• Sajla
    5.4k
    Bio je primjer Ajaxa koji je dao sve podatke o Šutalovom transferu iz perspektive klubamiro

ali je to primjer ulaznog transfera - Šutalo nas košta X milijuna eura, a tko i kako to dijeli nije naša briga. ne pratim Ajax pa pitam - pišu li takve stvari za izlazne transfere, u stilu "ode Mikautadze u Francusku, ali njemu ide 10% odštete i klubu ostaje toliko i toliko"? ili kao i mi u godišnjem izvješću skupno prikažu obaveze prema agentima i posrednicima bez detalja? bio bih iznenađen da i oni ne rade tako.
  • Nino Bule
    14k
    samo bih volio da je komunikacija oko ovakvih stvari bolja.miro

Problem je sto da se sad komuniciraju uvjeti s baturinom to bi bilo otvaranje rata s najboljim i najvrjednijim eksponatom i pravljenje krize u klubu
  • Maxova dijagonala
    994
    Jednog dana ćemo prepričavat svojoj djeci i unucima kakvog smo igrača gledali u najdražem(dinamovom) dresu.
  • NitkoBitan
    18.6k
    Kolega koji je dobio njegov dres na plavoj noci u Hercegovini neka ga negdje uokviri i niposto ne prodaje.

Inace ga docekat sa novim ugovor vec na povratku u Zagreb.
  • hardek
    3k
    Martin Baturina vs Poland
    80 minutes played
    1 goal
    1 assist
    44/46 accurate passes
    1 key pass
    1 big chance created
    2/3 successful dribble attempts
    1 clearance
  • Dzgšb
    1k
    Već se vidi potpis Nenin , u samo mjesec dana od totalnog pada forme ,do brutalne igračine, izbrusit će ga Neno još uvjeran sam, Bati će biti jedan od najvećih 10-ka naših.

P.S hvala upravi što je još uvijek s nama :clap:

Kolega ,Dinamove majice nisu na prodaju a kamoli dres ,mogu samo povećavati kolekciju , imao sam odmah tu večer čim sam dobio dres nekoliko ponuda, samo sam se nasmijao :grin:
  • Maxova dijagonala
    994
    frende objavi sliku dresa na kolekcionarstvo da i mi ostali malo slinimo
  • Dzgšb
    1k

Otiđi na profil gospona Barića ima da ti oči ispadnu momentalno :grin:
  • Mali Zeus
    14.1k
    Koji je ono kolega koji je srao po njemu sve u 16 na ovim stranicama?
  • Droljo
    8.6k
    Jednog dana ćemo prepričavat svojoj djeci i unucima kakvog smo igrača gledali u najdražem(dinamovom) dresu.Maxova dijagonala

Pre mlad si pa nisi gledao luku?
  • Maxova dijagonala
    994
    pa prepričavat ćemo o Luki,Jošku,Daniju,Mateu ali i Martinu...
  • Bosskovitz
    12.4k

Možda je stvar vremenskog odmaka i subjektivnosti, ali meni danas Baturina u Dinamu ostavlja bolji dojam od Modrića svojedobno. Ne kažem da je bolji igrač, ne volim takve usporedbe jer na to utječe jako puno faktora i one ako će se i raditi, moći će se raditi tek kad Martin uđe u drugu polovinu tridesetih do čega ima još nešto manje od desetljeća i pol; ali zaista je jako dobar.

I to na višoj razini: HNL je danas 19. liga Europe, tada je bila negdje oko 27.-28. mjesta, a igra (jako dobro) i Ligu prvaka kaj Modrić nikad nije s Dinamom.
  • Maxova dijagonala
    994
    sve je na njemu talent je vanserijski kao i Luka...treba popravit malo kondiciju(od 70 min pada u ritmu) i obaveznu igru ali kad ode vani na tome će morat radit svaki dan i ako ga posluži zdravlje bit će top igrač.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.