• Kepec
    7.2k
    Potvrđeno je to i danas kad su u VIP loži klupski predsjednici Dražen Vitez i Velimir Zajec sjedili jedan pored drugog.badjibadara

Znam da si za shit stavio ovaj ostatak teksta, ali mi je super i ova rečenica.
    Jakobušić je sjedio i s Barišićem i sa Zajecom, znači li to da Hajduk i Dinamo gaje vrlo dobre odnose.
  • Mr Anderson
    11.6k
    Dabro i Šego kad su ušli, nisu se vidjeli. Bez njih je Varaždin bio bolji, stvorio dvije mrtve šanse. S njima nisu pošteno zapucali po golu, ne sjećam se kad je Dabro zabio zadnji put gol. Ne treba se uopće obazirati na standardna tovarska kmečanja.
  • criticus
    3.5k

di je izaslo ovo remek djelo?
  • badjibadara
    4.6k
    di je izaslo ovo remek djelo?criticus

Ne ostavljati nikakav link za mozebitni klik. Tekst je dovoljan.
  • Bernard
    753
    Tovarčići a dali se pitate zašto je Carević postavio ekipu bezmudnu i ošao na klanje i onda ladno izjavi Ajduk će biti prvak,ajde znam da čitate zonu.Jel to možebitna korporacija?!
  • Jurki
    17.1k
    i onda ladno izjavi Ajduk će biti prvakBernard

Ah i taj Carevic prica pizdarije..
    umjesto da vodi brigu kak bu uspjel ostati u ligi.
  • Crni86
    10k
    Ali zar je tako tesko istrazit zasto netko nije igrao? Ili ako vec znas pa onda i napises da je Sego bio pod virozom ovaj tjedan i zato nije startao sto je i u prijenosu receno.

Prosle godine je Dabro bio “nas” kad se ispromasivao, a sada ga zazivaju u prvih 11.

Vidim da je kolicina ovakvih tekstova u izrazitom porastu od kada se Neno vratio. I mene bi bilo strah na njihovom mjestu.
  • San Lorenzo
    19.3k
    Kad Računica nakon utakmice s hajdukom kaže da očekuje da će ta 3 boda pomoći hajduku da osvoji titulu, kad Maloča prije utakmice izjavi da se nada da će hajduk biti prvak, to nije nimalo čudno niti skandalozno.
  • Paggini
    48.6k
    Sjećamo se mi ovdje i Biuka, sjećamo se i Ljubičića, a sjećamo se i kako su unakazili i uništili te dečke. Daj bože da se Durdov i Prpić što prije prodaju, pa da imaju normalan razvoj prije nego ih unište nakon tri loše utakmice.
  • Danko
    2.1k
    "Najbolji Bruno u ligi", napisao je Jurak...
    Ovo jest za psihijatriju, tu nema dvojbe.
  • Omake
    8.1k
    Durdovu želim sve najbolje ali protiv nas i Rijeke imao je ukupno 6 dodavanja, nula driblinga, centarsuteva. Crnac, Matkovic i Šotiček su mu konkurencija na u21 razini i svi su bolji od njega zasad.
  • Dzgšb
    1.5k

I to napisao mu Luka Jurak iz Bistre lijepo je poprimio tovarski nauk..
  • Filip 91
    1.5k
    Mali ce vjerojatno zavrsit ko' Vukusic, Balic, Palaversa itd.
  • jedan u nizu
    13.1k
    Cim se pocne pricati o zanimanju nekog Anderlechta, Reimsa ili Basela, pocet ce price o Durdovu od 15mil eura.
    To ce im biti slamka spasa za krpanje proracuna.
    Nakon toga mali Durdov se seli u juniore i tamo se pazi na njega da se ne ozlijedi ili izgleda lose u HNLu da mu vrijednost ne padne.

Unatoc tome, izgleda kao sasvim dobar potencijal sa 16 godina. Veci ce mu problem biti igranje u Hajduku i taj pritisak, nego njegov talent i rad kada je u pitanju njegov razvoj. Ako zeli napredovati, cim prije van.
    Mali Vuskovic bi vec gledao svoje grobove na poljudu nakon dvije lose tekme,a nebi sad zabijao na posudbama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.