• Paggini
    24k
    Opet, da je Lucic ovo otvorenim džonom napravio Petkoviću i da su Crne Kese izašle sa detaljnom analizom da je to putanja kretanja i šta je tu Lucic mogao nego završiti otvorenim dzonom na Petkovićevom koljenu, doslovno svi ovdje bi se zgražali...

Sve jasno, repka ovo ono, nas decko, vamo tamo, ali lik je otvorenim dzonom usao na koljeno, koje bi lagano moglo puknuti da je stajaca noga bila.

U NOGOMETU NE POSTOJI SITUACIJA GDJE JE DZON NA KOLJENO OPRAVDAN, ALI NE POSTOJI.
  • don
    6.7k
    doslovno svi ovdje bi se zgražali...Paggini

ne bi, sramio bi se da netko dobije crveni iz protivničke ekipe.

ajd pogledaj i objasni mi, jel vidiš blizinu i brzinu ovog starta? Kako da on pomakne tu nogu, pa jbt ne može zaustavit vrime da pomakne nogu pa ga pokrenut opet.. nakon ispucavanja ovakve lope, doslovno ne postoji mogućnost da on promjeni smjer kretanja njegove noge, dzona. samo više realnosti i manje hipotetskih događaja.
    https://www.instagram.com/stories/dinamomania.hr/3479649662569601023?utm_source=ig_story_item_share&igsh=MXdpd3E3bThjeGl4NQ==
  • Mr Anderson
    8.6k
    Tako da ide ispucat loptu prednjim dijelom stopala, a ne ju džonitCrusades1986

Daj ne laprdaj gluposti, vidi se da nisi potrčao za loptom u životu. Osjećaj za igru - apsolutna nula.
  • Probirštift
    464
    Glupo je uzimat Petka za primjer jer naš Petko se nebi zašprintal tak jako za loptu
  • badjibadara
    3.5k
    Neki dan smo lakat u glavu Sucica, ni faul nije dosudjen, otislo pod tepih iste sekunde.

Ne tako davno psihopata sarlija udara punom nogom igraca Istre u glavu - zuti karton...

Ovdje je primarno ispucavanje lopte u punom trku, brzina, inercija, idu jedan prema drugom, stvarno ne znam kako se Livi mogao zaustaviti, rotirati, maknuti, doslovno se radi o stotinkama sekunde. Eventualno da je brze spustio stopalo, ali opet bi ga zakacio.
  • dinon7
    993
    Od ovih sranja s inercijom mi se povraća. Na svakoj utakmici možeš napraviti degenerični faul i reci da je bilo po inerciji. Koliko samo puta vidite da igrači povlače nogu u zadnji tren kako bi izbjegli kontakt i potencijalnu ozljedu protivničkog igrača?
    Pa i kao klinac na igralištu kad igraš nogomet, uvijek imaš u glavi bar djelić sekunde kod sličnih situacija kako trebaš zaštiti i sebe i nekog drugoga. Možda nećeš uspjeti ali ćeš pokušati.
    Apsolutno se slažem da je i Livakovic mogao bar mrvicu povuci nogu i pokušati spriječiti kontakt. 10i put gledam kontakt Livija kojem je noga doslovno kao lopata i ne uzmiče niti djelić sekunde.
    Polupao bih TV da je Martinu netko ušao ovako u nogu, po inerciji, i da slušam opravdanja kako ovo nije niti faul
  • Dani Olmić
    363
    u pravu si - to je sasvim normalno izbijanje lopte … nemoze ju izbit a da noga ostane dolje na dnu… a samo ju je tako i mogao sigurno izbit
  • Mr Anderson
    8.6k
    Ne mogu vjerovati da ima ljudi kojima je ovo čisti crveni. Kaj je s glavama?
  • Boycie
    1.4k
    a jbg u pionirima uce da se uopce ne igra grubo, ipak su to djeca. Ne moze se ovo ni sa klizecim usporedjivat, to je nesto sasvim drugo. Velim, dzon je samo posljedica normalnog zamaha nogom, kriva je teza da je usao dzonom. Al ajde, da se desilo i to da se ne slazem s tvojim komentarom nekad :)
  • Crusades1986
    13.1k
    Daj ne laprdaj gluposti, vidi se da nisi potrčao za loptom u životu. Osjećaj za igru - apsolutna nula.Mr Anderson

Sva sreća pa sam jedini koji tako misli.
  • don
    6.7k
    Ne mogu vjerovati da ima ljudi kojima je ovo čisti crveni. Kaj je s glavama?Mr Anderson

ja ih ne krivim i razumim jer možda neki od njih nisu imali ovakvih osobnih sličnih situacija. Jer ako jesi, znaš da ne postoji teoretska šansa da ti pomakneš nogu u takvom trenutku.
  • Mr Anderson
    8.6k

To je FM generacija.
  • Crusades1986
    13.1k
    nisam u životu FM upalio... imaš još koju stručnu i visoko kvalitetnu procjenu u svojem rukavu?
  • Paggini
    24k

Luk ispucavanja je potpuno kriv, nijedan kvalitetan igrač u tom trenutku neće raditi toliko široki luk ispucavanja, ali ako i stavimo to na stranu - Livi niti ne gleda Lewandovskog kako nailazi, nema apsolutno nikakvu prostornu osvještenost jer da ima i da je gledao Lewandovskog, ispucao bi, nogu drzao zakocenom, Lewandovski bi koljenom naletio na gornji dio njegovog stopala i faul za Hrvatsku.

Edit: trenirao sam nogomet od pete do 12e godine, košarku do 19e gdje je također jako bitno ne uletavati u koljena, prije nego me se optuzi za FM...
  • Boycie
    1.4k
    Na ovakav start bi nekad Cantona, Keane i slicni, jos dobili aplauz protivnickih navijaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.