• Maxova dijagonala
    994
    Momak igra za manju plaću od Mohe ili Maxa(svaka čast njima ali Martin zaslužuje imat 5 puta više od njih) i šuti,radi i dominira. Svaka mu čast na tome,netko drugi bi poludio na to i tražio duplo više od trenutne plaće.
    Bliži se dan kad će nas napustit...
    Taj odlazak ću podnijet kao i odlazak Oršića,Soudanija,Livija i Olma... bit će tjedan dana žalosti
  • Sajla
    5.4k
    mislim da je to s nižom plaćom kompenzirano dogovorom o podjeli odštete kod prodaje. ne sjećam se točno što se spominjalo koji postotak mu ugovorom pripada, ali mislim da je brojka dosta visoka.
  • sebenico
    660
    Dati mu najveću plaću u klubu i smanjiti postotak na 10% kod transfera...
  • NitkoBitan
    18.6k
    20% od transfera je stvarno malo previse. Nije Dinamo strani klub da se iskljucivo gleda kako ga izmuzit. 20% od 20-25 milijuna eura je iznos koji godisnje hrani radnu zajednicu (izuzev igraca) koju Dinamo zaposljava, odnosno 200+ hrvatskih obitelji.

Realno obitelj Baturina ne treba nista, stara garnitura im je ponudila sto je ponudila (sramotnu placu i ogroman postotak) sto su oni prihvatili i to je to. Potpis novog ugovora bi vjerujem imao gospodsku narav jer bi se oni tu odredenog dijela odrekli sveukupno gledano.
  • Papastrumf
    12.8k
    Vi valjda zivite u nekom idealistickom svijetu. Ne funkcioniraju stvari tako u nogometu. Bilo bi super kad bi to tako islo.
  • Miro Vugrinec
    5.4k
    Baturina nema nikakav postotak od transfera u ugovoru i to tko god kaze izmišlja. Ovo sve sto je germanijak napisao je istina. Baturina spada u top 5-6 igrača s najmanjim primanjima u svlačionici, a na terenu nam je glavni igrač. To sto dečko nije još ništa tražio od kluba to samo govori o njemu kakav je karakter, ali s druge strane klubu ne ide na čast i ponos sto najbolji igrač ekipe i uvjerljivo najskuplji ihrac ekipe ima smjesan ugovor na razini našeg kluba. A koliko znam uprava mu i nije ponudila novi ugovor. Isto tako i Sucic je još manje placen. Dakle ljudi zagrebite u džep i dajte dečkima onoliko koliko su svojim igrama zasluzili, pa evo samo protiv Monaca su nam donijeli 700 tisuća eura. A Baturina nam je i protiv Qarabaga na 1:0 kad se lomila utakmica rješio tekmu da mirno uđemo u ligu prvaka i zaradimo 35 mil eura
  • The Undertaker
    5.7k
    Zar nije dosada bio "običaj" da se u ovakvim slučajevima bitno podigne plaća ali i produži ugovor?
    Edit: Ako stvarno ima malu plaću jasno da će raditi pritisak da mu se dopusti transfer.
  • dzg7
    298
    Kolko ima uopće placu ?
  • Brusa
    1.6k

Više puta je tu na forumu bilo napisano to o tom postotku (ne tvrdim da je istina, jer nemam pojma o tome, nego samo kažem što je bilo napisano tu)
    Među ostalim
    Baturina ima ugovor prema kojem 30 posto odštete ide njemu i Mariju Mamiću koji mu je menadžer (Zahora ili Vuksan su formalni agenti).Haza
  • NitkoBitan
    18.6k
    Baturina nema nikakav postotak od transfera u ugovoru i to tko god kaze izmišlja.Miro Vugrinec

Baturina ima ugovor prema kojem 30 posto odštete ide njemu i Mariju Mamiću koji mu je menadžer (Zahora ili Vuksan su formalni agenti).Haza

Dvoboj insajdera... Kome vjerovati?
  • Miro Vugrinec
    5.4k
    Bit će transfer kroz godinu dana pa ćete vidjeti tko ima pravu info ja ili haza. Postotak, a pogotovo 30 ppsto je čista izmišljotina i senzacionalizam. A o mojim točnim info moglo bi se pisati 300 redaka, od Kacavende da je došao sa strganim ligamentima, prelaska Vidovića kod nas i broja na dresu, Stojkovicevih kriznih, sastava i repke i Dinama. Objavljivanje Pjace u točno određeno vrijeme. Prije svih info da je Bjelica trener iako su tu svi demantirali u tom trenutku, da ne nabrajam. Ne želim se hvaliti i uzdizati, niti sam ikada HAZU htio spuštati, ali do sada sam se bar nekih 10-15 puta nasmijao samo na njegovo drobljenje raznih izmišljenih priča i nisam ga demantirao, ali ovdje moram reagirati jer ovo je stvarno teška glupost s postotkom, a pogotovo 30 posto
  • Crusades1986
    13.1k
    A o mojim točnim info moglo bi se pisati 300 redakaMiro Vugrinec

Dobro je, shvatili smo
  • Papastrumf
    12.8k
    ovdje moram reagirati jer ovo je stvarno teška glupost s postotkom, a pogotovo 30 postoMiro Vugrinec

Jel glupost postotak ili je glupost 30%? :groan:
  • Zagi
    8.2k
    Dobro je, shvatili smoCrusades1986

Bitno da sam sebe ne želi hvaliti niti uzdizati.
  • Miro Vugrinec
    5.4k
    Jel glupost postotak ili je glupost 30%? :groan:Papastrumf

I jedno j drugo. Postotka nema. A 30 posto posebno naglašavam jer zamislite koliko je 30 posto. Od 20-30 milja to je 7-10 milijuna eura. To je netočna info i prema igraču i prema klubu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.