NORTE
Meni ni inače nije jasno zašto su u nogometu dozvoljene samo 3 izmjene za razliku od većine drugih sportova. Jedini argument za takvo stanje, a to vjerojatno i je razlog zašto je još uvijek tako, je što bi time bogati klubovi postali još jači u odnosu na ostale. — xavier
Zanimljiva odluka.Real planira na pomoćnom odraditi do kraja, di nastupa B ekipa — Kwedi
marcio amoroso
xavier
Kad imaš pravo na 5 zamjena imaš 5 igrača koji mogu "lomit noge" suparničkoj momčadi. Polomiš im pola ekipe u prvom poluvremenu s mesarima koji dobe žuti pa napraviš 5 zamjena u pauzi. To je previše zamjena ako će to ostat do daljnjeg, loše za nogomet. — NORTE
NORTE
Sumnjam da će morat nosit maske, mislim da je jako teško igrat nogomet ako disanje nije normalno. Uostalom svi igrači će biti testirani dan prije svake tekme.Spominje se i prijedlog da igrači nose maske koje će pokrivati usta i nos. Kada bi nekome od igrača ispala maska utakmica bi se zaustavila, a razmatra se i prijedlog da igrači maske mijenjaju svakih 15 minuta?! U tom slučaju morali bi biti udaljeni barem jedan i pol metar, a suci bi imali ovlasti opomenuti igrači ukoliko dođe do zagrljaja prilikom postizanja pogotka.
NORTE
Infinity
deda
Crusades
xavier
Mislim da je jedino rjesenje za odigravanje prvenstava do kraja da igraci, suci, treneri i pomocno osoblje svih klubova borave u svojevrsnoj karanteni. Nema nikakvih kontakata sa ostatkom drustva — Crusades1986
Crusades
NORTE
Smanjenje plaća koje je prihvaćeno neće biti dovoljno, ni izbliza. — deda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.