• Noel
    8.2k

Ak tak oni kažu ja ti vjerujem!
  • Krizy
    50.4k

Aj ohladi, tvrdio si da je zakonom zabranjeno.
    Ali nije i nisi u pravu, ne znam šta ti nije jasno.
  • DrawTube
    5.9k
    U pivovari Medvegrad u Ilici preko noći poskupili za 30-60 centi i ukinuli popust na kriglu od litre

Stvarno se danas pivu samo isplati uzet u konzumu i pit na klupici
  • Noel
    8.2k

Da ohladim? Moji upisi su kulturna rasprava ovdje što se da pročitat iz povjesti istih. Djetinjasta prepucavanja i raspravljanja i svađanja sa imaginarnim neprijateljima su stvar za par jedno te istih ljudi ovdje. Tako da sam ja ovdje vrlo hladan bez brige.
  • Kruno
    551
    Odgodili novi fm 25 do 3 mjeseca.
  • Paggini
    34.5k
    Da ohladim?Noel

Brate, zadnje tri stranice udaraš po tome da se u njemačkoj ne može dati ime Adolf, stvarno nije toliko bitno da ne puštaš raspravu na miru unatoč svim dokazima da se može dati ime Adolf...
  • Noel
    8.2k

Eto može se dati ime Adolf. Iako je u skoro 100% slučajeva to nemoguće. Ja sam da je zakonom zabranjeno još napisao neki dan a danas je neko drugi odlučio pokrenut tu raspravu ne ja. Totalno nebitno i ne znam čemu tolka rasprava iako se dokazalo da sam i ja u krivu koji tvrdim da je zakonom zabranjeno i u krivu je onaj koji tvrdi da se u Njemačkoj ime Adolf može dat sasvim normalno kao i svako drugo ime.
  • Dzoni
    955

Ono što sam vidio od FM-a do sad ne sviđa mi se. Ženski nogomet, nema reprezentacija.., mislim da preskačem ovaj FM
  • Kruno
    551
    Ma i meni je to cista glupost.
  • masacusec
    4.4k
    Čudim se da si onda jedan Nijemac ne mora odrezati jedno uho s obzirom da je AH imao dva uha.
  • Omake
    5k
    imam osjećaj da će i u trećem mjesecu biti gori od prosječne bete
  • Kruno
    551
    Ma ja vjerujem da ce tek Fm 26 na nesto licit. Od ovog nemam prevelika ocekivanja.
  • Jaro
    8.7k
    zenski nogomet jednostwvno ignorirati kao i u RL, a repke mi nikad nisu bile privlacne.
    FM25 ce ocito biti fail sam po sebi, pa mislim da cu cekati 26...
  • ZGBhoy
    1.7k
    Jel ovo sigurno znaš ili je to "Trust me bro"?blubach

Provjerio sam prije nego sto sam napisao
  • Kutina 1986
    16
    Ide li netko na trg pit sa Škotima?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.