I jedno j drugo. — Miro Vugrinec
Prije svih info da je Bjelica trener iako su tu svi demantirali u tom trenutku, — Miro Vugrinec
Nemam nikakve potreba pisati hvalospjeve sam o sebi kao Miro, niti tvrditi da se o meni može napisati 300 stranica:)
Ja se sjećam da je Miro pisao nekoliko puta da Sučić i Baturina odlaze, pa eto, nisam primijetio da su otišli.
S više kolega sam komunicirao private na temu dolaska Bjelice, neki se jednostavno ne žele eksponirati na forumu, a puno prije su mi pisali da će Bjelica doći, nego su stigle famozne objave Mire, koji je pazi sad pisao da smo bili uznapredovali u pregovorima sa Čabrajom, i još jednim našim domaćim trenerom, pa je od osobe iz kluba morao biti demantiran da to nije istina.
Ne znam čemu uopće drama na temu postotka od transfera igrača, odgovorno tvrdim da je Gvardiolu i njegovom agentu išlo ukupno 20 posto od transfera Dinama u Leipzig te posljedično 20 posto na bonuse od njegovog transfera u City. Isto tako, 20 posto je išlo Olmu, to nije uopće tajna neka, i to u nogometu nije čudna pojava.
Tu tablicu za Gvardiola imam u mobitelu i dalje, i mogu je poslati nekom odgovornom private, na forum je sigurno neću postati.
Slobodno Miro napiši šta sam to krivo napisao, lijepo me citiraš, i tako poentiraš. Vrlo jasno naglasim kad imam sto posto info, kad sam nešto čuo. Uostalom, nemoguće je da imam svaku info točno, nemaš je ni ti, iako ti ego ne dopušta to priznati.
Za Baturinu imam info da ima postotak od idućeg transfera, to mi je prenijela osoba bliska njegovom menadžeru. U slučaju da to nije istina, a meni se to čini nemogućim, eto krivu sam info proslijedio.
Ne znam čemu samo to samohvaljenje koje imaš, narcisoidno komentiranje, prozivanje, a ovo ti je već treći put da me prozivaš.
Tolko od mene na ovu temu. Ako sam nekog naveo na krivi trag oko postotka transfera Baturine, isprike, ali tako sam čuo od osobe koja mi je uglavnom ustupala točne informacije. — Haza
Nigdje nisam rekao da Sucic i Baturina sto posto idu — Miro Vugrinec
Mislim da će se sutra naci Dinamo i Fiorentina na nekakvu 15 plus 3-5 milijuna bonusa. — Miro Vugrinec
Ne znam čemu samo to samohvaljenje koje imaš, narcisoidno komentiranje, prozivanje, a ovo ti je već treći put da me prozivaš. — Haza
Za Bjelicu doslovno nije nitko napisao da će biti trener kad sam ja napisao, dapače bio sam ismijavan i na forumu, čak su i novinari pisali nema šanse da će doći Bjelica u Dinamo i gle čuda došao je. — Miro Vugrinec
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.