Hehe ni blizu. Ne znaš ti za traume ranih i srednjih 2000tih. I bolje da ne znaš.
Ovo je kamilica. — Zagi
Tragedija je Minhen, ovo je rapsodija. — The Undertaker
Jedna stvar koju sam više puta napisao na Zoni za Jakira:imam dojam da izgledamo kao skup 11 pojedinaca, a ne kao momčad. A uloga trenera je upravo u tome da kroz sinergiju, automatizme, pripremu i taktička rješenja osigura stvaranje momčadi koja će na terenu biti jača od pukog zbroja individualnih kvaliteta.
Bjelica je to vrhunski pokazao u ovih tjedan dana koliko je tu. — Bosskovitz
Trauma je Newcastle, kada sa 10 igrača pobijediš sudačke prevare iz prve i druge utakmice i dođeš na minutu od pucanja penala gdje je Ladić doktor. Ljudi su toliko tužni bili da je to teško opisati, još me boli taj šugavi Ketsbaia — Jos-Optimus
Da, ta utakmica je baš primjer neopisive sreće i ogromne tuge u jednoj utakmici. Prvo, isključi ti igrača i gubiš 1:0, misliš da je sve gotovo, pa neviđeni delirij na tribini kad Cvita u sudačkoj nadoknadi zabije za 2:1 i onda neopisiva tuga i razočaranje kad ga primiš u 120. minuti. — Mr Anderson
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.