• Papastrumf
    12.8k
    I jedno j drugo.Miro Vugrinec

Nisi u pravu. Mislim ovo su neke delikatne stvari o kojima se ne bi bas trebale iznositi neistine jer onda to postane javna istina.
    Prodas npr. Baturinu za 20 milja i onda ljudi pitaju gdje je 20 milja potroseno, a to nije zapravo bilo 20 milja za klub.
  • striko
    1.6k
    Mora neka kvaka biti s Baturinom. Da nema postotak i da ima najmanju plaću je teško povjerovati.
  • don
    6.7k
    Prije svih info da je Bjelica trener iako su tu svi demantirali u tom trenutku,Miro Vugrinec

budi iskren, tad kad si ti napisao da je NB taj, NB nije bio taj. drugi par čarapa je šta se kasnije odlučilo za njega pa ti se poklopilo
  • Maxova dijagonala
    998
    Ako je istina da nema % i da mu je placa 450 tisuća godišnje onda je to stvarno sramota taj mali zaslužuje minimalno milijun eura godišnje. Pa jedan panj Šarlija ima duplo veću plaću od njega po tome!
    Ali vjerojatno neće dobit novi poboljšani ugovor kad svakako ide na zimu ili ljeto...nema se smisla bacat u dodatni trošak jer će svakako otić sa pola milijuna ili milijun eura plaće u Dinamu
  • Haza
    5.3k
    Nemam nikakve potreba pisati hvalospjeve sam o sebi kao Miro, niti tvrditi da se o meni može napisati 300 stranica:)
    Ja se sjećam da je Miro pisao nekoliko puta da Sučić i Baturina odlaze, pa eto, nisam primijetio da su otišli.
    S više kolega sam komunicirao private na temu dolaska Bjelice, neki se jednostavno ne žele eksponirati na forumu, a puno prije su mi pisali da će Bjelica doći, nego su stigle famozne objave Mire, koji je pazi sad pisao da smo bili uznapredovali u pregovorima sa Čabrajom, i još jednim našim domaćim trenerom, pa je od osobe iz kluba morao biti demantiran da to nije istina.
    Ne znam čemu uopće drama na temu postotka od transfera igrača, odgovorno tvrdim da je Gvardiolu i njegovom agentu išlo ukupno 20 posto od transfera Dinama u Leipzig te posljedično 20 posto na bonuse od njegovog transfera u City. Isto tako, 20 posto je išlo Olmu, to nije uopće tajna neka, i to u nogometu nije čudna pojava.
    Tu tablicu za Gvardiola imam u mobitelu i dalje, i mogu je poslati nekom odgovornom private, na forum je sigurno neću postati.
    Slobodno Miro napiši šta sam to krivo napisao, lijepo me citiraš, i tako poentiraš. Vrlo jasno naglasim kad imam sto posto info, kad sam nešto čuo. Uostalom, nemoguće je da imam svaku info točno, nemaš je ni ti, iako ti ego ne dopušta to priznati.
    Za Baturinu imam info da ima postotak od idućeg transfera, to mi je prenijela osoba bliska njegovom menadžeru. U slučaju da to nije istina, a meni se to čini nemogućim, eto krivu sam info proslijedio.
    Ne znam čemu samo to samohvaljenje koje imaš, narcisoidno komentiranje, prozivanje, a ovo ti je već treći put da me prozivaš.
    Tolko od mene na ovu temu. Ako sam nekog naveo na krivi trag oko postotka transfera Baturine, isprike, ali tako sam čuo od osobe koja mi je uglavnom ustupala točne informacije.
  • Miro Vugrinec
    5.4k
    Nemam nikakve potreba pisati hvalospjeve sam o sebi kao Miro, niti tvrditi da se o meni može napisati 300 stranica:)
    Ja se sjećam da je Miro pisao nekoliko puta da Sučić i Baturina odlaze, pa eto, nisam primijetio da su otišli.
    S više kolega sam komunicirao private na temu dolaska Bjelice, neki se jednostavno ne žele eksponirati na forumu, a puno prije su mi pisali da će Bjelica doći, nego su stigle famozne objave Mire, koji je pazi sad pisao da smo bili uznapredovali u pregovorima sa Čabrajom, i još jednim našim domaćim trenerom, pa je od osobe iz kluba morao biti demantiran da to nije istina.
    Ne znam čemu uopće drama na temu postotka od transfera igrača, odgovorno tvrdim da je Gvardiolu i njegovom agentu išlo ukupno 20 posto od transfera Dinama u Leipzig te posljedično 20 posto na bonuse od njegovog transfera u City. Isto tako, 20 posto je išlo Olmu, to nije uopće tajna neka, i to u nogometu nije čudna pojava.
    Tu tablicu za Gvardiola imam u mobitelu i dalje, i mogu je poslati nekom odgovornom private, na forum je sigurno neću postati.
    Slobodno Miro napiši šta sam to krivo napisao, lijepo me citiraš, i tako poentiraš. Vrlo jasno naglasim kad imam sto posto info, kad sam nešto čuo. Uostalom, nemoguće je da imam svaku info točno, nemaš je ni ti, iako ti ego ne dopušta to priznati.
    Za Baturinu imam info da ima postotak od idućeg transfera, to mi je prenijela osoba bliska njegovom menadžeru. U slučaju da to nije istina, a meni se to čini nemogućim, eto krivu sam info proslijedio.
    Ne znam čemu samo to samohvaljenje koje imaš, narcisoidno komentiranje, prozivanje, a ovo ti je već treći put da me prozivaš.
    Tolko od mene na ovu temu. Ako sam nekog naveo na krivi trag oko postotka transfera Baturine, isprike, ali tako sam čuo od osobe koja mi je uglavnom ustupala točne informacije.
    Haza

