrao obranu prije 5 godina nego ovo što sada radi...pa ne možeš svaku čisto uzeti, nabij to, izbij u aut, prekini napad
  • NKDZ86
    1.9k
    Dalić je kopija Jakirevića, ima više sreće nego pameti + kvalitetni pojedinci koji rješe tekmu.
    Bez ikakve ideje, formacije, taktike, nula.
  • Droljo
    8.6k

Vratite štimca slipci :snicker:
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Jučer ni Modrić ni Perišić, ni u kojem scenariju nisu smjeli biti 90 minuta na terenu, nakon tekme u subotu.

Luka jučer energetski se vidjelo da nije na razini, kod drugog gola na "pola" ulazak u duel,kod prvog gola ne isprati svog igrača u dubinu, maestralna utakmica Sučića i dobra rola Baturine su nam donijele vrijedan bod.

Također, rijetko se događa da su sva tri stopera odigrala ispod svog nivoa, plus što je Erlić propustio zaključiti utakmicu četvrtim golom.
  • mali M
    5.5k
    uz dužno poštovanje, Dalić koji me zadnjih par godina ful živcira ne spada u istu rečenicu s JakirOvićem.
    Jakir čak nije ni Dalić s Temua, nego sa Hrelića... Fali Jakiru 3 medalje sa reprezentacijom da bi mogao biti kopija Dalića..
    Ako misliš na pogubljenu zaluđenost sa taktikama i senatorima, tu ću se složiti, ali ponavljam imati "sreće" da uzmeš 3 medalje sa reprezentacijom je baš vrtički argument. Ima i Engleska i Italija i Brazil, kakve aviončine od igrača pa šta su napraviliu zadnjih 20 godina.. jedino Francuska i Španjolska imaju više medalja, a Argentina je tu s nama negdje.. ajde malo stat na loptu s komentarima
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.