Paggini
Paggini         
          Svi na Sjever
Svi na Sjever         
          Mali dioničar
Mali dioničar         

San Lorenzo
San Lorenzo         
          Svi na Sjever
Svi na Sjever         

Teofil Kateran
Teofil Kateran         
          NORTE
NORTE         
         Hehe ni blizu. Ne znaš ti za traume ranih i srednjih 2000tih. I bolje da ne znaš.
Ovo je kamilica. — Zagi
Tragedija je Minhen, ovo je rapsodija. — The Undertaker

Crni86
Crni86         
          NORTE
NORTE         
         Jedna stvar koju sam više puta napisao na Zoni za Jakira:imam dojam da izgledamo kao skup 11 pojedinaca, a ne kao momčad. A uloga trenera je upravo u tome da kroz sinergiju, automatizme, pripremu i taktička rješenja osigura stvaranje momčadi koja će na terenu biti jača od pukog zbroja individualnih kvaliteta.
Bjelica je to vrhunski pokazao u ovih tjedan dana koliko je tu. — Bosskovitz

Jos-Optimus
Jos-Optimus         

Mr Anderson
Mr Anderson         
         Trauma je Newcastle, kada sa 10 igrača pobijediš sudačke prevare iz prve i druge utakmice i dođeš na minutu od pucanja penala gdje je Ladić doktor. Ljudi su toliko tužni bili da je to teško opisati, još me boli taj šugavi Ketsbaia — Jos-Optimus
 Mali Zeus
Mali Zeus         
         Da, ta utakmica je baš primjer neopisive sreće i ogromne tuge u jednoj utakmici. Prvo, isključi ti igrača i gubiš 1:0, misliš da je sve gotovo, pa neviđeni delirij na tribini kad Cvita u sudačkoj nadoknadi zabije za 2:1 i onda neopisiva tuga i razočaranje kad ga primiš u 120. minuti. — Mr Anderson

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.