Lažeš, ali nema veze. Nigdje nisam rekao da Sucic i Baturina sto posto idu, nego sam pisao prvi da su dobili ozbiljne ponude i da su blizu prihvaćanja ponude i oba posla su bila jako blizu realizacije. Nitijednom nisam napisao da idu sto posto i updateao sam situacije točno kako idu. Prvu glupost koju si točno napisao sjećam se prošle godine kad si napisao gotovo je Brekalo je potpisao za Besiktas, on ne dolazi nas. To sam se samo nasmijao jer sam stvarno znao gotovo sve oko teme Brekala i dolaska u Dinamo jer znam par najbližih andyjevuh suradnika, vjerojatno si vidio Andyjevu sliku u Istanbulu sa dresom Besiktasa koja je kružila i tako zaključio pa nabubao glupost. Drugo ovo s Baturinom je čista izmišljotina. Nez tko ti je to rekao, to je apsolutno netočna info i ne vjeruhem da si rekao to iz loše namjere, ali to definitivno znam da nije istina i tu sam morao reagirati. Za Bjelicu doslovno nije nitko napisao da će biti trener kad sam ja napisao, dapače bio sam ismijavan i na forumu, čak su i novinari pisali nema šanse da će doći Bjelica u Dinamo i gle čuda došao je. Ali nebitno, eto sorry ako sam te prozvao, ali ovdje sam te apsolutno s razlogom jer ovo je mozda i najnetočnija info u povijesti s foruma i kazem bit će transfer za godinu dana najkasnije pa ćeš vidjet da je bila kriva tvoja info
  • Haza
    5.3k
    Za Brekala sam napisao ovo ljeto, ne prošle zime da ide u Besiktas, bio je u pregovorima s njima ovo ljeto, na kraju je i završio u Turskoj, ali ne u Besiktasu, to što netko tijekom pregovora ne završi u nekom klubu, ne znači da ja lažem, nego da su se priče rasplele drugačije. I ti si napisao zimus da je Brekalo potpisao za Dinamo, pa je završio u Hajduku, ne znači pritom da si lagao da nije bio blizu Dinama. Stvar je jednostavna, nogomet je nepredvidljiv sport, kako na terenu, tako i van njega. Isto tako sam napisao da Kalaica ide u Astanu, ali i da se nudio Dinamu, da Torrente dolazi u Dinamo, tko mu je menadžer, i odgovarao private ekipi kad će biti predstavljanje. Blizu Dinama je bio i Milanović, nije došao, ali nisam pritom lagao da je bio blizu, jednostavno je Dinamo odustao na kraju.
    Interesantno u cijeloj priči da ja tebe nisam niti jednom spomenuo, ti mene jesi već par puta. Čisto tebi na znanje, nemam jedan posto potrebe natjecati se s tobom u bilo čemu, LP.
    P.s. nadam se da si u pravu za Baturinu.
  • jakov1
    231
    Nigdje nisam rekao da Sucic i Baturina sto posto iduMiro Vugrinec

