E vidiš, ja mislim da se treba jako zamjeriti. Uzmimo samo za usporedbu tri nama svirana penala protiv Bayerna. Ne moramo se složiti oko procjene, premda za mene ona ruka Mišića i prekršaj RPG-a nikad ne bi smjeli biti kazneni udarci, ali u sve tri situacije sudac ide pregledavati. No, ne i nama, jer zašto bi kad se tu ipak radi o Dinamu. Ponosan sam na dečke na čelu s Bjelicom jer smo po svemu nadigrali Monaco, ali nepobitnma je činjenica da se protiv nas sviraju apsolutno svakakvi penali, a ne sjećam se niti jednog u zadnjih 5 europskih sezona u našu korist da mogu reći "uf, baš nas je sudac pomazio". Ovaj njemački glupan je posebno u drugom poluvremenu toliko tendenciozno sudio da je to bilo degutantno za gledati, a kulminacija je ovaj faul u napadu Petka i isključenje Bjelice koji niti je uletio u teren niti je psovao suca. Sve u svemu, mislim da jednostavno nismo zaslužili da se kojekakvi sudački početnici i neznalice na nama uče i "prazne jaja". Nakon svega rečenog idemo po uvjerljivu pobjedu u Varaždin i po 3 boda i vraćanje dugova Salzburgu. — scooniepenn
ali u sve tri situacije sudac ide pregledavati. No, ne i nama — scooniepenn
Ne znam zašto je Petko pao. Bilo je kontakta, ali meni to djeluje mlako. Pogledao sam valjda 20 puta situaciju i jednostavno ne razumijem zašto nije samo nastavio i opalio po golu. — Daliban
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.