Meni ni inače nije jasno zašto su u nogometu dozvoljene samo 3 izmjene za razliku od većine drugih sportova. Jedini argument za takvo stanje, a to vjerojatno i je razlog zašto je još uvijek tako, je što bi time bogati klubovi postali još jači u odnosu na ostale. — xavier
Zanimljiva odluka.Real planira na pomoćnom odraditi do kraja, di nastupa B ekipa — Kwedi
Kad imaš pravo na 5 zamjena imaš 5 igrača koji mogu "lomit noge" suparničkoj momčadi. Polomiš im pola ekipe u prvom poluvremenu s mesarima koji dobe žuti pa napraviš 5 zamjena u pauzi. To je previše zamjena ako će to ostat do daljnjeg, loše za nogomet. — NORTE
Sumnjam da će morat nosit maske, mislim da je jako teško igrat nogomet ako disanje nije normalno. Uostalom svi igrači će biti testirani dan prije svake tekme.Spominje se i prijedlog da igrači nose maske koje će pokrivati usta i nos. Kada bi nekome od igrača ispala maska utakmica bi se zaustavila, a razmatra se i prijedlog da igrači maske mijenjaju svakih 15 minuta?! U tom slučaju morali bi biti udaljeni barem jedan i pol metar, a suci bi imali ovlasti opomenuti igrači ukoliko dođe do zagrljaja prilikom postizanja pogotka.
Mislim da je jedino rjesenje za odigravanje prvenstava do kraja da igraci, suci, treneri i pomocno osoblje svih klubova borave u svojevrsnoj karanteni. Nema nikakvih kontakata sa ostatkom drustva — Crusades1986
Smanjenje plaća koje je prihvaćeno neće biti dovoljno, ni izbliza. — deda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.