Nisi, ali si rekao da ce Dinamo prihvatiti ponudu Fiorentine.

Mislim da će se sutra naci Dinamo i Fiorentina na nekakvu 15 plus 3-5 milijuna bonusa.Miro Vugrinec

Zajec je demantirao tvoju informaciju, Dinamo nije bio za takav transfer, ali ti se i dalje hvalis kao da si sve znao.
  • Doktor Kunić
    3.7k
    Ne znam čemu samo to samohvaljenje koje imaš, narcisoidno komentiranje, prozivanje, a ovo ti je već treći put da me prozivaš.Haza

Čovjek si je dao za pravo da izjavi da je podigao forum na veću razinu. Strašno koliko narciosoidan tip. Dajte čovjeku pečat pored imena [INSAJDER] možda se smiri sa hvalisanjem i prozivanjem ostalih
  • Maxova dijagonala
    998
    Mislim da je ovaj dio foruma posvećen hrvatskom reprezentativcu a ne vašim osobnim prepucavanjima.
    Nemojte ode to radit iz poštovanja prema njemu radije skoknite do Štefulja ili Denija Jurića haha
  • ksapi
    3k
    Udem ovdje procitati malo o Batiju, a ono.. moj tata je jaci od tvog, ja imam veci kurac i slicno :rofl: ko djeca od 15 godina
  • Marktwain
    31
    Battle of the Insiders- The final chapter.
  • don
    6.7k
    Za Bjelicu doslovno nije nitko napisao da će biti trener kad sam ja napisao, dapače bio sam ismijavan i na forumu, čak su i novinari pisali nema šanse da će doći Bjelica u Dinamo i gle čuda došao je.Miro Vugrinec

opet ponavljam, kad si napisao "NB" očito je da si dobio krivu informaciju jer tad Bjelica nije bio taj već kasnije i spletom okolnosti ti je na kraju ispala točna, isto kao što je svatko mogao napisati neko ime i reć da je pogodio. Ne umanjujem ničije informacije pa tako ni tvoje već kažem isključivo za ovo
  • Haza
    5.3k

Znam da izgleda ružno, ali moraš se nekad obraniti od napada. Ja sam na forumu u zimskom snu, ali hebiga, kad netko iz čista mira opali rafalnu paljbu, moraš odgovoriti.
    Sad kad smo kod Baturine, opet naglašavam, čuo sam, nije sto posto info, da je ovo ljeto Bayern imao kontakt s tatom Baturinom.
    Meni je to prevelik klub za Baturinu trenutno, odnosno prevelika stepenica za njega, ali očito se za Baturinu raspituju i europski velikani.
    Nemojte me sad hvatati da sam ne znam šta napisao, ali ovo sam čuo od osobe kojoj vjerujem.
  • vjeko1701
    8.9k
    Ova tema je postala uzbudljivija od većine novih filmova.

jon-stewart-eat.gif
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.