• Crusades1986
    13.1k
    Gledam sad neke fotke s tekme jučer i skužim poznato žensko lice - Ana Jelušić.

Nisam znao da radi u UEFI.
  • Krizy
    45.8k
    Šećer uvijek ide na kraju moj Miro :meh:
  • Krizy
    45.8k
    Trenutno stanje iz pravca Jablanice prema Mostaru, Neretva se izlila iz korita. Jablanica potpuno odsječena, sve 4 rute zatrpane, ima poginulih i nestalih, srušenih kuća i vozila u jezeru.
    241004021.6_xxl.jpg?v=1
  • Peškaman
    4.7k
    Da vam se približi bar malo,ovo je normalan vodostaj.
    Voda je u ravnini s magistralnom cestom.
    maxresdefault-1.jpg

Evo slike iz Donje Jablanice,strahovito.

IMG-20241004-103906.jpg

Najmanje 5 poginulih,nestalih Boga pitaj...
    Kiseljak,Busovača,Fojnica i još puno drugih je poplavljeno.

Kiseljak iz zraka.

FB-IMG-1728031316247.jpg

IMG-20241004-105634.jpg

Dio ceste potpuno nestao
    IMG-20241004-105652.jpg
  • NKDZ86
    1.9k
    strašno stari moj...
  • Fanboy
    2.7k

Prijatelju, kakvo je sad stanje ? Vidio sam negdje da je cesta prema Rami odsječena ? Kiseljak kažu potpuno pod vodom...

Strava, podsjeća me na 2014.
  • Ivan0302
    522
    Cesta je poplavila, još u nekim dijelovima cesta uopće ne postoji između Mostara i Jablanice. Željeznica pruga između Mostara i Jablanice visi u zraku.

Imate na Facebook- u na stranici Crne Hronike BiH dosta videa i članaka u zadnji sat sat ipo o odronima i stanju pa tu možete sve vidjeti.
  • Peškaman
    4.7k
    Što je najgore,kiša je opet počela padat'...

https://jmp.sh/s/lbRbuIqgargONnjsCA6F
  • Krizy
    45.8k
    Prijatelju, kakvo je sad stanje ? Vidio sam negdje da je cesta prema Rami odsječena ? Kiseljak kažu potpuno pod vodom...

Strava, podsjeća me na 2014.
    Fanboy

Odsječena je iz Jablanice prema Rami.
    Ali lako za nas, možemo drugim rutama svugdje.
    U Rami nikakvih problema iako je palo dosta kiše.

Kolegica kaže da se priča da ima najmanje 10 mrtvih samo u selu od njenog dečka.
    Ne znam jel to točno.
    Na dosta mjesta piše da se ne zna točan broj poginulih, ali 5 je potvrđeno.
  • Peškaman
    4.7k
    Ne znam jel to točno.Krizy
    Mislim da je FUP potvrdio prije desetak minuta.

Inače,postoji i opasnost da se obustavi rad hidroelektrane sjeverno od Mostara zbog mulja,kamenja i grana.
    Helikopteri nadlijeću Mostar gotovo svakih 20 minuta.
  • Krizy
    45.8k
    Ovo je strašno.
    IMG-20241004-WA0019.jpg
  • Peškaman
    4.7k
    "Većina evakuacija unesrećenih provodi se čamcima. Policija je potvrdila 14 smrtnih slučajeva, a veliki broj ljudi prijavljen je kao nestao", kazao je Darko Juka.
  • Mrvica
    4k
    Ženini su iz Kreševa i slali su mi slike i videa, opći kaos. Malo se smirila situacija ali je i dalje katastrofa. Ženin brat sinoć cijelu noć na terenu, vozio jednom dionicom i naleti mu voda i odnese mu auto, razbio se ali srećom nije mu ništa. Bože sačuvaj, čini mi se da nam polako sve dolazi na naplatu. Od kad znam za sebe ne sjećam se da je ikad išta ovako bilo na tim područjima. Iz Hercegovine sam, Jablanica nešto nezapamćeno, Kreševo nikad nije poplavilo ovo je prvi put (tako žena kaže), u Kiseljaku je bilo poplava ali valjda nikad ovoliko kao sad.

Kreševo

IMG-20241004-WA0002.jpg
  • puxigadjurdja
    1.8k
    Nek im je Bog svima na pomoći
  • Peškaman
    4.7k
    "Kako su nam izjavili mještani Donje Jablanice gdje je katastrofalna situacija, mladić sa svojim ocem je hrabro spasio 10 osoba iz poplava a nakon toga nesretnim slučajem okliznuo se te ga je voda odnijela.
    Za njim ali i za ostalim građanima se još uvijek traga."

Katastrofa...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.