• Mali Zeus
    14.2k
    Neva je u istrčavanju još slabiji nego Livi. Ne pamtim da je presjekao koji ubačaj iz kornera, pa i onaj zicer od Minamina koji je maestralno skinuo imam dojam da bi vrhunski vratar pokupio i loptu i igrača jer je nekako predugo putovala, a on ukopan na crti. Dobar je on ali fali mu osjećaja za izlazak baš dosta.MarK

ta lopta se odbila i našla kod Minamina u trenutku, reagirao je najbolje i najbrže kaj je mogao. Za ostalo se slažem. Malo previše voli biti na liniji.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    ponekad imam osjećaj da se boji bacit pod noge igraču i pokupit loptu rukama. Primjerice gol Slavena za 2-1 mogao je stić pokupit loptu prije suparnika.
  • MarK
    690
    da, tih stvari se nismo kod njega nagledali. Mogao bi malo poraditi na tome. Refleks ima svjetski, igra nogom solidna.
  • fuckin
    1

I ja baš gledam i ne vjerujem. Nevistić je super golman, nema mu se kaj zamjerit. Livi je već sada zadužio i Hrvatsku i Dinamo, ali najveći potencijal po meni je Kotarski.
  • scooniepenn
    3.5k

Ne znam kome uopće Zagorac može i u primisli biti ikakva opcija. Filipović mi je dvije klase bolji golman i po meni bi trebao biti alternacija neprikosnovenom Nevistiću.
  • Marley
    2k
    jel se zna mozda u cemu je fora s Filipovicem? Je li on doveden kao treci? Ili je doveden s ciljem da bude drugi, pa je ta ideja kasnije propala. Mislim, zamjena je Zagorcu u Kupu, pa ne kuzim.
    Steta.
  • scooniepenn
    3.5k
    U startu sam shvatio da je doveden kao zamjena Nevisticu jer em je mladji, em igra puno bolje nogom od Zagorca sto je tada Jakiru, ali i onome sto Dinamo treba bilo bitno. Ne znam sto se u medjuvremenu promijenilo odnosno kako ce to Bjelica vidjeti.
  • Marley
    2k
    Mozda @Miro Vugrinec ima kakvu info o tome, zivo me zanima sto je s Filipovicem po pitanju statusa :smile: ?
  • nemapredaje
    3.7k
    Mislim da je Filipović nominalno drugi vratar, ali iz poštovanja prema Zagorcu je on branio protiv Banjola.

Moguće da će se u kupu njih dva izmjenjivati.
  • ShanKu
    1k
    Filipović ima status ko i mi u Dinamu, član :sweat:
  • San Lorenzo
    16.9k
    Mora bit grlatiji u 16ercu, pred kraj je imao situaciju koju treba lagano pokupiti, na kraju je došlo do nekog nabijanja i konfuzije.
  • Mihaljević
    10.3k
    Ja ispadam mrzitelj svega kad kažem da nije golman za Dinamo, dvije sezone nije nigdje branio, a kad je krenuo branit Zagorac od 45 godina mu je uzeo poziciju. Dobrih utakmica ima, ali previše loših.
  • ibro1986
    231
    danas izgledao ko da mu se neda zivit
  • Marley
    2k
    3, 2, 1....here we go... :roll:
  • De Oliveira
    1.2k
    Kako vam se da lupetati. Niti jedan gol nije njegov. Obrana teski propuh i nepostojeci penal do kojeg ne bi doslo da Bernauer prati igru. Kako uvijek isti cim Dinamo izgubi dodju na ovu temu pisati kako imamo loseg vratara. Uzas...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.