• dinon7
    993

To sam odmah pomislio i napisao. Totalno glupo i amaterski. Za nekoga tko je senator i donosi iskustvo
  • Ivo86
    64
    ali šta je napravio Livakovic? Šutno loptu i Lewandowski trči u njega. Baš ništa Livi nije napravio krivo
  • Goran86
    114
    Dok god nemamo stadione nikome nije u interesu naš rezultat, a najmanje Uefi. Neki dan dinamo, včr repka itd.
  • Maxova dijagonala
    995
    Za ovog Erlića legendarni Mile Škorić je Ramos.
    Nevjerojatno je to da smo mi sa igračima poput njega krema svjetskog nogometa...
  • NitkoBitan
    18.6k
    Dok god nemamo stadione nikome nije u interesu naš rezultat, a najmanje Uefi.Goran86

Boli njih briga za stadione, naprosto smo im malo trziste i zbog toga im nismo interesantni.
  • hardek
    3k
    2 gola preko Perišićeve strane, još par dobrih prilika i povratna lopta Livakoviću za zatvor. Zielewski koliko god je dobar, vrtio ga je ko malo dijete

Al ništa mi neće ovaj dan pokvarit nakon ovakve partije Batija i Sučića, kapa dole dečki
  • Sibirski plavac
    2.1k
    Dok god nemamo stadione nikome nije u interesu naš rezultat, a najmanje Uefi.Goran86

Po toj logici Mađari i Poljaci bi trebali imati top rezultate, a klubovi im igrati završnice eu kupova jer eto, uložili su u infrastrukturu kao malo tko.
  • Doktor Kunić
    3.7k
    Sad će zalizani opet pričati o izostanku rešpekta od Uefe za viceprvaka svijeta a to što viceprvak svijeta već 2 godine igra kao šupak nema veze

Obitelj i ponizno dalje :heart:
  • Zagi
    8.2k
    Ja krivim isključivo Perišića..
    Kakva je to lopta??
    emilperska

Fizička nemoć.
    Nejasno mi je kaj se izvodi sa likom koji je na nekakvih 40% spremnosti.
  • dinon7
    993
    https://streamff.com/v/6c5ccdc0
    Koliko sam vidio, sudac je naglasio u prijenosu da je var provjerio i potvrdio.
    Na 13oj sekundi se vidi gadan udarac ispod koljena.
    Neću se raspravljati o ovome iskreno i možda se nisam niti trebao uključivati.
    Teška odluka, bas teška odluka. Ali kažem, mogu shvatiti elemente sudca i vara za crveni. Izbio je loptu, vidio igrača ispred sebe, noga je ostala visoko i ružno pogađa Lewu u potkoljenicu. Glupo, Full glupo ali opet kažem, mogu nekako shvatiti sudca i odluku
  • striko
    1.6k
    Da je bilo tko drugi bio osim Lewandovskog ne bi se ništa dogodilo. Finu je dramu napravio, mislio sam ode karijera.
  • Omake
    3.1k
    Barem su srbi popušili
  • Markelo
    2.7k
    Obrana je konstatno stajala daleko od protivničkih igrača pa su ovi ostajali sami na 20 metara i mogli rokat po golu kako su htjeli. Ako ništa na volumen će nešto ući. Ni uz zabijena 3 gola ne možeš uzet 3 boda protiv jedne prosječne reprezentacije. Zapitaj se malo onda što radiš
  • Ludovic IX
    7.4k
    Kakav poraz.. mi i sa dva poraza možemo ostat na drugom mjestu sad. Moramo bi se poklopiti pobjeda Portugalac doma protiv poljske i poljske protiv skota doma

Krivim igrače što su na 3-1 stali i počeli gledst prema nazad umjesto da ih dokrajče. A igrali sa igračem manje (perisic) cijelu tekmu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.